BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: BH tenis
Bravo za Damira.

nevjerovatan match poen. Damir vratio nekoliko sjajnih udaraca veselog i onda na kraju sjajan lob damira za pobjedu
18 bodova je tu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma tako jeeeee, idemo dalje. Odlicna igra, prije svega vrlo pametna. Cekao je svoju sansu, nije srljao, dobro birao udarce. Odlicno! 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Damire 
Sto bi jedan moj kolega rekao:"Sta ti je Damire, nisi normalan"
Jos jedno lijepo iznenadjenje od Damira i nadam se da ce i u narednoj rundi nastaviti u istom ritmu. Sada ide na Lacka ili Mecira, i ako uspije pobjediti onda vjerovatno na Stakhovskog.
Jos jedno lijepo iznenadjenje od Damira i nadam se da ce i u narednoj rundi nastaviti u istom ritmu. Sada ide na Lacka ili Mecira, i ako uspije pobjediti onda vjerovatno na Stakhovskog.
Trebao bi Lacko bez problema preko Mecira, razlika je ogromna.
Može se i on proći, voli tvrde podloge, inteligentan igrač, ali kad mu kola krenu nizbrdo - nema povratka.
Može se i on proći, voli tvrde podloge, inteligentan igrač, ali kad mu kola krenu nizbrdo - nema povratka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damirov četvrtfinalni meč protiv Lacka je zakazan za 16:30h.
Lacko je izraziti favorit, domaći igrač, prošle godine je zaustavljen u polufinalu, a godinu prije toga je osvojio ovaj turnir. Lacku se predviđala sjajna karijera, kažu da je bio TOP 20 materijal. Smiren, rutiner, bio je veliki talenat. Gledao sam ga nekoliko puta i uvijek sam se pitao kako nije postigao više u karijeri.
Lacko je izraziti favorit, domaći igrač, prošle godine je zaustavljen u polufinalu, a godinu prije toga je osvojio ovaj turnir. Lacku se predviđala sjajna karijera, kažu da je bio TOP 20 materijal. Smiren, rutiner, bio je veliki talenat. Gledao sam ga nekoliko puta i uvijek sam se pitao kako nije postigao više u karijeri.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
lucif3R666
- Kontakt:
Dzumi za 15-tak minuta pocinje svoj mec , neka je sretno ! 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Damir izgubi servis da bi odmah potom vratio break, dosta dobra igra 3-3. Vidim da ovaj turnir ima i Challenge 
Edit: *3-5 :p
Edit: *3-5 :p
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nazalost poraz, Lacko bio prejak. Ukoliko Damir popravi servis ima dobre sanse da udje u TOP 100, danas je izrazito servis presudio mec. Damirov 1. servis je bio slab, slab procenat ubacenog. Dobar turnir, ovo je ujedno i posljednji za ovu sezonu 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
lucif3R666
- Kontakt:
varas se omladinacUnofficialpage je napisao/la:Nazalost poraz, Lacko bio prejak. Ukoliko Damir popravi servis ima dobre sanse da udje u TOP 100, danas je izrazito servis presudio mec. Damirov 1. servis je bio slab, slab procenat ubacenog. Dobar turnir, ovo je ujedno i posljednji za ovu sezonu
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sinoc Damir na svom na svom profilu napisao da je sezona gotova i da slijedi odmor i pripreme za sljedecu. Vidio sam da je tu prijavljen, valdja promijeni misljenje i to odigralucif3R666 je napisao/la:varas se omladinacUnofficialpage je napisao/la:Nazalost poraz, Lacko bio prejak. Ukoliko Damir popravi servis ima dobre sanse da udje u TOP 100, danas je izrazito servis presudio mec. Damirov 1. servis je bio slab, slab procenat ubacenog. Dobar turnir, ovo je ujedno i posljednji za ovu sezonuima chellenger 47 rusija , gdje je 8 nosioc
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza u prvom kolu turnira u Yokohami igra sa 1.nosiocem Ebdenom.
Dzumhur je prijavljen i za futures u hrvatskoj, al vjerovatno je sve to otkazo. Jer ne moze napredovad previse, mozda jos nekih 20 tak mjesta. Najbitnije je da je osigrao kvalifikacije AO.
Veoma tezak meč, ali nije Ebden nepobjediv, valjda Mirzi motiv bude na brani finale, cak 48 bodovaNG1 je napisao/la:Mirza u prvom kolu turnira u Yokohami igra sa 1.nosiocem Ebdenom.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Mirza zijanio sa 2-1 u setovima i time okoncao neuspjesnu azijsku turneju. Sada gubi 48 bodova i pada na neko 240-to mjesto.
Ruku na srce imao je tezak zrijeb u prvom i trecem turniru. Reister i Ebden su bili nepremostivi ali je napravio veliki kiks na drugom turniru i to ga je kostalo.
Ruku na srce imao je tezak zrijeb u prvom i trecem turniru. Reister i Ebden su bili nepremostivi ali je napravio veliki kiks na drugom turniru i to ga je kostalo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
lucif3R666
- Kontakt:
jos jedan chellenger ostao , gdje brani 15 bodova ....bhsport je napisao/la:Mirza zijanio sa 2-1 u setovima i time okoncao neuspjesnu azijsku turneju. Sada gubi 48 bodova i pada na neko 240-to mjesto.
Ebden do finala bez izgubljenog seta osim sa nasim Mirzom, decko je stvarno peh.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koja slucajnost, Mirza u Toyoti igra opet protiv Ebdenabhsport je napisao/la:Ebden do finala bez izgubljenog seta osim sa nasim Mirzom, decko je stvarno peh.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Lazes majke mi, lazes, pa ko da je na mrvama spavo.Unofficialpage je napisao/la:Koja slucajnost, Mirza u Toyoti igra opet protiv Ebdenabhsport je napisao/la:Ebden do finala bez izgubljenog seta osim sa nasim Mirzom, decko je stvarno peh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.