NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Zeljovac_1921
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 04:07

SaltCityAttack je napisao/la:hahahaha ja izbrisao post kontao malo da lozim, a posebno Edina :)..ocami ali nije vise to ni lozijona, ja jedva cekam Coltse da dodju da ih unistimo :)
Pa Coltse ce mnogi dobiti, Lucku ce biti prva godina da igra, znaci nece dobiti vise od 5-6 tekmi.
A vas i ostale samo ovo ceka:

slika
Namast'e
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 05:11

care ovdje ste doljnji ako vas zapadne ona zima :),,da niste mozda dali onog LB i da ste Williamsa zadrzali bili bi vi beton, a ovako mi cemo vas unistiti
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 05:57

SaltCityAttack je napisao/la:care ovdje ste doljnji ako vas zapadne ona zima :),,da niste mozda dali onog LB i da ste Williamsa zadrzali bili bi vi beton, a ovako mi cemo vas unistiti
Ma daj ba kakvi, najbolja smo ekipa u AFC-u 8-) Samo da nas povrede zaobidju, sve gazimo.
Kakav Mario "hurt" Williams, vazda povrijedjen bio, a i bez njeg smo imali odbranu beton, bitno je jarane da je osto Wade Phillips, dok on vodi odbranu nema zime.
Cutler ce biti sackovan 5 puta, pa da cigle padaju :lol:
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 08:30

bolji od Patriotsa i Baltimora?..Nesto bas i ne vjerujem..kazem da ste ostavli onakva dva igraca , dva pro bowlla pa i mozda, ali ovako ne znam bas...mislim do prije sezonu dbvije imali ste najlosiju odbranu. prosle sezone najbolja , a kako ce biti ove sezone?... to niko ne zna ebiga isto kao sto niste znali da ce biti ona jedna od boljih prosle sezone...Bearsi su recimo zakazali u odbrani i ako je nisu igrlai lose, ali za ralziku od proslih sezona desavalo se dosta putq da su nam ljudi trcali kao sto nikad niko nije mogao... znaci ipak nikad ne moze biti onako kako bas zelis..ja mislim da su patriotsi i baltimore dvije najace ekipe AFC, a ima tu jos ekipa evo Coltsi sad nadolaze :) hahaha naravno salim se za Coltse vec malo edina bodrim ebiga .

Hosuton je dobar, ali vidjet cemo koloko ce im nedostajati dva startera u ekipi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 09:28

SaltCityAttack je napisao/la:bolji od Patriotsa i Baltimora?..Nesto bas i ne vjerujem..kazem da ste ostavli onakva dva igraca , dva pro bowlla pa i mozda, ali ovako ne znam bas...mislim do prije sezonu dbvije imali ste najlosiju odbranu. prosle sezone najbolja , a kako ce biti ove sezone?... to niko ne zna ebiga isto kao sto niste znali da ce biti ona jedna od boljih prosle sezone...Bearsi su recimo zakazali u odbrani i ako je nisu igrlai lose, ali za ralziku od proslih sezona desavalo se dosta putq da su nam ljudi trcali kao sto nikad niko nije mogao... znaci ipak nikad ne moze biti onako kako bas zelis..ja mislim da su patriotsi i baltimore dvije najace ekipe AFC, a ima tu jos ekipa evo Coltsi sad nadolaze :) hahaha naravno salim se za Coltse vec malo edina bodrim ebiga .

Kakvi Patsi kakvi Ravensi :lol: Brady je zavrsio, nema vise prstena za njeg. Ravensi sa Flaccom mogu samo smrditi, pa sa trecim Qb-ijem su nas jedva dobili, Flacca smo unistili. Istina imali smo losu odbranu dok nam Wade Phillips nije dos'o, od tad deremo. Imamo najboljeg receivera (bez obzira sto su ga povrede satrale prosle godine), imamo najboljeg running backa u ligi, diviziju uzimamo 100% jer neamo konkurencije, Coltsi ce tek biti konkurencija kroz par godina, Titansa i Jaguarsa se ne bojim. Dominacija tek pocinje, pazi te se Cutleri, Bradiji, Manningi i ostali, Houston dere ligu.

Namast'e

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 apr 2012, 11:48

Zeljovac_1921 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:bolji od Patriotsa i Baltimora?..Nesto bas i ne vjerujem..kazem da ste ostavli onakva dva igraca , dva pro bowlla pa i mozda, ali ovako ne znam bas...mislim do prije sezonu dbvije imali ste najlosiju odbranu. prosle sezone najbolja , a kako ce biti ove sezone?... to niko ne zna ebiga isto kao sto niste znali da ce biti ona jedna od boljih prosle sezone...Bearsi su recimo zakazali u odbrani i ako je nisu igrlai lose, ali za ralziku od proslih sezona desavalo se dosta putq da su nam ljudi trcali kao sto nikad niko nije mogao... znaci ipak nikad ne moze biti onako kako bas zelis..ja mislim da su patriotsi i baltimore dvije najace ekipe AFC, a ima tu jos ekipa evo Coltsi sad nadolaze :) hahaha naravno salim se za Coltse vec malo edina bodrim ebiga .

Kakvi Patsi kakvi Ravensi :lol: Brady je zavrsio, nema vise prstena za njeg. Ravensi sa Flaccom mogu samo smrditi, pa sa trecim Qb-ijem su nas jedva dobili, Flacca smo unistili. Istina imali smo losu odbranu dok nam Wade Phillips nije dos'o, od tad deremo. Imamo najboljeg receivera (bez obzira sto su ga povrede satrale prosle godine), imamo najboljeg running backa u ligi, diviziju uzimamo 100% jer neamo konkurencije, Coltsi ce tek biti konkurencija kroz par godina, Titansa i Jaguarsa se ne bojim. Dominacija tek pocinje, pazi te se Cutleri, Bradiji, Manningi i ostali, Houston dere ligu.

Namast'e
Da ti nije Edin mazno' account :mrgreen: sve pomislim da je on, kad citam ovo :lol: :mrgreen: Ne znas nikad kad te kakva povreda moze snaci, pogledaj proslu sezonu samo(Johnson, Mario, dva QB ;)) nista nije sigurno, pa tako ni da ce se bit u PO, a ne da ces osvojiti nesto ;) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 01 apr 2012, 12:10

kada je Texas postao ozbiljan kandidat za osvajanje SB ?? :roll: :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 apr 2012, 12:10

Sto volim ove samouvjerene Bearse, uh sto ih volim...

A kad krene sezona, linijo **** vam majkeee, hanie **** ti djecu :lol: :lol: :lol: :lol: i onda cutler i forte papa :cry: :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 01 apr 2012, 17:26

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Da ti nije Edin mazno' account :mrgreen: sve pomislim da je on, kad citam ovo :lol: :mrgreen: Ne znas nikad kad te kakva povreda moze snaci, pogledaj proslu sezonu samo(Johnson, Mario, dva QB ;)) nista nije sigurno, pa tako ni da ce se bit u PO, a ne da ces osvojiti nesto ;) :mrgreen:
Nisam ni rek'o da cemo osvojiti, rek'o sam da cemo malo derat sve u ligi :mrgreen: A za superbowl, normalno da se nikad ne zna.
U PO smo sigurno, u to nema sumnje, pa bez obzira kakve nas povrede snadju, diviziju uzimamo, Coltsi ne mogu, Titans i Jags smijesne ekipe.

@CLS
Od ove godine, i prosle smo bili da se nije Schaub povrijedio. ;) Nismo favoriti da uzmemo superbowl ili nesto, ali smo contenderi sigurno, ulazeci u slijedecu sezonu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 21:10

Edin TM87 je napisao/la:Sto volim ove samouvjerene Bearse, uh sto ih volim...

A kad krene sezona, linijo **** vam majkeee, hanie **** ti djecu :lol: :lol: :lol: :lol: i onda cutler i forte papa :cry: :mrgreen:

vas cemo punit u Chicagu to ti sam znas :)...ma vi ste svoreni sad za punjenje :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 apr 2012, 22:03

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Sto volim ove samouvjerene Bearse, uh sto ih volim...

vas cemo punit u Chicagu to ti sam znas :)...ma vi ste svoreni sad za punjenje :)
:lol: :lol: :lol:

Pa kako ce najbolji DE tandem svih vremena da slomi Cutlera, ako isti dozivi do tekme sa nama :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 apr 2012, 22:49

nadam se da ce vam Luck dosivjeti utakmicu sa Bearsima :)...jer ako budete onog malo boljeg QB Hainea koristili ponovo onda ste ga tek najebali :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 01 apr 2012, 22:54

Mozete vi nas punit, al' ce nasa defanzivna karat vasu ofanzivnu ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 apr 2012, 01:55

Edin TM87 je napisao/la:Mozete vi nas punit, al' ce nasa defanzivna karat vasu ofanzivnu ;)
o kojoj ti defanzivi pricas?...de bolan pa Coltsi su godinama sve imali samo odbrane nisu imali :)...imate jednog ili dva dominantna igraca i odmah on spominje neku defanzivu.....vi da imate to vi bi svake godine uzeli super bowl brate...iskreno ovo mislim sad mani suplje , jer do sada sam se samo salio znas to, ali kad si vec to spomeno onda ti kazem objektivno da nemate vi defanzivu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 apr 2012, 12:50

Jets Worry Tim Tebow Will Be Distracted By Wild New York Churchlife :lol: :lol: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 apr 2012, 16:52

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Mozete vi nas punit, al' ce nasa defanzivna karat vasu ofanzivnu ;)
o kojoj ti defanzivi pricas?...de bolan pa Coltsi su godinama sve imali samo odbrane nisu imali :)...imate jednog ili dva dominantna igraca i odmah on spominje neku defanzivu.....vi da imate to vi bi svake godine uzeli super bowl brate...iskreno ovo mislim sad mani suplje , jer do sada sam se samo salio znas to, ali kad si vec to spomeno onda ti kazem objektivno da nemate vi defanzivu
Govorim o liniji.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 apr 2012, 18:54

slika

slika

slika
Novi dresovi Patriotsa za narednu sezonu. Dosta bolji nego proslo godisnji.

Na FB stranici Nike Football's Albums imate fotografije dresova ostalih ekipa, a za mene Seahawksi su medju favoritima za najbolji dres.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 03 apr 2012, 23:41

Sad izgledaju isto kao predatori i super ljudi u ovim novim nike dresovima :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 apr 2012, 22:13

Manning svoju prvu zvanicnu tekmu za Denver igra protiv Bearsa na Soldier Fieldu, ali ako ga mi ne izrovimo u medjuvremenu na utakmici Bosna-Mexico :)....pa izvuko se Manning nece dobit batina, jer sva seca ovo je pripremna tekma :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 apr 2012, 22:24

2012 PATRIOTS PRESEASON SCHEDULE
Date......................... Opponent.....................Time..............TV Coverage
Week 1*....................New Orleans Saints........... TBA*...........Patriots Preseason Network
Aug. 20 ....................Philadelphia Eagles...........8:00 p.m.... ESPN
Week 3*....................at Tampa Bay Buccaneers...TBA*...........Patriots Preseason Network
Week 4*....................at New York Giants............ TBA*...........Patriots Preseason Network
Ovo ce biti odlicne utakmice, i samo sam misljenja da nisu trebali staviti Giantse nakon SB-a, jer se to moze odraziti i na sezonu i jednih i drugih.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.