Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 31 avg 2009, 15:31

Phill Jackson je napisao/la:
fera je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Osim VDV i Baptiste najvise se spominje Rafael Sobis...evo nesto o njemu..85 je godiste,,napadac,,ima i nekolko nastupa za Brazil..govorili za njega da je novi Ronaldo,bla,bla..iz Internacionala otiso u Betis..Milan i jos neki timovi ga trazili u to vrijeme..sad igra u nekom klubu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata..10 miliona ga oni platili...sto me ovo podsjeca na Zaratea :roll:
zarate je mlađi.... btw ja se ne nadam nikakvom transferu jer da su htjeli nekoga dovesti do sada bi to uradili...
Znam da je Zarate mladji al povezuje ih igranje u Arapskim klubovima.ni meni se licno ne svidja to dovodjenje igraca u zadnji cas il kad prodju 2,3 tekme prvenstva al pogotovo u Engleskoj bude kolko hoces transfera u zadnji moguci cas..Riera mi pada napamet..njega smo u zadnjim satima doveli
ako cemo opet nekog kao rieru dovoditi onda bolje da i ne trgujemo :D mislim da niko od nas ne želi još jednog polovnjaka u zadnji cas nego neki dobar transfer da nam malo vrati vjeru u tim....
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 avg 2009, 15:33

Dossena ostaje,Itandje poslat na posudbu u grcku,ne znam zasto ga ne proda :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 31 avg 2009, 15:34

Gerrard je napisao/la:Stvarno ne vidim sta odjednom pametujes ovdje , nigdje nisi prozvan , ja imam oci i svoje misljenje a ti imas svoje vidjenje svega , ja nisam zadovoljan sa stanjem u klubu i gotovo ... a nakon igre u ovih par kola ne vidim razlog da budem optimista !
i ja iznosim svoje vidjenje ovde napisanog, i ja ne kazem da cvjetaju ruze u LFC-u ali pljuvati samo po rafi je bezmisleno i napravit tim danas od 200mil i nije bas lako, eto pogledaj transfere danas pa mi reci jel lako i to 200 mil za 5 god a ne za sezonu, i PS i te fazone ne mozes uzimat za relevantno da bi nesto pric'o o fudbalu uopste a pogotov kroz to izrazavat ljubav prema klubu,
LFC nije igrica,
reds_forever je napisao/la:Can Liverpool still realistically win the title?

* Yes39%
* No61%

sto znaci da mi nismo jedini koji vide slabosti tima
svi mi vidimo da ne stima i da ne ide najbolje al sta ces....... ovde na ovom forumu samo se bruji o rafi kao jedinom krivcu i po meni nema smisla, sta ne stima, iskreno da ti kazem nemam pojma i rafa doprinosi tome sigurno sa svojim nekim potezima ali da je on jedini, nemam pojma, nisam vidio ni jedan drugi razlog osim rafa rafa rafa transfer politika rafa transfer politika...... i u nedogled te dvije stari se ponavljaju

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2009, 16:33

@kecer ne davi vise majke ti. ako imas neke novosti vezane za klub prokomentarisi ili stavi na forum ostavi ostale da žive svoj život ako vec ti ne mozes svoj. VOZDRA

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 31 avg 2009, 16:55

Ev izgleda da nema nista od VDV, ostaje u Real Madridu
http://goal.com/en/news/12/spain/2009/0 ... eal-madrid
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 31 avg 2009, 17:07

Gerrard: Benitezove su kritike opravdane

Nogometaši Liverpoola tijekom cijele su prošle sezone doživjeli dva poraza u Premierligi, a u novoj im je sezoni to uspjelo već nakon samo tri kola. Sve je to izazvalo ozbiljne razgovore i kritike menadžera Rafe Beniteza...

Kapetan momčadi Steven Gerrard uvjeren je da su Benitezove riječi na mjestu i da su kritike koje je uputio igračima potpuno opravdane.

- Menadžer je doveo u pitanje igru svih igrača nakon prošlotjednog poraza od Aston Ville i s pravom je to učinio jer nismo bili ni blizu svoje razine - kazao je Gerrard za Sky Sports.

- Posljednjih smo dana tražili momčadski duh. Benitez je od nas tražio da pokažemo karakter, odlučnost i silinu i mislim da je dobio sve tri stvari - dodao je Gerrard, aludirajući na utakmicu protiv Boltona i pobjedu Liverpoola 3-2, unatoč tome što su Wanderersi dvaput imali prednost.

- Pokazali smo karakter u toj utakmici iako smo dva puta gubili i činilo se kao da nećemo osvojiti ni bod, a kamoli sva tri. Ali, zaslužili smo nagradu, a na kraju smo mogli zabiti i četiri ili pet pogodaka - objasnio je 29-godišnji veznjak koji je sam bio strijelac odlučujućeg pogotka.

Izgubiti dvije utakmice na startu bio je veliki šok, ali imamo dobru momčad, momčad koja je sposobna boriti se za naslov i to sada moramo dokazati - zaključio je Gerrard.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 31 avg 2009, 17:14

YNWA je napisao/la:Gerrard: Benitezove su kritike opravdane

Nogometaši Liverpoola tijekom cijele su prošle sezone doživjeli dva poraza u Premierligi, a u novoj im je sezoni to uspjelo već nakon samo tri kola. Sve je to izazvalo ozbiljne razgovore i kritike menadžera Rafe Beniteza...

Kapetan momčadi Steven Gerrard uvjeren je da su Benitezove riječi na mjestu i da su kritike koje je uputio igračima potpuno opravdane.

- Menadžer je doveo u pitanje igru svih igrača nakon prošlotjednog poraza od Aston Ville i s pravom je to učinio jer nismo bili ni blizu svoje razine - kazao je Gerrard za Sky Sports.

- Posljednjih smo dana tražili momčadski duh. Benitez je od nas tražio da pokažemo karakter, odlučnost i silinu i mislim da je dobio sve tri stvari - dodao je Gerrard, aludirajući na utakmicu protiv Boltona i pobjedu Liverpoola 3-2, unatoč tome što su Wanderersi dvaput imali prednost.

- Pokazali smo karakter u toj utakmici iako smo dva puta gubili i činilo se kao da nećemo osvojiti ni bod, a kamoli sva tri. Ali, zaslužili smo nagradu, a na kraju smo mogli zabiti i četiri ili pet pogodaka - objasnio je 29-godišnji veznjak koji je sam bio strijelac odlučujućeg pogotka.

Izgubiti dvije utakmice na startu bio je veliki šok, ali imamo dobru momčad, momčad koja je sposobna boriti se za naslov i to sada moramo dokazati - zaključio je Gerrard.
Stevene :o :o :o :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: pa jbg više što ga svi brane :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2009, 17:37

ko zna odakle je ovaj tekst i koliko je provjeren. ja samo vjerujem onome sto pise na sluzbenoj stranici i ako je tekst odatle onda ok

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 31 avg 2009, 19:10

fera je napisao/la:ko zna odakle je ovaj tekst i koliko je provjeren. ja samo vjerujem onome sto pise na sluzbenoj stranici i ako je tekst odatle onda ok
jeste,po meni je bila ovo ocekivana reakcija stevena,nije on glup,on zna da je lose odigrao,za razliku od pojedinaca u klubu on vidi svoje greske ,ne kazem ja da benitez ne treba njih kritikovati,nek kritikuje,ali u svlacionici,a svakako sam mu zamjerila sto stevena moze javno kritikovati a lucasa braniti ,smijesno
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 avg 2009, 20:03

Nista od VDV :mrgreen: Itandje na posudbu !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 31 avg 2009, 20:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nista od VDV :mrgreen: Itandje na posudbu !
ma nista ni od vas :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 31 avg 2009, 21:15

ma ja sam od pocetka znao da od toga nema nista jer sam znao da novca za transfer nema :(
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 sep 2009, 01:02

za one koji vole da se nadaju... prelazni rok jos nije gotov traje do sutra u podne ja mislim.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 01:07

fera je napisao/la:za one koji vole da se nadaju... prelazni rok jos nije gotov traje do sutra u podne ja mislim.
u 6 se sutra zavrsava

Btw. zaboravio sam rec da je lafo Silva sletio u LIverpool..neki lik sto na aerodromu radi kaze al i budala zna da 99 % nece doc

I work at LJL airport and just handled the arrival of Silva's flight.

He was collected off the apron by LFC rep.

Hope the rain doesn't put him off!!!

:roll: :roll: :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 01 sep 2009, 06:25

Gerrard je napisao/la:@kecher II

To za igricu si ti napisao i vjerovatno to ti radis pa prebacujes na mene i ostale , ne vidim kakve veze to ima ... ako je to tvoj najbolji argumenat kakvi su tek ostali ... postedi me i pokusaj izbjegavati obracanje prema meni tek si se registrovao na forum i kontas pokupio svu pamet mi svi glupi ti pametan ;)
jarane ja ne igram igrice, nemam kad, a ti rece da nisi uspio ni na igrici napravit transfera koliko rafa napravi u stvarnosti, pa otud moj zakljucak da se tvoje vidjenje LFC-a gleda kroz PS menadzere, sokere itd.
fera je napisao/la:@kecer ne davi vise majke ti. ako imas neke novosti vezane za klub prokomentarisi ili stavi na forum ostavi ostale da žive svoj život ako vec ti ne mozes svoj. VOZDRA
samo odgovoram na ono sto pise ovde, isto k'o i svi ostali sto odgovaraju, k'o i ti uostalom, ne vidim u cemu je problem, ako potvrdjujes nase teorije o rafi krivcu to je ok ali ako to ne vidis tako nemoj nista ni pricat i pusti nas da zivimo svoj zivot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ok drug uzivaj i
fera je napisao/la:ko zna odakle je ovaj tekst i koliko je provjeren. ja samo vjerujem onome sto pise na sluzbenoj
stranici i ako je tekst odatle onda ok
@fera ne davi vise majke ti. ako imas neke novosti vezane za klub prokomentarisi ili stavi na forum ostavi ostale da žive svoj život ako vec ti ne mozes svoj. VOZDRA
Zadnja izmjena: kecher II, dana/u 01 sep 2009, 08:05, ukupno mijenjano 1 put.

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 01 sep 2009, 06:42

Steven Gerrard reflected on the 3-2 win over Bolton Wanderers and admitted it was the perfect way to respond to the disappointing defeat at home to Aston Villa.

"Against Villa we never showed enough character and we didn't play well enough. I certainly didn't play well enough on a personal level and this was all about individuals and the team reacting.

"The manager questioned the whole team after Monday and rightly so. We were no way near good enough and we didn't play close to our standard.

"We have had a couple of good meetings this week and we couldn't wait for this game to come around.
evo ovo je samo dio, koji se mozda tice onog gore dijela na sto fera kaze da ko zna odakle taj tekst i da on vjruje samo sta pise na sluzbenoj stranici,
a ja mislim da ima veze al nisam bas najbolji sa engleskim al mislim da je priblizno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 01 sep 2009, 07:25

'ebo te jutros sam mor'o procackat po netu ne bi li nas'o kakvu novu vijest i moram priznat da nije bas lako bit LFC e-supporters

Kenny Dalglish managed the reds to an average of just over 2 points a game! Statistics prove that Rafa Benitez is Liverpool's best manager since Kenny Dalglish.

http://www.anfield-online.co.uk/stats/a ... rstats.htm

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 01 sep 2009, 07:51

Thursday, August 20, 2009
Liverpool FC Supporters Union Spirit of Shankly Protest Against Club's American Owners

Tonight’s first home game of the season at Anfield will see Liverpool FC supporters' union Spirit of Shankly leafleting outside the ground to garner support amongst Reds fans against the club's American owners.

The Union issued a statement yesterday blasting Tom Hicks and George Gillett for manager Rafa Benitez's apparent lack of a substantial transfer budget this summer, with the Spaniard seemingly not even permitted to have at his disposal the full amount he has raised himself in the transfer market.

The statement also accused former Chairman David Moores of 'sitting back and doing nothing while the fans fight for the club's life' and called on all Liverpool supporters to stand together to bring about change at the club.

ovo je skoro bilo, nisam vidio da je neko od vas vrsnih pretrazivaca ovo postavio na forum pa ajd reko ja cu, ipak je novo za ovaj forum iako je bilo 20-aug-09
Zadnja izmjena: kecher II, dana/u 01 sep 2009, 07:56, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 sep 2009, 07:53

Btw. zaboravio sam rec da je lafo Silva sletio u LIverpool..neki lik sto na aerodromu radi kaze al i budala zna da 99 % nece doc

I work at LJL airport and just handled the arrival of Silva's flight.

He was collected off the apron by LFC rep.

Hope the rain doesn't put him off!!!

:roll: :roll: :roll:
Koga su ono i neki dan vidjeli :roll: Nista od toga .... Treba bar kupiti Lavezzia iz Napolija i ojacati napad . Kakav Voronin on ne moze donijet preokret :mrgreen:

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 01 sep 2009, 08:02

The American Owners think they can get away with this because there's very little we as fans can do. If we boycott matches we're only hurting ourselves and distributing leaflets seems pointless.

But we must do something, we can't let them ruin our great club right in front of our noses. They arrived saying that they want the same as the fans; success. What they've delivered is LIES and BROKEN PROMISES. They've put MASSIVE DEBT on the club and made a HUGE LOSS, due to the massive interest repayments they are obliged to pay and accentuated by Hicks and Gillets OUTRAGEOUS EXPENSES. This has forced Rafa to operate at a PROFIT in the transfer market, when what we're crying out for is investment in the squad to try and capitalise on our 2nd placed finish last season.

We need to show them that they won't be allowed to get away with it. We need to show them that they need to change quickly..... or sell up.
What really sickens me about Hicks is that as soon as the money from the Alonso sale was in the bank he came out with a statement to say that he didnt need to sell his interest in his hockey team, he never had any intention of giving Rafa the money for players. I agree with the fans who say boycott the games and merchandise, only way to rid the club of this scourge!
Can you believe that we now have the same budget as Sunderland - Hull can even out bid us!! Cheers Hicks & Gillet

evo malo komentara LFC supporters-a iz Liverpool-a

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.