FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

anonimni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la anonimni » 20 okt 2012, 21:20

slika

nije ovo u vremenu tekme, nikako...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

HorionBosna
Kontakt:

Post Postao/la HorionBosna » 20 okt 2012, 21:23

kakvi sve mentoli na forumu, od novinara koji izmisljaju titule, onog lika stranicu prije te ovog klinje..**** vam zmbt mater..

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 20 okt 2012, 21:23

@HorionBosna na prosloj stranici je @likusa nesto napisala a ti si joj poceo pricati o pravopisu.Ili ne znas sta je argument ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 okt 2012, 21:23

anonimni je napisao/la:slika

nije ovo u vremenu tekme, nikako...
Danas svako ima smartphone i 3g :mrgreen: 8-)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 20 okt 2012, 21:24

HorionBosna je napisao/la:
emir18 je napisao/la: Hah haj nadji kad sam ja napiso nesto za vrijeme tekme omg,a kakve veze ima moj avatar bgt,kao sto rekohmozda zivim blizu stadiona pa mi netreba 2 sata da se vratim sa tekme
evo http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 1&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;

i sta sad huliganu?
ma sve ok,nek si ti dokazo da ja nisam bio na utakmici i da sam neki klinja po mom avataru,a i nije ovo nasa stranica da se raspravljamo ovo je tema FK.Sarajevo tako da smo dosta naspamali...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 okt 2012, 21:25

HZ_ilidzaa je napisao/la: Danas svako ima smartphone i 3g :mrgreen: 8-)
al' uz 3G ode sav kredit :mrgreen: a i meni je bitnije pratit' utakmicu nego buljit' u mobitel... :D

dosta spama, tema je sarajevo ipak :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

High

Post Postao/la High » 20 okt 2012, 21:27

Zbog ovakvih balavaca i idiota mi se uopće ne piše na ovoj temi već odavno. A nekad je bilo raje normalne, pa baciš izvještaj poslije tekme, gostovanja, repliciraš sa nekim ko se razumije za stvari oko našeg kluba, ili neko deseti, ali bar bude normalna rasprava. A sad neke nove generacije. Što se mene tiče, ne pisao ja ništa dok se ne promijeni situacija, bar na ovoj temi. Poserem vam se na ta usta nezrela i bolesna.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 okt 2012, 21:28

@HorionBosna pa sta ako mi je laptop blizu za vrijeme tekme,ne znaci da sam gori navijac od vas.I ja sam gledao tekmu.
Keep walking.

HorionBosna
Kontakt:

Post Postao/la HorionBosna » 20 okt 2012, 21:30

Cautinho je napisao/la:@HorionBosna pa sta ako mi je laptop blizu za vrijeme tekme,ne znaci da sam gori navijac od vas.I ja sam gledao tekmu.
Dobro.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 okt 2012, 21:33

High je napisao/la:Zbog ovakvih balavaca i idiota mi se uopće ne piše na ovoj temi već odavno. A nekad je bilo raje normalne, pa baciš izvještaj poslije tekme, gostovanja, repliciraš sa nekim ko se razumije za stvari oko našeg kluba, ili neko deseti, ali bar bude normalna rasprava. A sad neke nove generacije. Što se mene tiče, ne pisao ja ništa dok se ne promijeni situacija, bar na ovoj temi. Poserem vam se na ta usta nezrela i bolesna.
Ma šuti stari.Ovakav je cijeli forum.Niti možeš šta pametno pročitati niti napisati.
Sve se gubi u masi ovih letećih indijanaca.
Ali,ovo sam naročito primjetio na vašoj temi,i to ne od simpatizera Sarajeva.
Poteški su brate,poteški likovi.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 22:10

tepsija je napisao/la:Evo...i ja sam na 'stranoj' temi...ali stvarno mi nisu jasni likovi koji okupiraju 'tuđe' teme.
Bilo da se radi o gradskom rivalu,bilo da se radi o temi ekipe koju su pobjedili.
Neki ljudi mi nisu jasni,šta im znači podyebavanje i seljački upadi?
Evo gledam,na temi FK Sarajevo najmanje pišu forumaši koji imaju veze sa FK Sarajevo.
Uništavate forum i preglednost istog.
Evo,meni je npr zrinjski klub kojeg ne volim ali ne pada mi na pamet ići na njihovu temu i prisjedati im na muku zbog poraza u Zenici.Travnik je danas demoliran u Mostaru,ne pada mi na pamet isto tako ići na njihovu temu i ismijavati ih.Neću ni na 'svojoj'.Ja sam već pohvalio forumaše koji simpatiziraju FK Sarajevo jer su bili dostojanstveni i nisu nas(Velež)nakon što su nas demolirali na Koševu.
Popustite malo i ne činite forum nepreglednim,punim spama i dječijim prepucavanjima.

Da ne zaboravim.Čestitam Sarajevu na večerašnjoj pobjedi i izvinite na upadu.
ee eto to sam i napisao jednu dvije stranice ispred zašto nekom krv piti dobili izgubili ali bolest smaranja ne možeš izliječiti i ja vama rođeni čestitam pobjedu svaka čast!
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 22:11

borac 3 zicera 0 golova
FCS ..4 udarca na gol..2 kom
tekma prilično dobra..sudija jad jadni..igrač borca uklizava na saidovu povratnu u 16-tercu borca i igra rukom..ni penal ni crveni hebo sve svoje
uglavnom završena priča borac..idemo dalje
YES.WE.DID.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 20 okt 2012, 22:12

Tabija je napisao/la:Nadam se da vise necemo dizati u nebesa Suljica.. :roll: on je ogranicen decko,cekamo ga vec 2 god i nista nije naucio..nevjerovatno kod 1-0 stigne loptu kao zadnji i umjesto pljeska on hoce da pretci igraca i frajer sam na golmana,neka se zahvali Bandovicu sto ono nije bilo 1-1..pa pred kraj umjesto da asistira on puca i naravno fula..rezultat je extra kako smo igrali..Hadžic..nacekacemo s emi dok ga on zabije..al eto sem husejinovica i Radana veceras prosjek obicni..cestitka na rezultatu..al Suljic :roll: sta on on umislio da bog dragi sacuva

kome ce asistirati? nekom kasperu u petercu, pogledaj ponovljeni snimak vidjet ces da nije imao kome! A sto se tice gubljenja lopte ono je skolski primjer kako ne treba, zadnji u onakvim situacijama samo nabija loptu sto dalje, valjda ce mu Jovic to reci....

mali zna bit genije, ali ga zna i usrati ....a zna bit i smijesan, sa njim je tekma uvijek ''na zivcima'' ....u svakom slucaju zanimljiva!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 22:16

Tabija je napisao/la:Nadam se da vise necemo dizati u nebesa Suljica.. :roll: on je ogranicen decko,cekamo ga vec 2 god i nista nije naucio..nevjerovatno kod 1-0 stigne loptu kao zadnji i umjesto pljeska on hoce da pretci igraca i frajer sam na golmana,neka se zahvali Bandovicu sto ono nije bilo 1-1..pa pred kraj umjesto da asistira on puca i naravno fula..rezultat je extra kako smo igrali..Hadžic..nacekacemo s emi dok ga on zabije..al eto sem husejinovica i Radana veceras prosjek obicni..cestitka na rezultatu..al Suljic :roll: sta on on umislio da bog dragi sacuva
Sve ti njih kritikuj brate ali Hadžića ne dam pa bolan dvojicu na leđima čitavu utakmicu i to se Bašić i onaj drugi mjenjali a Vule konstantno pa ti sad vidi a Vule ne da je igrač nego igračina a tek Krunić ma moigu ti reči da sam zadovoljan igrom naravno bilo je grešaka ali je dobra tekma bila Borac nije mačiji kašalj bio svaka čast i jednim i drugim idemo dalje.Kad sam rekao za Široki da su dobro igrali ismijavali su me a vidi danas kako razguliše u Trebinju a i Borac sam rekao da je odigrao dobro pa vi sad mislite šta god želite
Sarajevo ljubavi moja!

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 22:17

dijelim mišljenje raje sa istoka
..saide igraj sam...
YES.WE.DID.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:19

Samo cu reci svaka cast momcima na pobjedi ja sav promukao kao i uvijek naravno. :D
Samo da pozdravim bordo bracu na forumu @sekac itd.. :P
Sad aBd ici po bodove u Gradacac bice tesko ali ja znam da mi mozemo. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 okt 2012, 22:20

payton je napisao/la:borac 3 zicera 0 golova
FCS ..4 udarca na gol..2 kom
tekma prilično dobra..sudija jad jadni..igrač borca uklizava na saidovu povratnu u 16-tercu borca i igra rukom..ni penal ni crveni hebo sve svoje
uglavnom završena priča borac..idemo dalje
Bravo brate po meni sudije najlošiji dio utakmice nije svirano dva puta igranje ruke igrača Borca i jednom igrača Sarajeva a nije sankcionisao i ono udaranje igrača Borca ćini mi se da je Suljića udario bez lopte i to nogama,greška kod njihove šanse ne znam sad možda je bio offside jer nije bio ovaj igrač što utrčava nego drugi koji je bio u off sideu se aktivirao a to ne smije da nije ne bi bio off side ali svakako šupci nisu svirali itd.itd. itd.NARAVNO POZZ ZA DEVILSA I PAYTONA I OSTALU BRAĆU I RAJU HIGH BRATE NE PADAJ NISI TI TU RADI DUŠMANA NEGO RADI NAS SA NAMA TREBA DA SE DRUŽIŠ I PRIČAŠ I MENE LJUTE BRATE ALI MORAMO NEGDJE DA SE DRUŽIMO JA VOLIM KAD IS TI TU!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 okt 2012, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 20 okt 2012, 22:21

Prvo Zrinski da dobijemo 2 razlike pa onda idemo da Gradacac osvojimo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 20 okt 2012, 22:26

emir18 je napisao/la:Prvo Zrinski da dobijemo 2 razlike pa onda idemo da Gradacac osvojimo.
Ja aBd to prvo i onda Gradacac away. :)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

payton

Post Postao/la payton » 20 okt 2012, 22:29

dobro si primjetio @sekac brate a ja skroz zaboravio na to
kod jednog njihovog zicera..bio čisti offside
gdine Joviću stvarno vas molim da obavite ozbiljan razgovor sa Suljićem..ono nonšalantno driblanje pred našim golom kod 1-0..je stvarno potez retardiranog djeteta..pa srećom nije ništa bili osim što se borcu piše zicer. Skupilo se dosta stvari kod tog momka pa bi morali sa njim ozbiljno popričati..!!
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, budzak, Dave, mosarajvosa83, samoFKS, Tarapi, Turo i 74 gosta.