Nije bilo gola inace bi veceras suprotna strana kmecala.Monolog je napisao/la: Niko da izdvoji onaj ofsajd Benzeme kada mu je Valdez skinuo zicer.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nije bilo gola inace bi veceras suprotna strana kmecala.Monolog je napisao/la: Niko da izdvoji onaj ofsajd Benzeme kada mu je Valdez skinuo zicer.

Objasniće ti dida arena zašto je ovo čist penal.mandraX je napisao/la:
na stranu što nije bio penal....mene zanima, kako je glup ovako jbg otac mahnitimandraX je napisao/la:

kako je uopšte ostavio  nogu ovako nenormalno i šta je mislio sa tim
  kako je uopšte ostavio  nogu ovako nenormalno i šta je mislio sa tim  

i to protiv nenormalno opasnog DiMarije protiv kojeg se mora igrati ozbiljna odbrana.
  i to protiv nenormalno opasnog DiMarije protiv kojeg se mora igrati ozbiljna odbrana.

pa jasno...i ja bi ga volio gotivio da sam navijac Reala...cijenim te što si iskren i što priznaješ ocite stvariKawhi je napisao/la:Da je Real imao Arbelou,a ne Carvajala ne bi Barca prišla golu Reala
Alves je brat.Zadnjih 10 golova smo preko njega zabili

bolje gledati i limitiranog Montoyu kako se bori, nego ovog ludaka...bar je dijete Barce i dat ce sve od sebe koliko može.
  bolje gledati i limitiranog Montoyu kako se bori, nego ovog ludaka...bar je dijete Barce i dat ce sve od sebe koliko može.Haha, ne mogu da vjerujem da porediš ovaj penal i onaj nad Messijem.pinoglavi je napisao/la:Kad se sjetim kako su za onaj penal Demichelisa izvlačili pravila kad se sudi penal,i pravdali taj penal,odjednom nigdje toga

) 3 metra, do unutra 16 m, a ovdje je Alves zapeo Ronaldu i iste sekunde izmaknuo nogu, pogledaj snimak pa ces vidjet. Sad, druga je stvar što se Ronaldo skoro pa do gol linije bacio.
 ) 3 metra, do unutra 16 m, a ovdje je Alves zapeo Ronaldu i iste sekunde izmaknuo nogu, pogledaj snimak pa ces vidjet. Sad, druga je stvar što se Ronaldo skoro pa do gol linije bacio. 
Trebaće djetetu par derbija da odraste.Eno ti Carvajal koji je odličan bek,al večeras nije bio svoj.Baš je Alvaro falio,najpametniji je od naših odbrambenih igrača.let3 je napisao/la:pa jasno...i ja bi ga volio gotivio da sam navijac Reala...cijenim te što si iskren i što priznaješ ocite stvariKawhi je napisao/la:Da je Real imao Arbelou,a ne Carvajala ne bi Barca prišla golu Reala
ali od naredne godine nema više te pomocibolje gledati i limitiranog Montoyu kako se bori, nego ovog ludaka...bar je dijete Barce i dat ce sve od sebe koliko može.
 i to godinama.
  i to godinama. Nista novo
 Nista novo 

Pljuju ga neznalice.let3 je napisao/la:Arbeloa je odlican defanzivac, ali vi realovci ga pljujete (vjerovatno zato što je u ofanzivnom dijelu limitiran).
Ne igra on tek tako na lijepe oci kod Brke u selekciji Španijei to godinama.
Nije do najboljeg na svijetu.Fazon je što vi imate Barbarezabparena je napisao/la:Da vi imate najboljeg igraca na svijetu i vi bi pobijedili.Kawhi je napisao/la:Da je Real imao Arbelou,a ne Carvajala ne bi Barca prišla golu Reala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.