Skinuo sam,nisam jos vozio nigdje da isprobam.Jel neko isprobao,moze li posluziti do Zagreba,Beograda itd...JoseMourinho je napisao/la:Pa bas ta je za androidadmir1991 je napisao/la:Jel ti Android mobitel,mene interesuje koja je najbolja navigacija za Android naravno da je besplatna ako ikako moze.R32 je napisao/la:Skinuo waze navigaciju, radi odlicno, ne uzima puno prostora, sve preporuke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Odg: Mobilni- gdje, kako, šta?
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ja juce probao 30-40 km i radi super, na vrijeme govori kad da se skrene isto tako sto me odusevilo, prije na pola km najavljuje radar i kameru, i fakat tacno na tom mjestu i ima i svakih pola h nekoga uslika. Ako ne ides putem kojim te ona vodi u par sekundi ti preracuna drugi put. Moze se nekako posluziti i sa "maps" za nevolju, doduse u Sloveniji radi perfektno, izgled ulica kuca je bas realistican. Samo eto ovamo BiH, Srb i Hrv nije registrovano izgleda pa ne moze.
Mia San Mia
- theboss_RD07
- Kontakt:
Nisam uopste pratio ovu temu dosad pa ne znam je li bilo price o ovom telefonu.
Nokia Lumia 520. Planiram sebi uzet taj telefon pa da cujem od vas neke prednosti i mane... ko ima iskustva.
I samo da napomenem da nema potrebe da mi spominjete kako je to Windows Phone, 'vako-'nako... Svjestan sam toga
Znam da ima boljih telefona, ali ovaj je jedan od rijetkih sto je bolji od ovog trenutno sto imam a da nije puno skup (uzecu ga u BHTelecomu za 120KM na 2 godine). I cuo sam da je najbolji telefonu koji se moze dobit za OVU cijenu
Nokia Lumia 520. Planiram sebi uzet taj telefon pa da cujem od vas neke prednosti i mane... ko ima iskustva.
I samo da napomenem da nema potrebe da mi spominjete kako je to Windows Phone, 'vako-'nako... Svjestan sam toga

Znam da ima boljih telefona, ali ovaj je jedan od rijetkih sto je bolji od ovog trenutno sto imam a da nije puno skup (uzecu ga u BHTelecomu za 120KM na 2 godine). I cuo sam da je najbolji telefonu koji se moze dobit za OVU cijenu
⭐
sve si napisao što bismo ti i mi reklitheboss_RD07 je napisao/la:Nisam uopste pratio ovu temu dosad pa ne znam je li bilo price o ovom telefonu.

istina je da je potreban kratki period navikavanja, ali kad se navikneš, nećeš više ni pomisliti da se vratiš na android.
Možda je jedina mana tastatura koja je napočetku blagorečeno užasna, ali i na to se navikne.
naprijed rejal
Moje iskustvo je takvo da mi nakon Lumie ne pada na pamet da uzmem neki drugi telefon ili da se vratim na Android.theboss_RD07 je napisao/la:Nokia Lumia 520. Planiram sebi uzet taj telefon pa da cujem od vas neke prednosti i mane... ko ima iskustva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ok hvala, definitivno ste mi skratili muke sto se tice biranja telefona 
Jedino sto sam nasao na internetu kao mana je sto se lako kvare one tipke sa strane (glasnoca, zakljucavanje i kamera) mada opet kako kod kojeg.

Jedino sto sam nasao na internetu kao mana je sto se lako kvare one tipke sa strane (glasnoca, zakljucavanje i kamera) mada opet kako kod kojeg.
⭐
Ono što je mene nerviralo je ta glupost sa USSD kodom, npr nisam mogao ući u meni *123#, to me je ubijalo na Lumia 900, jer sam tako aktivirao internet pakete, ali naredni modeli nisu imali taj bug, prvo 920 pa sad 1020.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za te pare, nema boljih telefona + imas garanciju 2 gtheboss_RD07 je napisao/la: Znam da ima boljih telefona

Volimo Čelik i oči nam se cakle !
nemoj uzimati lumiu 520 već uzmi lumiu 630.
u pitanju je noviji mobitel sa boljim procesorom (sa mobitelom dolazi i wp8.1 već instaliran), a košta isto kao i 520.
u pitanju je noviji mobitel sa boljim procesorom (sa mobitelom dolazi i wp8.1 već instaliran), a košta isto kao i 520.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Uglavnom uzimam preko BHT-a na pretplatu posto imam onaj paket MIDI30.viKK je napisao/la:nemoj uzimati lumiu 520 već uzmi lumiu 630.
Ima tamo ta neka Lumia 630 SS, jel to to, ili ima neka jos 630?

Gledam 520 izadje 122KM na 2 godine, a ta 630 izadje oko 95KM na 2 godine. Zasto?
EDIT:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=6232" onclick="window.open(this.href);return false;
vjerovatno je to to. I da vidim, ovaj ima puno jaci procesor
520 = 4'' display a 630=4,5''
630 ima duze trajanje baterije
Ima w8.1 ali i 520-ka se moze apgrejdovat na 8.1
Ali zasto je ova na BHT jeftinija od 520-ke? :S
⭐
Ni meni to nije jasno, jest da je prodajna cijena 630 kad je izasla tek bila veoma niska. Svugdje je tako.
Mia San Mia
To su modeli koji su valjda trebali da dignu nokia brend Malo. Kao sto je i lumia 920 kada je tek izasla bila ultra jeftina, a bila flagship.
naprijed rejal
- theboss_RD07
- Kontakt:
https://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detal ... fa3ea.html" onclick="window.open(this.href);return false;viKK je napisao/la:nemoj uzimati lumiu 520 već uzmi lumiu 630.
Znaci to je ta? Jedino me ovo SS zbunjuje

⭐
Valjda bi SS trebalo biti single sim 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nokia Lumia 630 Dual SIM-Also known as Nokia Lumia 630 DS, Nokia Lumia 630 Dual SIM RM-978
Nokia Lumia 630-Also known as Nokia Lumia 630 3G
Logicno bi bilo SS single sim

Mia San Mia
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
HTC One-X, imam puno zamjerki i problema sa njim ali trenutno me ovaj najvise muci. Previse je tih zvuk. Kada pricam sa nekim jedva se cuje sta govore u slusalici, ali i kada slusam muziku na zvucnike. Prijatelji puste istu stvar na svojim telefonima (Iphone, Samsung, itd) a ono tresti, kod mene sve moguce opcije pojacane do kraja ali jedva se cuje. Do cega bi moglo biti?
Do slušalica.calcio je napisao/la:HTC One-X, imam puno zamjerki i problema sa njim ali trenutno me ovaj najvise muci. Previse je tih zvuk. Kada pricam sa nekim jedva se cuje sta govore u slusalici, ali i kada slusam muziku na zvucnike. Prijatelji puste istu stvar na svojim telefonima (Iphone, Samsung, itd) a ono tresti, kod mene sve moguce opcije pojacane do kraja ali jedva se cuje. Do cega bi moglo biti?
Allegri je gospodin!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Da, vidis, nisam na taj nacin kontoR32 je napisao/la:Nokia Lumia 630 Dual SIM-Also known as Nokia Lumia 630 DS, Nokia Lumia 630 Dual SIM RM-978

⭐
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kako da root-ujem Nexus 4 ?
guglao sam malo, ima dosta nacina (bootloader mi je vec otkljucan, tako da se to preskace u proceduri), ali moze li mi neko dati "najsigurniji i najlaksi" nacin ?
hvala unaprijed
guglao sam malo, ima dosta nacina (bootloader mi je vec otkljucan, tako da se to preskace u proceduri), ali moze li mi neko dati "najsigurniji i najlaksi" nacin ?
hvala unaprijed
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Imam HTC Desire 500 i prezadovoljan sam, jedina mana je malo slabiji zvucnik, ali koliko sma upratio to je tako kod mnogih Htc-ovih uređaja. Što se tice mog mobitela, sve extra, pravo brz ne stopa ni sekunde, valjda zato sto je quad core procesor

FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.