nije ovo u vremenu tekme, nikako...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Danas svako ima smartphone i 3ganonimni je napisao/la:
nije ovo u vremenu tekme, nikako...
ma sve ok,nek si ti dokazo da ja nisam bio na utakmici i da sam neki klinja po mom avataru,a i nije ovo nasa stranica da se raspravljamo ovo je tema FK.Sarajevo tako da smo dosta naspamali...HorionBosna je napisao/la:evo http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 1&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;emir18 je napisao/la: Hah haj nadji kad sam ja napiso nesto za vrijeme tekme omg,a kakve veze ima moj avatar bgt,kao sto rekohmozda zivim blizu stadiona pa mi netreba 2 sata da se vratim sa tekme
i sta sad huliganu?
al' uz 3G ode sav kreditHZ_ilidzaa je napisao/la: Danas svako ima smartphone i 3g![]()
Dobro.Cautinho je napisao/la:@HorionBosna pa sta ako mi je laptop blizu za vrijeme tekme,ne znaci da sam gori navijac od vas.I ja sam gledao tekmu.
Ma šuti stari.Ovakav je cijeli forum.Niti možeš šta pametno pročitati niti napisati.High je napisao/la:Zbog ovakvih balavaca i idiota mi se uopće ne piše na ovoj temi već odavno. A nekad je bilo raje normalne, pa baciš izvještaj poslije tekme, gostovanja, repliciraš sa nekim ko se razumije za stvari oko našeg kluba, ili neko deseti, ali bar bude normalna rasprava. A sad neke nove generacije. Što se mene tiče, ne pisao ja ništa dok se ne promijeni situacija, bar na ovoj temi. Poserem vam se na ta usta nezrela i bolesna.
ee eto to sam i napisao jednu dvije stranice ispred zašto nekom krv piti dobili izgubili ali bolest smaranja ne možeš izliječiti i ja vama rođeni čestitam pobjedu svaka čast!tepsija je napisao/la:Evo...i ja sam na 'stranoj' temi...ali stvarno mi nisu jasni likovi koji okupiraju 'tuđe' teme.
Bilo da se radi o gradskom rivalu,bilo da se radi o temi ekipe koju su pobjedili.
Neki ljudi mi nisu jasni,šta im znači podyebavanje i seljački upadi?
Evo gledam,na temi FK Sarajevo najmanje pišu forumaši koji imaju veze sa FK Sarajevo.
Uništavate forum i preglednost istog.
Evo,meni je npr zrinjski klub kojeg ne volim ali ne pada mi na pamet ići na njihovu temu i prisjedati im na muku zbog poraza u Zenici.Travnik je danas demoliran u Mostaru,ne pada mi na pamet isto tako ići na njihovu temu i ismijavati ih.Neću ni na 'svojoj'.Ja sam već pohvalio forumaše koji simpatiziraju FK Sarajevo jer su bili dostojanstveni i nisu nas(Velež)nakon što su nas demolirali na Koševu.
Popustite malo i ne činite forum nepreglednim,punim spama i dječijim prepucavanjima.
Da ne zaboravim.Čestitam Sarajevu na večerašnjoj pobjedi i izvinite na upadu.
Tabija je napisao/la:Nadam se da vise necemo dizati u nebesa Suljica..on je ogranicen decko,cekamo ga vec 2 god i nista nije naucio..nevjerovatno kod 1-0 stigne loptu kao zadnji i umjesto pljeska on hoce da pretci igraca i frajer sam na golmana,neka se zahvali Bandovicu sto ono nije bilo 1-1..pa pred kraj umjesto da asistira on puca i naravno fula..rezultat je extra kako smo igrali..Hadžic..nacekacemo s emi dok ga on zabije..al eto sem husejinovica i Radana veceras prosjek obicni..cestitka na rezultatu..al Suljic
sta on on umislio da bog dragi sacuva
Sve ti njih kritikuj brate ali Hadžića ne dam pa bolan dvojicu na leđima čitavu utakmicu i to se Bašić i onaj drugi mjenjali a Vule konstantno pa ti sad vidi a Vule ne da je igrač nego igračina a tek Krunić ma moigu ti reči da sam zadovoljan igrom naravno bilo je grešaka ali je dobra tekma bila Borac nije mačiji kašalj bio svaka čast i jednim i drugim idemo dalje.Kad sam rekao za Široki da su dobro igrali ismijavali su me a vidi danas kako razguliše u Trebinju a i Borac sam rekao da je odigrao dobro pa vi sad mislite šta god želiteTabija je napisao/la:Nadam se da vise necemo dizati u nebesa Suljica..on je ogranicen decko,cekamo ga vec 2 god i nista nije naucio..nevjerovatno kod 1-0 stigne loptu kao zadnji i umjesto pljeska on hoce da pretci igraca i frajer sam na golmana,neka se zahvali Bandovicu sto ono nije bilo 1-1..pa pred kraj umjesto da asistira on puca i naravno fula..rezultat je extra kako smo igrali..Hadžic..nacekacemo s emi dok ga on zabije..al eto sem husejinovica i Radana veceras prosjek obicni..cestitka na rezultatu..al Suljic
sta on on umislio da bog dragi sacuva
Bravo brate po meni sudije najlošiji dio utakmice nije svirano dva puta igranje ruke igrača Borca i jednom igrača Sarajeva a nije sankcionisao i ono udaranje igrača Borca ćini mi se da je Suljića udario bez lopte i to nogama,greška kod njihove šanse ne znam sad možda je bio offside jer nije bio ovaj igrač što utrčava nego drugi koji je bio u off sideu se aktivirao a to ne smije da nije ne bi bio off side ali svakako šupci nisu svirali itd.itd. itd.NARAVNO POZZ ZA DEVILSA I PAYTONA I OSTALU BRAĆU I RAJU HIGH BRATE NE PADAJ NISI TI TU RADI DUŠMANA NEGO RADI NAS SA NAMA TREBA DA SE DRUŽIŠ I PRIČAŠ I MENE LJUTE BRATE ALI MORAMO NEGDJE DA SE DRUŽIMO JA VOLIM KAD IS TI TU!payton je napisao/la:borac 3 zicera 0 golova
FCS ..4 udarca na gol..2 kom
tekma prilično dobra..sudija jad jadni..igrač borca uklizava na saidovu povratnu u 16-tercu borca i igra rukom..ni penal ni crveni hebo sve svoje
uglavnom završena priča borac..idemo dalje
Ja aBd to prvo i onda Gradacac away.emir18 je napisao/la:Prvo Zrinski da dobijemo 2 razlike pa onda idemo da Gradacac osvojimo.
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, budzak, Dave, mosarajvosa83, samoFKS, Tarapi, Turo i 74 gosta.