dr.van nostrand je napisao/la:FT 1:0dr.van nostrand je napisao/la:Lokomotiva Zagreb-Istra dnb 2 2,20 - 2 3,20

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
zna li nekoooo ?vecaveca je napisao/la:nakaon dobitka i zavrsene utakmice...nakon koliko se pare mogu dici u kladionici tacnije premier provjereno ? ??
vecaveca je napisao/la:zna li nekoooo ?vecaveca je napisao/la:nakaon dobitka i zavrsene utakmice...nakon koliko se pare mogu dici u kladionici tacnije premier provjereno ? ??
Ja sam još konto da odigram na njih ma neću reko ovu našu šugavu ligu i eto sva sreća pa nisam.unavita je napisao/la:velež-- po hniljaditii put me zajebavaju , nikad vise njih, postali su kladionicarska hertha
15-stak, 20 minuta..u vrh glave pola satavecaveca je napisao/la:listic je ..ne online
hvala hodza valjda ce dati pred kraj radnog vremena za izlaska sitno imaju hehehhodža je napisao/la:15-stak, 20 minuta..u vrh glave pola satavecaveca je napisao/la:listic je ..ne online
anonimni je napisao/la:hajde Sturm !!
Nisu dzabe u superponudiedoox je napisao/la:sta je sa ovim jubentusom?? sto pirlo ne igra? kakva je ovo kombinovana ekipa? ko bog ce zavrsiti 1-1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.