FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 14 dec 2014, 23:45

Hvala Zodiac, evo bilo mi dosadno valjda vam se sviđa

:D

http://www.dodaj.rs/f/3z/IX/qE3yffq/hd- ... loboda.png" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.dodaj.rs/f/2n/qA/3nvlAcWt/sloboda.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 15 dec 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 14 dec 2014, 23:47

:thumbup:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 dec 2014, 00:37

merak je napisao/la:Nakon posljednjeg oglasavanja Husica znao sam da ce biti sugav period do januara al nisam znao da ce biti bas ovoliko. Toliko rekla kazala a u sustini nista.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Svi su klubovi na hladnom režimu.Kod nas je najveće iščekivanje.
Ja volim FK Tuzla City

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 dec 2014, 00:44

Komunisti bili i ostali :)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 15 dec 2014, 01:55

Hahaha nemoj odmah tako staragarda. Svi dobro znamo kako su nam osnovani klubovi.
Ali poenta je da vi zelite vratiti vas stari grb. Pa to ni rusi vise ne furaju, al hajde. To je moje licno misljenje, mislim to je zaostalo ba, isto kao sto se Velez fura na njihov stari rsd grb. Lijep pozdrav :wave:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 15 dec 2014, 09:02

MCMXLVI je napisao/la:Hahaha nemoj odmah tako staragarda. Svi dobro znamo kako su nam osnovani klubovi.
Ali poenta je da vi zelite vratiti vas stari grb. Pa to ni rusi vise ne furaju, al hajde. To je moje licno misljenje, mislim to je zaostalo ba, isto kao sto se Velez fura na njihov stari rsd grb. Lijep pozdrav :wave:
Ako cu se stidjeti svoje proslosti onda necu ni navijati za svoj klub ima Zmaj od Bosne, Dzerzel...
Zasto bi se bilo ko stidio starog grba naprotiv?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 dec 2014, 17:25

MCMXLVI je napisao/la:Komunisti bili i ostali :)
Komunisti su poginuli u ratu (nek im je slava) a što je preteklo otjerano je na "goli otok".Ovo danas je lumper proleterijat.Da je tako potvrdio je i faraon "izdavši "Selima.
Ja volim FK Tuzla City

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 15 dec 2014, 20:05

Pozdrav. Zanima me gdje se može kupiti dres?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 dec 2014, 00:29

MCMXLVI je napisao/la:Hahaha nemoj odmah tako staragarda. Svi dobro znamo kako su nam osnovani klubovi.
nista te ne kontam amerikanac :? :? ..vjerovatno je to do nase zaostalosti.....kakvi rusi,kakav velez :? :?...obrisan mi je post pa mi se mrsko objasnjavat ba...zivio i ne vracaj se preko bare u ovaj primitivizam :D :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 dec 2014, 10:08

Neki dan faraon na proslavi jubileja 95 godina SD "Sloboda" izjavi : "Sport danas, nažalost, finansiraju samo gradske vlasti, entuzijasti i sponzori". Ono što nije rekao je da nema marketinga. Za pretpostaviti je da je mislio na marketing po uzoru na OKK "Slobodu". Nažalost, to je uzor koji tuzlanski vlastodršci spremaju i FK"Sloboda".
Pogledam na stranicu Sportskog društva "Sloboda" i vidim da tamo u evidenciji članova Sportskog društva postoje dva fudbalska kluba.
1.FK "SLOBODA" TUZLA
2. OMLADINSKI POGON "SLOBODA" 1919
Neviđeni falsifikat i budalaština!
Skupština FK"Sloboda" koja je verifikovala Omladinski pogon 1919 u februaru 2013. g.,ujedno je i Skupština tog Omladinskog pogona registrovanog 2012. (registraciju izvršili M. Kovačević, E. Ibrić i još jedna osoba).
Omladinski pogon Sloboda 1919. je dakle integralni dio FK "Sloboda", a njegovi juniori, kadeti i pioniri takmiče se u Premijer ligama BiH za omladince. Nakon odluka te Skupštine bilo kakvo odvajanje Omladinskog pogona 1919. u smislu formiranja novog kluba proizvelo bi za posljedicu da bi sve obaveze FK "Slobode" prešle na taj novi klub.Dakle, Skupština FK "Sloboda" niti jednom svojom odlukom nije dala za pravo Sportskom društvu "Sloboda" da Omladinski pogon "Slobode" vodi u svojoj evidenciji kao novog člana i da ga kao takvog evidentira na svojoj web stranici.
Međutim, vidi se jasna namjera gradskih vlastodržaca da ugase - zamrznu FK"SLOBODU" a da formiraju fantomski klub koji će, ko biva, nastaviti kontinuitet. Spajali oni taj Klub sa drugim klubom ili ne spajali nikad to više neće biti FK "Sloboda".Ako misle krenuti od Treće kantonalne lige neka znaju da će ući u PL sa većim dugom nego što on iznosi sada.
Ali, vlast koje je uništila ili ravnodušno gleda kako propadaju tuzlanske znamenitosti, sigurno će ukoliko ih sudbina ne pretekne i ne odu sa vlasti uništiti i "Slobodu". Oni su dali građevinsku dozvolu za nestanak "Bristola", oni su ukinuli Zoološki vrt, zatrpali košarkaški i rukometni teren na Jedinstvu, oni će porušiti i Muzičku š'kolu,Muzej istočne Bosne, zgrade stare opštine, pošte-biblioteke, kina "Centar", stare gradske kafane (Robna kuća "Borac" na Kapiji itd). Oni nikad neće izgraditi istočnu tribinu Tušanj, o zapadnoj i južnoj da i ne govorimo.
I kada odu sa vlasti, ostavit će, nažalost, mnogo ruševina za sobom. Ne znam ko će to za njima popravljat i restaurirat. Pogotovu, ko će vratiti našu "Slobodu". Očito je da "Sloboda" umire tu pred našim očima, a mi smo nemoćni da bilo šta uradimo. Oni ne daju svog "taoca" predsjedniku Husiću ili bilo kome na upravljanje. Sarajlije su imale snage i pameti predati svoj Klub strancu iz daleke Malezije, a oni ne mogu "Slobodu" dati bosancu iz Bratunca, našem čovjeku. Bože mili, dokle ćemo sanjati ovaj ružan san?
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 dec 2014, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 dec 2014, 12:49

slika
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 dec 2014, 13:40

pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 dec 2014, 16:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd :D
Kako će O. P.Sloboda 1919 biti primljen u SD kada to nije traženo od strane Skupštine FK Sloboda koja je ujedno i Skupština O.P. Sloboda 1919.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 dec 2014, 18:23

sloboda72 je napisao/la:slika
tako se u miru i tisini priprema teren..nije faraon od juce pa da sutra izadze pred medije i kaze da nema vise Slobode.....ici ce to polako i takticki....na recept ovog OKK...ako nista,bar ce pokusati....sad,uspjet ce koliko im mi dozvolimo....jer iskreno,puca faraonu cuna za Slobodom....lik se okrenuo sebi i stvaranju kulta licnosti.....nesto sam nacuo da ako odstupi Husic da ce grad preuzet Slobodu i to ce je dat u amanet onom malom,debelom iz centralnog grijanja....Sloboda ce onda kao biti nasa a svi odlicno znamo kako zavrsi ono sto je NASE tj. NICIJE

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 dec 2014, 19:33

Predsjednik Skupštine Slobode Miske Muharemagić je odluku o imenovanju Azmira Husića za Predsjednika od 14.02.2013. registrovao u Ministarstvu uprave i pravosuđa TK tek 24.04.2014.(dva kola prije kraja prvenstva u 1.ligiF BiH). Ovo je objavljeno u službenom listu br.8 na strani 9 od 16.06.2014.

Na osnovu rješenja Ministarstva pravosuđa i uprave
Tuzlanskog kantona broj: UP1-06/1-05-005164/14 od 24.4.2014.
godine u Registar udruženja građana Tuzlanskog kantona
u knjigu I, pod rednim brojem 283, dana 24.4.2014. godine
upisana je slijedeća promjena:
1. Fudbalski klub “Sloboda” Tuzla vrši promjenu
predsjednika Upravnog odbora tako što se umjesto dosadašnjeg
predsjednika Upravnog odbora Kovačević Merseda imenuje
novoizabrani predsjednik Husić Azmir.
2. Fudbalski klub “Sloboda” Tuzla predstavlja i zastupa
Muharemagić Mirsad predsjednik Skupštine i Husić Azmir
novoizabrani predsjednik Upravnog odbora umjesto Kovačević
Merseda dosadašnjeg predsjednika.
3. Prestaje pravo predstavljanja i zastupanja Kovačević
Mersedu dosadašnjem predsjedniku Upravnog odbora.
165
Ja volim FK Tuzla City

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 dec 2014, 20:31

sloboda72 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa nije to nista novo...ja bas tebi pisem prije 2-3 sedmice da postoje u sustini 2 kluba i da su oba primljena u SD itd itd :D
Kako će O. P.Sloboda 1919 biti primljen u SD kada to nije traženo od strane Skupštine FK Sloboda koja je ujedno i Skupština O.P. Sloboda 1919.
ne znam koja je procedura kod podnosica zahtjeva za prijem..znam da je kod SD procedura da moras podijenti zahtjev i da skupstina SD mora verifikovati..dalje nisam upucen

bitno je da postoje prakticno dva paralelna kolektiva, registrovana i primljena u sportsko drustvo..kako, to njih moramo pitati..zasto? to je manje-vise jasno...jbg svo poslovanje FK Sloboda se obavlja preko Sloboda 1919 zbog blokade racuna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 dec 2014, 21:43

sloboda72 je napisao/la:slika
Daj čovječe, ne možeš ovo postavit'... Prvo što pada u oči je vanredna skupština, pa ostavka predsjednika UO i šefa stručnog štaba. Datum i nisam pogledao, već počeo da drobim po redu i tek onda pogledam datum. Umalo nisam srčani udar dobio. :damn: :lol: :lol: :lol:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 dec 2014, 22:20

ultrasstyle_tz je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
ne znam koja je procedura kod podnosica zahtjeva za prijem..znam da je kod SD procedura da moras podijenti zahtjev i da skupstina SD mora verifikovati..dalje nisam upucen

bitno je da postoje prakticno dva paralelna kolektiva, registrovana i primljena u sportsko drustvo..kako, to njih moramo pitati..zasto? to je manje-vise jasno...jbg svo poslovanje FK Sloboda se obavlja preko Sloboda 1919 zbog blokade racuna
To je neko na svoju ruku, mimo Skupštine Kluba, (jer je ovo isključivo u njenoj nadležnosti) napravio .Nije to bezazleno jer nagovještava novi pvojekat.Dva paralelna kolektiva su KK SLOBODA I OKK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 16 dec 2014, 23:05

Na izboru sportiste godine u BiH za 2014. godinu ;)
"Azmir Husić, zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta. "

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 dec 2014, 23:25

ziviniceMetropola je napisao/la:Na izboru sportiste godine u BiH za 2014. godinu ;)
"Azmir Husić, zaljubljenik u fudbal spasio je FK Sloboda iz Tuzle propasti a ovaj kluba trenutno ima školu fudbala koju pohađa oko 400 mališana. Njemu je je pripala nagrada za razvoj sporta. "
SPASIO,SPASIO...NEGO STA....I DOBRO JE NAPISANO...OD PROPASTI I GASENJA....i jos su trebali dodati da je to uradio o svom trosku...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.