Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la harishp » 01 jan 2011, 22:38

Principatus je napisao/la:Mislim da je ta odluka Rangnicka tacna. Dietmar Hopp se mijesa suvise u njegov posao, a izgleda da ga nije dovoljno konzultovao sto se tice pojedinih odluka. Prodali su Gustavo tek tako na zimu Bayernu, cime se Hoffenheim jasno slabi, ne samo to nego im je Bayern kao iz zahvalnosti sad posudio jednog talenta, bez opcije na kupovinu. Dakle on ce igrati u Hoffenheimu, poboljsati se, i onda ce Bayern skupo da ga proda ili zadrzi. Kratko receno: Bayern pravi od Hoffenheima neku vrstu sluge/magarca, a Hopp to izgleda podrzava. Bas naprotiv se Hoffenheim trebao sad pojacati i juriti na mjestma koja vode u internacionalne vode, ali eto...
Pa naravno da ce se mjesati.Fakticki on ih i hrani i jedini financira.Uostalom veliki udjel ima i oko dovodjenja igraca bas Hoop.Salihovic je njegov ''mezimac'' ;) Cak je bio i protiv guranja Weisa umjesto Salihovica.samo zato sto je ovaj bio potencionalni elfovac.Tu je bas Ragnick ispaoo bez damu i sonja,da bi se uvukao lowu i kompaniji u paksu.Da nije Hoopa sad bi igrali u petoj ligi.I to je ocita stvar.
Sto se tice magarca mogu sa Brazilcima koji bi guzce dali za euro vise.Gustavo je kopao i rukama i nogama da ide u Baju i Hoop nije glup da drzi nezadovoljnog igraca u timu.Sto nisu sa Salihovicem tako ucinili.Kad ih je u startu odhebaus.
Za Gustava su dobili skoro troduplo vise nego sto su kupili.On jeste zahvalan igrac ali tako to ide.Kritikovali su ih sto su i zvalju prodali rusima.A u stvari su napravili pun pogodak,plus dobro napunili kasu.
Ragnick je bio pred izlaznim vratim i na kraju prosle sezone.i tu se cekalo da pukne.Jednostavno u Hoffi je trebalo svjeze krvi,e sad je pitanje ko ce na klupu naseg dvojca bez kormilara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jan 2011, 23:07

Sexmachineboy je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Rangnick napustio Hoffenheim!

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hoffenheim
Nisi trebao ništa ni postavljati da baš vidimo kad bi to ss.ba objavio. Najranije sutra :twisted:
Btw. Meni žao Ragnicka :)
SportSport.ba je vijest o odlasku Rangnicka objavio puno ranije od svih portala u regionu. ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 23:10

MinistaR je napisao/la: SportSport.ba je vijest o odlasku Rangnicka objavio puno ranije od svih portala u regionu. ;)
Ja samo kažem da me interesuje kad bi i oni objavili, da ovaj post nije bio tu 6-7 minuta ranije :?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 jan 2011, 23:11

Problem Hoppa je sto on voli medije i publicitet,to je mozda dobro ako upravljas gigantom kakav je SAP,ali za klub kakav je Hoffenheim to i nije dobro,mada cisto sumnjam da bi hoff ikada mak'o iz seste lige bez njega i njegove love,tako da sta god on uradio,ne moze nanijeti toliku stetu klubu koliko je on dobra donio.Ipak odlazak Rangnicka je velika steta za taj klub i kraj jedne ere za Hoff,ja sam manje-vise siguran da cemo Klinsmanna vidjeti kao naslijednika Rangncka na klupi (ovo je moja pretpostavka).

Vedi i Seji nek' je sretno s novim trenerom i neka samo nastave kao i do sada.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jan 2011, 23:12

MinistaR je napisao/la: SportSport.ba je vijest o odlasku Rangnicka objavio puno ranije od svih portala u regionu. ;)
Ja samo kažem da me interesuje kad bi i oni objavili, da ovaj post nije bio tu 6-7 minuta ranije :?
Ma ja, ne bi nikad objavili da nije tvog posta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bild, Kicker i mnogi drugi su prije Goal.com objavili vijesti, ali hvala ti u svakom slučaju. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 23:40

MinistaR je napisao/la:
Ma ja, ne bi nikad objavili da nije tvog posta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bild, Kicker i mnogi drugi su prije Goal.com objavili vijesti, ali hvala ti u svakom slučaju. :D
To nisam ja uopšte ni postavio ovdje :mrgreen:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 jan 2011, 23:48

Ovo je dobro ispalo i za Bayern i za Hofenhajm. Hofi je falio kreativac i dobili su ga u Alabi, a posto imaju mlad tim, mislim da ce se Alaba pravo uklopiti. Luiz Gustavo je bio dosta vazan za Hofenhajm ali je htio preci u Bayern i Hop je ispravno postupio sto ga je pustio. Ipak nece biti na nekom gubitku jer imaju dosta dobrih igraca u defanzivi. Ko zna mozda zaigraju jos bolje ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jan 2011, 23:56

Bilal je napisao/la:Ovo je dobro ispalo i za Bayern i za Hofenhajm. Hofi je falio kreativac i dobili su ga u Alabi, a posto imaju mlad tim, mislim da ce se Alaba pravo uklopiti. Luiz Gustavo je bio dosta vazan za Hofenhajm ali je htio preci u Bayern i Hop je ispravno postupio sto ga je pustio. Ipak nece biti na nekom gubitku jer imaju dosta dobrih igraca u defanzivi. Ko zna mozda zaigraju jos bolje ;)
Luis Gustavo im je spona u def.veznom kao i nama Rahimic.A plus ovaj dvadestak i nesto godina.
Medjutim Hoop nije glupan kao Hoenes vukovac pa da drzi nezadovoljnog igraca u klubu.
Bit ce tu malo skakljivo u vezi defanzive sto se tice Hoffe.a i bitno je ko ce doci umjesto Ragnicka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 02 jan 2011, 01:09

A je li placas ti neku pretplatu za ss ba pa zahtjevas toliku profesionalnost te da te brzinom svjetlosti obavjeste o svim naj novijim zbivanjima?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 02 jan 2011, 01:42

Saban je napisao/la: A je li placas ti neku pretplatu za ss ba pa zahtjevas toliku profesionalnost te da te brzinom svjetlosti obavjeste o svim naj novijim zbivanjima?
Ne, nisi u toku i zato razguli. Čitaj malo postove, pa nešto komentariši. Što se mene tiče tu informaciju nisu morali ni objavljivati. Svašta kakvih likova ima :roll:

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 02 jan 2011, 13:21

Eh eto ga pomocnik,Vedo nek ti je sa srecom,sa novim TRENEROM!!! ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 jan 2011, 12:18

Upravo su na TV pokazali konferenciju sa Rangnick. On kaze, da je poslije prodaje aktuelno najaceg igraca (Gustavo) preko njegove glave i bez obavjestenja njega kao trenera, popricao sa Hopp. Iz tog razgovora je dosao do zakljucka, da sa ciljevima koje Hopp i Hoffenheim imaju, njega ne trebaju da bi ih uspjeli. To jest nemaju ambicija i razumiju se kao neka vrsta kluba koji samo formira igrace, time pase i postavljanje novog trenera, koji je do sada bio skoro uvjek trener mladih ekipa. Na ljeto Vedo i Sejo nek se hvacaju daljine.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 03 jan 2011, 12:24

Mah, Vedo nek samo zabije bar 10 golova u drugom dijelu i piči što brže iz Hoffenheima. A za Seju se isto ne brinem...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 jan 2011, 15:46

Novi trener Hoffenheima Pezzaiuoli je danas podvukao jos jedanput to, sto sam u zadnjem komentaru rekao.

«Der Einzug ins internationale Geschäft wäre eine schöne Sache, ein realistisches Ziel kann es aber nicht sein», sagte Pezzaiuoli am Montag in Zuzenhausen bei seiner Vorstellung als neuer Trainer des Fußball-Bundesligisten.

Prevedeno to znaci otprilike:
"Ako bi uspjeli uci u internacionalnu scenu to bi bilo lijepo, ali to nemoze biti nas realistican cilj."

Ili jos jednostavnije:
"Biti prosjek ili losije je vec ok. Klub nema ambicije."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 04 jan 2011, 10:05

Bojim se da ce ovaj Hoffenheim sada otici u k.....
Nakon Luis Gustava, Demba Ba ce napustiti Hoffenheim, danas bi trebao biti dogovoren transfer u West Ham.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 jan 2011, 12:51

Vedi je vrijeme da napusti Hoff 8-) tako i majstoru prekida :)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 04 jan 2011, 16:08

Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern :evil:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 04 jan 2011, 16:31

Neki trebaju prvo da se dokažu u svom klubu, pa tek onda da razmišljaju o prelasku u bolji tim :twisted:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jan 2011, 19:32

seha je napisao/la:Nek idu ti momci kad su pametni, nasim kad spomenes da bi mogli gdje otic oni odma neka nas i ovdje nam je dobro. Kad se sjetim da je Salihovic prije 2 god odbio Bayern :evil:
Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 jan 2011, 00:31

calcio je napisao/la: Sad neka sjedi u svom selu i gleda Gustava kako igra ligu prvaka. Dobro shvatam pomalo zasto ih je odbio, tada su bili hit bundeslige, fino drustvo, dobar timski duh, na prvoj poziciji i sve to... Ali treba ponekad misliti i na svoju karijeru.
" Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku "
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, jasmin10 i 12 gostiju.