Jel se moze iskljuciti ova pokvarena plocaBiHSoccer je napisao/la:http://goo.gl/VkkOv

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel se moze iskljuciti ova pokvarena plocaBiHSoccer je napisao/la:http://goo.gl/VkkOv
Mogao bih ti odgovoriti na ovu tvoju "recenicu", ali bi mi za to trebalo 10 minuta.Uglavnom druze nepismen si ko balvan, bolje bi ti bilo da umjesto sto trosis svaki dan po marku na kladionicu, kupis sebi slovaricu i da se obrazujes malo.likusa je napisao/la:sta je toHorionBosna je napisao/la:Edukuj se.likusa je napisao/la:pun vam sjever ,a dobar termin![]()
! i tuzno je vala
sta ova raja hoce da dodju na tekmu mozda ronalda,djeku ccc
ovdje niko ne smije napisat nista sto kritikuje pozz
Mozda za nepismeneCautinho je napisao/la:Internetsko pravilo broj jedan: Pravopis nije vazan
Cautinho je napisao/la:@puding po tvome covjek mora bit dipl. soc. hrv. jezika da bi nesto napisao na internetu.I ovo je tema Sarajeva,ne poduke o gramatici.
Internet navijac(simpatizer)emir18 je napisao/la:Glupa vam raspraca,Borac je proslost uzeta 3 boda,Serija kod kuce nastavljena sad uzet Zrinski 2 razlike..
Kakvih argumenata?ZZtop10 je napisao/la:kad nemas argumenata ,pocni srat o pravopisu - tako je najlakse
Ma naravno da smijes, dok god mi pobjedjujemo budi slobodan/slobodna da kritikujeslikusa je napisao/la:sta je toHorionBosna je napisao/la:Edukuj se.likusa je napisao/la:pun vam sjever ,a dobar termin![]()
! i tuzno je vala
sta ova raja hoce da dodju na tekmu mozda ronalda,djeku ccc
ovdje niko ne smije napisat nista sto kritikuje pozz
A po cemu si to zakljucio, i odakle ti znas da ja nisam bio na tekmi,mozda zivim blizu stadiona?HorionBosna je napisao/la:Internet navijac(simpatizer)emir18 je napisao/la:Glupa vam raspraca,Borac je proslost uzeta 3 boda,Serija kod kuce nastavljena sad uzet Zrinski 2 razlike..
a cuj ti sebe...tepsija je napisao/la: izvinite na upadu.
Po avataru, vidi se da si neka klinja, te po pisanju po forumu za vrijeme tekme.emir18 je napisao/la:A po cemu si to zakljucio?HorionBosna je napisao/la:Internet navijac(simpatizer)emir18 je napisao/la:Glupa vam raspraca,Borac je proslost uzeta 3 boda,Serija kod kuce nastavljena sad uzet Zrinski 2 razlike..
Naravno da se može upadati na tuđe teme.Ali degutantno je to činiti stalno i uvijek na istu foru.Evo da su to neki argumenti nego čisto dječije prepucavanje.Uostalom,mislim da ima tema Sarajevo vs. Željo...nešto tako.jovanmaksimovic je napisao/la:a cuj ti sebe...tepsija je napisao/la: izvinite na upadu.sad ako navijas za jedan klub, ne smije ici na teme drugih klubova... to je diskriminacija...
![]()
sa zasjedanjem na muke drugih klubova se slazem sa tobom, ali moras znati da je rivalitet zelje i sarajeva velik... i da ce biti podjeb.avanja svaki dan... nije to nista novo... a bitno je samo da sve ostane u krugu zezanja a ne nekog jeb.anja majki ili nedaj boze neceg gorem... kontas ba?
Po avataru, vidi se da si neka klinja, te po pisanju po forumu za vrijeme tekme.[/quote]HorionBosna je napisao/la:A po cemu si to zakljucio?emir18 je napisao/la:Internet navijac(simpatizer)emir18 je napisao/la:Glupa vam raspraca,Borac je proslost uzeta 3 boda,Serija kod kuce nastavljena sad uzet Zrinski 2 razlike..
evo http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 1&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;emir18 je napisao/la: Hah haj nadji kad sam ja napiso nesto za vrijeme tekme omg,a kakve veze ima moj avatar bgt,kao sto rekohmozda zivim blizu stadiona pa mi netreba 2 sata da se vratim sa tekme