FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

molotovljev

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la molotovljev » 19 okt 2012, 18:58

nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da ce sada zapad imati 12.000 kapacitet zbog toga sto novo pravilo uefe nalaze razmak 15 cm izmedju stolica?
Odlično pitanje, na koje na žalost, ne znamo odgovor.
Iako mislim da će kapacitet zapadne tribine biti smanjen na tih 12.000, upravo zbog novog pravila Uefa-e.
Međutim u današnjoj štampi pročitao sam članak gdje piše da još uvijek nije poznato kada će biti
postavljeno preostalih 6.000 stolica. Navodno, odgovor nisu dobili u CRS-u.
F.K.SARAJEVO

payton

Post Postao/la payton » 19 okt 2012, 19:38

molotovljev je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Jel istina da ce sada zapad imati 12.000 kapacitet zbog toga sto novo pravilo uefe nalaze razmak 15 cm izmedju stolica?
Odlično pitanje, na koje na žalost, ne znamo odgovor.
Iako mislim da će kapacitet zapadne tribine biti smanjen na tih 12.000, upravo zbog novog pravila Uefa-e.
Međutim u današnjoj štampi pročitao sam članak gdje piše da još uvijek nije poznato kada će biti
postavljeno preostalih 6.000 stolica. Navodno, odgovor nisu dobili u CRS-u.
Ma neka se samo vise zamjene i otvori zapad za euro tekme. Ali da mi se svidja smanjen kapacitet..ne svidja. Ipak , moramo ispostovati (ako je tacno) ovo iz uefe..!!
YES.WE.DID.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 19 okt 2012, 19:42

Tadejević će igrati u sredini najvjerovatnije, još jedna nova uloga za njega, pa možda i najbolje rješenje uslijed nedostatka prave aleternative za Sesara. Treba nam trkač i fizički jak igrač, a Mario to jeste. Nadam se da će moći uspješno odgovoriti zadatku. Igrao je beka, krilo pa i stopera, sad i ovo...

Beli se vraća, vjerovatno na krilu opet, a Ademović ima stomačne probleme i propušta meč.

Moramo dobiti sutra, inače raspad sistema. I u svakoj narednoj tekmi smo pod velikim imperativom, jer nemamo pravo na kiks kod kuće.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 okt 2012, 19:43

Kažu Komitet za normalizaciju promjenio ime. Sad se zove "Osimitet za Amarizaciju" :lol: :lol: :lol:
U novi boj ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2012, 19:49

hz033 je napisao/la:Kažu Komitet za normalizaciju promjenio ime. Sad se zove "Osimitet za Amarizaciju" :lol: :lol: :lol:
da se upišaš od smijeha.
DRUG NEBI TI PUNCA

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 19 okt 2012, 19:54

bagrcavi je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Kažu Komitet za normalizaciju promjenio ime. Sad se zove "Osimitet za Amarizaciju" :lol: :lol: :lol:
da se upišaš od smijeha.
Žalosno ali istinito!
U novi boj ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 okt 2012, 19:59

Prvi ste na tabeli, šta vam se sad ne sviđa ? Zašto niste spominjali Osime, kad ste bili u seriji, nego sad dvije utakmice izgubite i svi protiv vas.Čuvajte se, dugo je prvenstvo, da ne bi bilo žalosti opet ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 okt 2012, 20:04

bagrcavi je napisao/la:Prvi ste na tabeli, šta vam se sad ne sviđa ? Zašto niste spominjali Osime, kad ste bili u seriji, nego sad dvije utakmice izgubite i svi protiv vas.Čuvajte se, dugo je prvenstvo, da ne bi bilo žalosti opet ;)
Pa vidis da vec pripremaju teren i izvlakuse... kad uzmemo ponovo duplu

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 19 okt 2012, 20:10

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je novi video Radovca :)
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 19 okt 2012, 20:11

Taj Ademovic nikako nema srece da zagira, sve u svemu ja ocekujem sutra pobjedu i da se dobro napuni kosevo aBd. ;)
@bagracavi mi smo zadovoljni sto smo prvi i tako ce i ostati ja se nadam. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 19 okt 2012, 20:36

rada91 je napisao/la:
Ovo je novi video Radovca :)
Sančo je zvijer.....

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 19 okt 2012, 20:37

Akcija za prikupljanje novca za Full HD kameru je imala odjeka dosad (ponajviše u inostranstvu) i uspjeli smo skupiti pola potrebne sume (2.000 KM). Ostatak novca očekujemo da ćemo prikupiti u akciji pred utakmicu, a sve što vi, naši vjerni posjetioci, trebate učiniti jeste ubaciti svoj dobrovoljni prilog u kutiju za donacije.

Štand sa kutijom za priloge će se nalaziti pored štanda Fan Shopa, na platou ispred stadiona "Asim Ferhatović - Hase" pred utakmicu Sarajevo - Borac tako da je svima lako donirati.

Iznos donacije je dobrovoljan (1, 2, 5, 10, 20KM...), a svakim prilogom smo sve bliže našem cilju - novoj Full HD kameri.

Benefiti od ove akcije su:
- mnogo kvalitetniji video clipovi navijanja
- mnogo kvalitetnije video reportaže
- izjave, interview-i,
+ pomažete projekat FKSinfo.com koji traje već nekih godinu dana, ali ga držimo u tajnosti dok ne dođemo u fazu finalizacije

Pomozite FKSinfo.com-u da zaokruži proces unapređenja i da još jednom zajedno postavimo granice digitalne prezentacije bordo kluba koju niko neće uspjeti dostići godinama. Jer to radimo samo zbog ljubavi prema bordo boji !!

Novac za HD kameru možete donirati u FKSinfo kutiju pred utakmicu Sarajevo - Borac, kao i ličnim putem ostalim danima ili putem Paypal-a iz inostranstva. Sve informacije na forumu (podforum FKSinfo.com), putem privatne poruke administratoru sa nickom Adis!, Facebook stranice ili putem e-maila ([email protected]).

Vidimo se pred utakmicu s Borcem!!

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI !!! 8-)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 19 okt 2012, 23:47

Dobro treba @Nikici a možda i ostalima objasniti, da ova akcija za HD kameru nema veze sa upravom FK Sarajeva, nego da se radi o momcima sa FKSinfo-a, znači navijačima Sarajeva. Bez kojih bi naš navijački (mislim na navijače FK Sarajeva, iako ima i Željovaca koji djeluju kao ubaćeni elementi ;) )svijet bio mnogo siromašniji, i uskraćen za mnoge informacije. Svi koji mogu treba da se uključe u akciju.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 okt 2012, 23:58

Pitar sa Kariba je napisao/la:Dobro treba @Nikici a možda i ostalima objasniti, da ova akcija za HD kameru nema veze sa upravom FK Sarajeva, nego da se radi o momcima sa FKSinfo-a, znači navijačima Sarajeva. Bez kojih bi naš navijački (mislim na navijače FK Sarajeva, iako ima i Željovaca koji djeluju kao ubaćeni elementi ;) )svijet bio mnogo siromašniji, i uskraćen za mnoge informacije. Svi koji mogu treba da se uključe u akciju.
kontaju oni sve,al svaki put s mukom (ne)prihvate svaki nas pozitivan potez,da li je bordo day ili je dan,pa se brinu za nase male ulagace,i to kako ce klub na kraju propasti,pa sad ne moze kamera bez sadake,itd...itd...dakle,muka im je sto su bezidejni,neorganizovani,sto postoji pojam "bolji" u bilo kojem smislu a da se ne pripisuje njima,a smijem uho dat da bilo koji klub napravi bilo koju od nasih akcija srdacno bi to pozdravili... ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 20 okt 2012, 00:07

socrates je napisao/la:
Pitar sa Kariba je napisao/la:Dobro treba @Nikici a možda i ostalima objasniti, da ova akcija za HD kameru nema veze sa upravom FK Sarajeva, nego da se radi o momcima sa FKSinfo-a, znači navijačima Sarajeva. Bez kojih bi naš navijački (mislim na navijače FK Sarajeva, iako ima i Željovaca koji djeluju kao ubaćeni elementi ;) )svijet bio mnogo siromašniji, i uskraćen za mnoge informacije. Svi koji mogu treba da se uključe u akciju.
kontaju oni sve,al svaki put s mukom (ne)prihvate svaki nas pozitivan potez,da li je bordo day ili je dan,pa se brinu za nase male ulagace,i to kako ce klub na kraju propasti,pa sad ne moze kamera bez sadake,itd...itd...dakle,muka im je sto su bezidejni,neorganizovani,sto postoji pojam "bolji" u bilo kojem smislu a da se ne pripisuje njima,a smijem uho dat da bilo koji klub napravi bilo koju od nasih akcija srdacno bi to pozdravili... ;)
jest eto ljubomorni smo sto vi za kamere skupljate ubacujuci u kasu novcice :lol: :lol: ,sto se ti vas i nas ljubomora postoji ali zna se sa cije strane ,udbasi uzivajte u slikanju i snimanju sa vasom novom hd kamerom :mrgreen:
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 20 okt 2012, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 20 okt 2012, 00:08

socrates je napisao/la:
Slažem se, moj post se odnosio za sve dobronamjerne, i ako ko naš ima da nije informisan a u mogučnosti je podržati akciju.
slika

EDIT: A oni imaju IsmarTV, š`a ih briga... ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 okt 2012, 00:15

hz033 je napisao/la:Vidiš , tako je kod nas. Sa obzirom da ti neandertalac nisi još čuo za HD kameru, neznam šta se ti javljaš.
:lol: :lol: Sta kazu?? 4000 KM za HD kameru?? :lol: Ali vas peru malo je reci :lol: Da kameru te rezolucije nemam na telefonu a slusajuci vas pomislio bih da se radi o nekom proizvodu iz daleke buducnosti.. :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 20 okt 2012, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 okt 2012, 00:19

socrates je napisao/la:
Da, ili vam se smijemo za svaki vas potez jer svaki ima gresaka. Niko ne kaze da je bezveze bordo day u smislu organizacije, nego da su botine jer ispadaju smijesni sa nazivom, isto kao i npr. plavi salovi i plave kape F.K. Sarajevo.. Super je to sto ste nabavili, ali ste ispali smijesni. Smije se valjda dati misljenje da necete skupiti od individualnih uplata ni pribliznu sumu koju ste naumili, i to sam ja prvi rekao odmah prvi dan akcije, a ti ako mislis drugacije reci to pa cemo vidjeti na kraju ko je bio u pravu, zar ne ?? A za ovu hd kameru normala, to se javio samo ovaj "poklopac" sto na svaku ima odgovor, i to je akcija za pohvalu bez greske naravno.

Imamo mi ono u cemu smo najbolji, a samim time i bolji od vas sto je i najbitnije, pa ipak mislim da je vuna vama, a ne nama...

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 20 okt 2012, 00:21

champions1921 je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Vidiš , tako je kod nas. Sa obzirom da ti neandertalac nisi još čuo za HD kameru, neznam šta se ti javljaš.
:lol: :lol: Sta kazu?? 4000 KM za HD kameru?? :lol: Ali vas peru malo je reci :lol:
kako "politici nije mjesto na tribinama", tako ni tebi na ovom dijelu foruma, spamaš i ideš u off.
slika
Idi vidi jel` "srce plavo".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 okt 2012, 00:22

champions1921 je napisao/la:
:lol: :lol: Sta kazu?? 4000 KM za HD kameru?? :lol: Ali vas peru malo je reci :lol: Da kameru te rezolucije nemam na telefonu a slusajuci vas pomislio bih da se radi o nekom proizvodu iz daleke buducnosti.. :lol:
E cuj ovog peru nas :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], maroon46 i 26 gostiju.