NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nisu mogli od majorizacije!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
- Kontakt:
pa oni se furaju da su najaci,najbolji itd. pa eto vidjecemo nas koji nemamo za virsle ocemo li ista moci,il cemo barem jednu sansu tj normalnu akciju da napravimo za 90 minutaDabar je napisao/la:Šilić kad je dobio crveni karton,trebao je lijepo popet se na glavu onog Dudeka i po.srat mu se u onu glupu facu...
Fina Gradska sarajevska raja
Kako i rekoh.harishp je napisao/la:Ovo je trener Cutke samo takticki obmanuo Zmajceke.U Ljubljani slijedi opca majorizacija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Široki je izgubio zbog katastrofalnih poteza uprave.. Imali su fantastičnu priliku da uz par pojačanja i dobrog trenera prođu i ovo i iduće pretkolo, ali niti su doveli neka pojačanja a ni normalnog trenera.. U europi se to kažnjava.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kakve sve gluposti necu procitati, sta je bilo prosle godine kad ih je Siroki razbio 5-0 ukupno, ispade BiH klasa za JanezovinuLEŠINAR je napisao/la:Jbg. ljudi vi dolazite na žalost iz BiH gdje se igra kuruz liga i onda u Evropi popušite od ne nositelja. Oni se vama danas smiju a vi ćete njima a i nama sljedeće sedmice pa ćemo onda kolektivno plakati nad svojom sudbinom. Ov gubi svaki smisao i država i fudbal.

Jbg dobro rece neko iz SB, ovo veceras sve do trenera, mozda i najslabija tekma Sirokog u euro takmicenjima, nazalost protiv janeza.
Cuva Bog Zelju svog!
Kad Olimpija prođe Bohemias shvatit ćete šta ste zijanili!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
E nek vas PONIZISE...hahahaha
u talu sa plavom kospama došli ste u euro Kup a prošli put ste zahebali Slobodu.
Svi plaćemo ( od sege) za vama i svrsavamo od sreće kad vidimo kako vas UBI klub koji je prije par god doživio BANKROT
koji ste vi jadovi
u talu sa plavom kospama došli ste u euro Kup a prošli put ste zahebali Slobodu.
Svi plaćemo ( od sege) za vama i svrsavamo od sreće kad vidimo kako vas UBI klub koji je prije par god doživio BANKROT
koji ste vi jadovi
FCS-FCS je napisao/la:E nek vas PONIZISE...hahahaha
koji ste vi jadovi

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
ne spominji bankrot, čuo sam da ide prema vama, stigo do ciglanaFCS-FCS je napisao/la:E nek vas PONIZISE...hahahaha
koji ste vi jadovi

G R B A V I C A 2
A kakvih sve pacenika tu nema raduju se pobjedi Janeza nad klubom iz BIH
Boze me sacuvaj, je da nevolim ni najmanje SB al u svakom su mi pogledu drazi od Zelenbaca iz LJubljane
Steta los trener a golmana netreba ni komentarisati
Boze me sacuvaj, je da nevolim ni najmanje SB al u svakom su mi pogledu drazi od Zelenbaca iz LJubljane
Steta los trener a golmana netreba ni komentarisati
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
- Kontakt:
A guranje autobusa na pripremama u njemačkoj ,štrumfići su postali zaboravniBaby je napisao/la:ne spominji bankrot, čuo sam da ide prema vama, stigo do ciglanaFCS-FCS je napisao/la:E nek vas PONIZISE...hahahaha
koji ste vi jadovi

-
- Kontakt:
Ko to MI??? Pričaj u svoje ime momak!FCS-FCS je napisao/la:E nek vas PONIZISE...hahahaha
koji ste vi jadovi
Kolko god da se ponašaju ružno,pored one nule stoji zastava moje zemlje. Ako je tebi to nebitno,nemoj mislit da je i svima ostalima!
Široki-šteta! Bila je ovo lijepa prilika.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Strasno,jednostavno strasno.3:0 ispusiti od Olimpije,zaista ne zasluzujete onda da ostane u Evropi i dalje,a dalo bi se razmisliti i dopustanje za narednu sezonu.
Nisam gledao utakmicu,mozda nekada snimak neki pogledam ako bude,ali zaista nema opravdanja za ovakva dva izdanja protiv jedne Olimpije,znam verovatno ce sada poceti,znas li ti ko je Olimpija,kakva su ona sila za Siroki,ali ja znam sta se moze ocekivati od njih,i ovaj rezultat je sramotan.

Nisam gledao utakmicu,mozda nekada snimak neki pogledam ako bude,ali zaista nema opravdanja za ovakva dva izdanja protiv jedne Olimpije,znam verovatno ce sada poceti,znas li ti ko je Olimpija,kakva su ona sila za Siroki,ali ja znam sta se moze ocekivati od njih,i ovaj rezultat je sramotan.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Stvarno smijesni,u 89 minuti kad gube 3:0 oni i dalje pjevaju KRŠ LOM na tribini ,smijesno a tebi se od srca zahvaljujem sto si svoje uvazeno misljenje podijelio s namaVirtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Ajmo sad ostali su jos Borac i Zeljo ,a za Hrenovke me boli k...c

- drinin vuk
- Kontakt:
Најгоре је $ $ " $,$ " у & $ сата 63 ?. То је оно најгоре.
$ " са " "," " " $ % - у 20:00,- у 22:00 ? $ -. " се " " % је & је " % је,а $ " ' " & & $ ?. Ту је " ?,? је " & ?. $ ? су се ?," " се & у " $ се неуспјеху "," " $ је " " јасно о ' се ту $,? не " " $ " " ? " " $.
$," " " ? " $ је " неуспјех $ ",$ спорта,$ " ? -,' " је & " " " "," $," уз ? " " % су " $ ".
$ " са " "," " " $ % - у 20:00,- у 22:00 ? $ -. " се " " % је & је " % је,а $ " ' " & & $ ?. Ту је " ?,? је " & ?. $ ? су се ?," " се & у " $ се неуспјеху "," " $ је " " јасно о ' се ту $,? не " " $ " " ? " " $.
$," " " ? " $ је " неуспјех $ ",$ спорта,$ " ? -,' " је & " " " "," $," уз ? " " % су " $ ".

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
- Kontakt:
Volio bih da smo mi kako izvukli Olimpiju,ili Zeljo kojim slucajem... pa da vidimo sta su navijaci. Ruku u vatru da i nas i njih doslo preko 500(nas 1000) ali...felix123 je napisao/la:Stvarno smijesni,u 89 minuti kad gube 3:0 oni i dalje pjevaju KRŠ LOM na tribini ,smijesno a tebi se od srca zahvaljujem sto si svoje uvazeno misljenje podijelio s namaVirtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Ajmo sad ostali su jos Borac i Zeljo ,a za Hrenovke me boli k...c
Ipak..niste losi, sa obzirom da ne dolazite na gostovanja u BH i nemate iskustva u istim ovo vam je solidno,

- neutralan__
- Kontakt:
Bravo majstore za post ! Objasnio si mnoge stvari !neroazzuro je napisao/la:Ko to MI??? Pričaj u svoje ime momak!FCS-FCS je napisao/la:E nek vas PONIZISE...hahahaha
koji ste vi jadovi
Kolko god da se ponašaju ružno,pored one nule stoji zastava moje zemlje. Ako je tebi to nebitno,nemoj mislit da je i svima ostalima!
Široki-šteta! Bila je ovo lijepa prilika.
A Vi Široko-briježani glavu gore,ne znate šta bi neki dali da igraju ovo 1. pretkolo,pa barem izgubili 10:0.Vi trebate biti ponosni na svoj klub i grad,tako malo mjesto,a tako uspješno,vaš najveći uspjeh je to što 8 godina za redom igrate u Evropi.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Igrači nisu imali motiva nakon što su potpisali ugovor sa Dinamom u iznosu 1200000 eura.
svaka čast.."Stožine" potopljene u Stožicama
LJUBLJANA - Širokobriježani su kao favoriti ušli u utakmice Pretkola Europske lige s ljubljanskom Olimpijom, pa je i nakon mršavih 0:0 na Pecari tinjala nada u uspjeh, u ukupnu pobjedu, međutim momčad bh predstavnika je na stadionu Stožice izgledala kao skup kakvih "stožina".
Najveću krivicu treba snositi trener Mario Ćutuk, jer od poraza katkad više bole neke druge stvari, a ovom prilikom je bolila igra, koja je bila katastrofalna i zato Ćutuče kupi kufere i put Sinja odakle si i došao. Još uvijek možeš stići na tamošnju alku, jer su ti tamo kudikamo veći izgledi da napraviš kakav rezultatski uspjeh nego što su ti izgledi na klupi Širokog Brijega ili bolje rečeno Širokom sa tobom na čelnom mjestu struke.
Od igrača Širokog nitko nije zaslužio prolaznu ocjenu izuzev možda borbenog Roskama, a posebno katastrofalan nastup je imao vratar Boris Baćak, koji je jednostavno zalutao među vratnice i pravo je pitanje kojom je vezom uopće došao u ovaj klub? Kvalitetom nije zaslužio braniti za klub koji u kontinuitetu već godinama nastupa u europskim klupskim natjecanjima....
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/qs ... icama.html
dobar
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.