FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sad ce oni u glas ono klasicno nezrelo "Zeljo je moj zivot" hehehe
Pusti bolan mojne se nervirati.
Pusti bolan mojne se nervirati.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
znali neko sta se desava sa bekricem, odakle ovi prelasci u rusiju zar nije trebo ostat u koreji 2-3 godine
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !

Cijeli post je manje-vise kritika na Amarov račun, ali ovo dvoje su i jedine stvari koje imam protiv njega...I jesam li ja manje navijac od tebe i od Pileta jer imam tu i tamo koju zamjerku...Smijsno !
TM87
ako nismo doveli napadaca onda je neko procjenio da nam ne treba a taj neko odgovara za rezultata ili su trebali dovesti neke zvijezde pa da bankrotiramo u slucaju suspenzijetm-ovac iz mase je napisao/la:Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !![]()
Cijeli post je manje-vise kritika na Amarov račun, ali ovo dvoje su i jedine stvari koje imam protiv njega...I jesam li ja manje navijac od tebe i od Pileta jer imam tu i tamo koju zamjerku...Smijsno !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
je li moguce da su moderatori izbrisali moj post u kojem sam sinoc postavio golove sa zadnje utakmice zeljeznicar-travnik 2-0,zato sto se igraci travnika sklanjaju kod prvog gola i ostavljaju cetvoricu igraca zelje same na drugoj stativi?!
samo naprijed,brisite istinu....zato nam i jeste ovako kako je,dok ih god bude bilo koji "vjeruju" u takve golove,zeljo ce biti na nivou njemackog cetvrtoligasa a prodavci magle ce ,uz vasu pomoc,i dalje moci nastaviti da prodaju muda pod bubrege! takodje,dok god bude bilo takvih koji vjeruju u te golove,i vas modova koji to podrzavate a brisite druga misljenja i istinu,sve dotad ce carevati big brotheri,seherezade,dvorovi,parovi i farme!
samo naprijed,brisite i ovo,najlakse je!
samo naprijed,brisite istinu....zato nam i jeste ovako kako je,dok ih god bude bilo koji "vjeruju" u takve golove,zeljo ce biti na nivou njemackog cetvrtoligasa a prodavci magle ce ,uz vasu pomoc,i dalje moci nastaviti da prodaju muda pod bubrege! takodje,dok god bude bilo takvih koji vjeruju u te golove,i vas modova koji to podrzavate a brisite druga misljenja i istinu,sve dotad ce carevati big brotheri,seherezade,dvorovi,parovi i farme!
samo naprijed,brisite i ovo,najlakse je!
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Majstore...Nećemo bankrotirat ako dovedemo jednog napadaca...Nije problem, nek Lazar igra ali se svi slažemo da nije na nivou na kojem bi trebao biti ! Mislim da dostojna zamjena ne mogu biti ni Baljic, Spahic, Nikolic...a u tom slučaju iskeširat neku finu svotu i dovest pravog golgetera !sreca je napisao/la:ako nismo doveli napadaca onda je neko procjenio da nam ne treba a taj neko odgovara za rezultata ili su trebali dovesti neke zvijezde pa da bankrotiramo u slucaju suspenzijetm-ovac iz mase je napisao/la:Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Ne bih vise o Lazaru jer njegove fudbalske (ne)sposobnosti svi vidimo...ako nam je utjeha to sto se bori...Onda hajmo nafatat sto neko rece 11 likova s juga i pustit ih nek trče !![]()
TM87
joj ti ides od teme do teme i izmisljas neke urote, poaro opusti se malo peglas raju...Neprilagodjen je napisao/la:je li moguce da su moderatori izbrisali moj post u kojem sam sinoc postavio golove sa zadnje utakmice zeljeznicar-travnik 2-0,zato sto se igraci travnika sklanjaju kod prvog gola i ostavljaju cetvoricu igraca zelje same na drugoj stativi?!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- nookey
- Kontakt:
Ne znam, idem na sve domaće utakmice od rata, a na gostujuće više ne idem iz privatnih razloga.
Poneku pogledam jedino kad je na tv-u. Ono što mi najviše smeta je zabluda oko Lazara. Ljudi ON ĆE IGRATI sve dok ne ode iz kluba ili se ne povrijedi. Zašto? Zato što ga je Amar doveo, a kako svi dobro znamo Amara, nikad neće priznati da je pogriješio ( iako svi vidimo kakav je napadač ) i nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će i dalje veza davati golove i do kad ćemo tako gurati vidjećemo. Ovo nije kritika Amaru, jer je on takav i tu je priča završena
Samo je dovoljno pogledati prošlu sezonu i šta je Alen radio. Čovjek se i gradio i borio ( što radi i Lazar, naravno )
ali je brate sam rješavao utakmice, da ne nabrajam od Čelika, Širokog...
Nije se okretao leđima golu, nego je bio opšta opasnost za protivničke golmane, I njemu su išle duge lopte i primao ih je i asistirao ali je frajer do povrede imao postignutih više golova nego što Lazo ima kontakata s loptom u ovoj sezoni.
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo nekom čudu pa da proradi ( u što sumnjam ) i kao što neko napisa, možda bi fakat trebao posjetiti psihijatra, jer on ošito ima neku blokadu, neki strah od pogreške i onda još više griješi, boji se i nikad neće uzeti loptu, preuzeti odgovornost i šutirati.
Ovo je moje mišljenje i ne moraju se svi složiti sa mnom...
Toliko o njemu, a što se utakmice sa Zvijezdom tiče, ovo je dobar rezultat, jer koliko sam ja upratio Borca i njihovu igru, ako ovako nastave, nema teorije da će ostati ispred nas, jer oni osim Krunića i Maletića nemaju igrača da valja. Njihove napadače ne treba ni spominjati, igra bez igre, Drina da je malo hrabrija bila mogla ih je i uzeti, a o Širokom da ne pričam... zato samo lagano sad uzeti dvije kući, a Velež i Čelik će odraditi posao za nas ( odnosno za sebe)
Poneku pogledam jedino kad je na tv-u. Ono što mi najviše smeta je zabluda oko Lazara. Ljudi ON ĆE IGRATI sve dok ne ode iz kluba ili se ne povrijedi. Zašto? Zato što ga je Amar doveo, a kako svi dobro znamo Amara, nikad neće priznati da je pogriješio ( iako svi vidimo kakav je napadač ) i nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo da će i dalje veza davati golove i do kad ćemo tako gurati vidjećemo. Ovo nije kritika Amaru, jer je on takav i tu je priča završena

Samo je dovoljno pogledati prošlu sezonu i šta je Alen radio. Čovjek se i gradio i borio ( što radi i Lazar, naravno )
ali je brate sam rješavao utakmice, da ne nabrajam od Čelika, Širokog...
Nije se okretao leđima golu, nego je bio opšta opasnost za protivničke golmane, I njemu su išle duge lopte i primao ih je i asistirao ali je frajer do povrede imao postignutih više golova nego što Lazo ima kontakata s loptom u ovoj sezoni.
Nama ne preostaje ništa drugo nego da se nadamo nekom čudu pa da proradi ( u što sumnjam ) i kao što neko napisa, možda bi fakat trebao posjetiti psihijatra, jer on ošito ima neku blokadu, neki strah od pogreške i onda još više griješi, boji se i nikad neće uzeti loptu, preuzeti odgovornost i šutirati.
Ovo je moje mišljenje i ne moraju se svi složiti sa mnom...
Toliko o njemu, a što se utakmice sa Zvijezdom tiče, ovo je dobar rezultat, jer koliko sam ja upratio Borca i njihovu igru, ako ovako nastave, nema teorije da će ostati ispred nas, jer oni osim Krunića i Maletića nemaju igrača da valja. Njihove napadače ne treba ni spominjati, igra bez igre, Drina da je malo hrabrija bila mogla ih je i uzeti, a o Širokom da ne pričam... zato samo lagano sad uzeti dvije kući, a Velež i Čelik će odraditi posao za nas ( odnosno za sebe)

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
potpuno se slazem da je kod popovica u pitanju amarova sujeta!
cak ne mislim kao vecina da je u pitanju neka zelja za materijalnom koristi u buducnosti,vec cisti inat da doceka situaciju da lazo pocne davati golove i da mu onda satisfakcija budu komentari,"bravo sefe,vi ste jedini vjerovali u njega i bili u pravu kao i uvijek!"
cak ne mislim kao vecina da je u pitanju neka zelja za materijalnom koristi u buducnosti,vec cisti inat da doceka situaciju da lazo pocne davati golove i da mu onda satisfakcija budu komentari,"bravo sefe,vi ste jedini vjerovali u njega i bili u pravu kao i uvijek!"
Siroki - Zeljo polufinale ...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eno Široki i to prva kući, ne mogu da vjerujem 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ja ne vidim nikakav problem sto je prva kuci. Zabi 2 gola, sacuvaj svoju mrezu i onda jaka odbrana u Sirokom.Bianconeri1988 je napisao/la:Eno Široki i to prva kući, ne mogu da vjerujem
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Prve polufinalne utakmice Kupa BiH igrati će se 16. marta sa početkom u 15.00 sati, dok su uzvratni susreti na rasporedu 6. aprila u 16.00 sati.
AMAR OSIM
vrlo lako je moguce da za 90.rođendan ostanete bez i jednog trofeja 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
% је ?, " " $ $ &, ? $ &. " ", ? " оно % је $ ", а " " ? " % /. Не ' за вас, ? ја ' " ".Bianconeri1988 je napisao/la:Eno Široki i to prva kući, ne mogu da vjerujem
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Mozda sam te i uvrijedio, malo sam se iznervirao, pa red je i da ti se izvinem!!!tm-ovac iz mase je napisao/la:Ja Amara postujem i cijenim njegov rad jer i sami rezultati mi ne daju nista drugo ! Ipak postoje neke stvari koje su možda sitnice, možda i nisu a koje bi mogle bitno poboljšati stanje ekipe ...Nisam strucnjak i ne pokusavam bit...Al mislim da ako Borac moze dovesti u prelaznom roku 4 igrača koji ce igrati u prvih 11 onda moze i Željo iskeširat za jedong napadača. Prihvatam da Borac dovodi igrače na jednu polusezonu... Ali zašto mi kao klub koji je najviše profitirao prošle sezone, ne možemo dovesti ozbiljnog napadaca.. ?elSaik je napisao/la:Ovaj iz mase nešto mnogo spominje i proziva Amara.
Forum je mjesto za razmjenu misljenja i nemam nista protiv da svak ima svoj stav.Hajmo reci pratim Zelju jako dugo mogu reci da poznajem i situaciju u klubu i ja sam prvi negodovao ovdje mozes procitati zasto nismo doveli bar jos jedno zvucno ime ( imas ovih postova od mene i boccacia ) ali vjeruj mi da ima i nekih gorucih stvari ovo sto svi prizeljkujemo mozes ocekivati na ovam ljetnom prelaznom roku...Ko nije spreman da prozivi i dobre i lose trenutke sa Zeljom nek navija hladno za barsu bice svima lakse...Svi koji misle da imaju pravo da iznesu svoje misljenje stoji isto tako ja mislim da oni nemaju blage veze ( zivi sam svjedok kako to izgleda dok mahala odredjuje sastav i AMAROV STAV I TE KAKO IMA MJESTA ) meni je sve ovo dovoljno da mogu cuti sve sta neko misli ali to o cemu pricate je korak unazad i povratak u mrtvi amaterizam jos jednom se izvinjavam ako sam nekog uvrijedio nisam imao namjeru...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- neutralan__
- Kontakt:
tesko ali proci ce te,iako bi bolje bilo da ste dobili Olimpika 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A siguran sam ja u prolaz Želje, u normalnim okolnostima, ali ipak, izbacivanje Širokog u Kupu automatski znači i neigranje hrvatskog kluba u Evropi (ako se bude ona i igrala naravno)....Toga je mene djelimično strah, razumijet ćete me šta mislim...
Ž '21!
Željezničar - Široki Brijeg u polufinalu Kup-a
Prvi susreti na rasporedu su 16. marta, dok su uzvrati na programu 06. aprila.
Prognoza: kuci 3:1 tamo 1:1
Prvi susreti na rasporedu su 16. marta, dok su uzvrati na programu 06. aprila.
Prognoza: kuci 3:1 tamo 1:1

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, ZeljeznicarUberAlles i 31 gost.