Laptop znaci nece da se upali,slike nema i samo se cuje nesto kao pi pi pi pi zvuk iz laptopa
jel crko ?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Znaci odnesi ga majstoru da ti pokusa znaci spasiti sto se spasiti znaci da.likusa je napisao/la:Raja hitnooo
Laptop znaci nece da se upali,slike nema i samo se cuje nesto kao pi pi pi pi zvuk iz laptopa![]()
jel crko ?
Pi pi pi ? Laptop ti daje znak da sa njim nesto nije uredu,vjerovatno ostecena komponenta u unutrasnjosti..ako se nerazumijes odnesi to struki da pogleda...Sve je moguce..od pregrijavanja do X drugih problema.Nego prije neg ti se je to desilo..da li si imao problema prilikom njegova koristenja? da li ti je kocilo nekad? il se pregrijavao?likusa je napisao/la:Raja hitnooo
Laptop znaci nece da se upali,slike nema i samo se cuje nesto kao pi pi pi pi zvuk iz laptopa![]()
jel crko ?
Vjerovatno RAM.likusa je napisao/la:Raja hitnooo
jel crko ?
Koji sistem koristis i kad si zadnji put sistem mjenjao ?DonPippo9 je napisao/la:Eh ovako, kompjuterski sam neznalica i o njima znam isto kao i o pravilima ss.ba foruma, ono osnovno![]()
Šalu na stranu, u zadnje vrijeme mi je počeo kompjuter štopati (zadnjih 15ak dana), na Local Disku (C:) imam oko 3 GB free a na (E:) oko 36GB. Uglavnom brišem sve ono nepotrebno sa kompjutera, nemam par programa ali svi su mi prijeko potrebni uključujući licencirani ESET NOD32 (možda je moguće da i od njega štopa). Prije par dana sam defragmirao disk i opet se nastavlja ista priča. Pa kontam prvo da probam ovdje pronaći pomoć, a ako ništa onda idemo sa nekim stručnijim.
HvalaŠB_Fidelis je napisao/la:http://www.techsupportall.com/how-to-re ... e-firefox/

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kraljttbvb, Zaboljesutra i 8 gostiju.