FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sloboda72
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sloboda72 » 17 dec 2014, 00:39

Azmiru Husiću nagrada za razvoj sporta, Prce i Cerićka najbolji sportisti
Azmir Husić, predsjednik Slobode i zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta.
16.12.2014 u 20:54
slika

Čestitam ti Predsjedniče Husiću.
Ja volim FK Tuzla City

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 dec 2014, 13:18

Pridružujem se čestitkama i da nam se što prije vrati iz Amerike.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 dec 2014, 13:31

Na slucaju nase Slobode mozemo vidjeti bahato ponasanje vlasti na potencijalne investitore ne samo u sferi sporta vec i privrede. Mogu samo misliti na kakve uslove, zahtjeve i opstrukcije naidju od gradskih celnika. Mi imamo srece sto je ovo ipak koliko toliko transparentno sa nasim klubom i uprkos svemu tome ide im za rukom da hiljade simpatizera i navijaca drze u neizvjesnosti biti ili ne biti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

ppero8
Kontakt:

Post Postao/la ppero8 » 17 dec 2014, 16:25

hondas je napisao/la:Pridružujem se čestitkama i da nam se što prije vrati iz Amerike.
:thumbup: :bih:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 dec 2014, 16:39

merak je napisao/la:Na slucaju nase Slobode mozemo vidjeti bahato ponasanje vlasti na potencijalne investitore ne samo u sferi sporta vec i privrede. Mogu samo misliti na kakve uslove, zahtjeve i opstrukcije naidju od gradskih celnika. Mi imamo srece sto je ovo ipak koliko toliko transparentno sa nasim klubom i uprkos svemu tome ide im za rukom da hiljade simpatizera i navijaca drze u neizvjesnosti biti ili ne biti.

I NJIH ĆE SLOBODA NADŽIVITI.
Ja volim FK Tuzla City

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 17 dec 2014, 17:22

Evo sad sam pročitao na avazovoj stranici da je Saša Vugdalic operisan u sloveniji. Imao infarkt.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 dec 2014, 17:49

djulba je napisao/la:Evo sad sam pročitao na avazovoj stranici da je Saša Vugdalic operisan u sloveniji. Imao infarkt.

MOLIMO BOGA ZA ZDRAVLJE NAŠEGA SABAHUDINA VUGDALIĆA.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 dec 2014, 17:59

DANAS APELACIONA KOMISIJA N/F S BiH UTAKMICU RADNIK- OLIMPIC REGISTROVALA SLUŽBENIM REZULTATOM 0-3

RADNIK VRAČEN NA 9 BODOVA.
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 dec 2014, 17:59

sloboda72 je napisao/la:
merak je napisao/la:Na slucaju nase Slobode mozemo vidjeti bahato ponasanje vlasti na potencijalne investitore ne samo u sferi sporta vec i privrede. Mogu samo misliti na kakve uslove, zahtjeve i opstrukcije naidju od gradskih celnika. Mi imamo srece sto je ovo ipak koliko toliko transparentno sa nasim klubom i uprkos svemu tome ide im za rukom da hiljade simpatizera i navijaca drze u neizvjesnosti biti ili ne biti.

To je nazalost pod velikim upitnikom jer sve osim FK Slobode za mene je Frankestajnovo cudoviste. Odnosim se i na moguce OFK Sloboda i na kojekakve fuzije.

samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 dec 2014, 18:11

merak je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:

To je nazalost pod velikim upitnikom jer sve osim FK Slobode za mene je Frankestajnovo cudoviste. Odnosim se i na moguce OFK Sloboda i na kojekakve fuzije.

Prije 1 g. pitao sam važnog čovjeka iz KKSloboda, o zamrzavanju kluba i osnivanju OKK Sloboda.Zatim o dolasku D. Mulaomerovića.Rekao mi je , da je to sve za jednokratnu upotrebu.(političku)
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 17 dec 2014, 18:33

Sad zamisli situaciju kad/ako ova garnitura vlasti bude smjenjena i digne ruke od OKK. Sto bi se vjerovatno i dogodilo nama da sprovedu svoje namjere.

samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 dec 2014, 22:56

jos 20 tak dana do povratka predsjednika.....valjda ce onda neke stvari biti mnogo jasnije....ovako,gadno ovo iscekivanje i nagadzanja...doduse ni u drugim klubovima nema nekih desavanja,ovo mrtvilo i inace traje tamo negdje do 15. januara
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 dec 2014, 23:31

Jest da nam prijeti vrlo vjerovatno loša situacija, al' gledam ovu gore sliku i sjetim se tog radovanja jbt :D
isto ovako sivilo prošle godine, svi ljuti na Sir Smajila Karića, ljuti na Husića zbog igrača i trenerskog maga, ljuti što je isto ovako otišao u Ameriku, kad odjednom u januaru veliki buuum :mrgreen:
Jedina razlika od prošle godine je u tome što je Husić na neki način najavio svoj odlazak.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 18 dec 2014, 09:48

Sportski direktor Slobode imao zdravstvnih problema
Saša Vugdalić operisan u ljubljanskoj bolnici
Sportski direktor tuzlanske Slobode, i urednik Sportske redakcije TV OBN, Sabahudin Saša Vugdalić, imao je ozbiljnih zdravstvnih problema.
Naime, zbog plućnog infarkta hitno je prebačen u Sloveniju i podvrgnut je operaciji. Pošto je odmah dovežen na operacijski stol, doktori su izveli komplikovani zahvat i danas je Vugdalić izašao iz stanja šoka. Međutim, pacijent se postepeno budi i trebat će određeno vrijeme da se njegovo zdravstveno stanje stabilizuje, odnosno normalizuje.
Zasada prve informacije kažu da je stanje Vugdalića stabilno, ali da ljekari u bolnici stalno bdiju i prate razvoj situacije.
Inače, po hitnom dolasku u ljubljansku bolnicu, Vugdalića je dočekao njegov sin Muamer, koji živi i radi u Mariboru.
Izvor http://www.****" onclick="window.open(this.href);return false;
Nedaj se ljudino!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 dec 2014, 19:09

merak je napisao/la:Sad zamisli situaciju kad/ako ova garnitura vlasti bude smjenjena i digne ruke od OKK. Sto bi se vjerovatno i dogodilo nama da sprovedu svoje namjere.

"Iskustvo nam je palanačko.
Ponekad, opasno je (i kažnjivo) reći to na uho palanačkoj oholosti; ponekada, međutim, ova reč ide do pojma sudbinskog: palanka je, kaže se, naša sudbina, naš zao udes. Nema niti može da bude promene. Istorija nas je zaboravila, kao u nekakvoj velikoj rasejanosti. Između sela i grada, ovako zaboravljen, svet palanke nije ni selo ni grad." Preuzeto iz knjige Radomira Konstantinovića "Filosofija palanke"

TO TI JE TO, MOJ PRIJAETLJU.
Ja volim FK Tuzla City

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 dec 2014, 19:11

...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 14 jun 2019, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 dec 2014, 19:22

klma1 je napisao/la:Za ove stare sveznalice imam pitanje, ne mogu nikako da nadzem na Internetu, koga je Sloboda prije 92 prodala od igraca u neku od liga petice?
Slabo, mislim da nije nijedan, jer jedini sportista koji je otiso iz Yuge prije 27 godine je bio Petrovic
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 dec 2014, 22:33

brz i uspjesan oporavak Vugdalicu zelim....veliki humanitarac i dobar covjek..kad se oporavi nek se nastavi bavit onim u cemu je uspjesan
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 18 dec 2014, 22:47

klma1 je napisao/la:Za ove stare sveznalice imam pitanje, ne mogu nikako da nadzem na Internetu, koga je Sloboda prije 92 prodala od igraca u neku od liga petice?
Nikog ali to je malo duža priča. Odgovorit ću narednih dana.
Ja volim FK Tuzla City

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 dec 2014, 02:47

Mi smo bili liga petice.

samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.