Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ništa od mogućeg fajta, yebaše nas Bišćani 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nećemo mi to neko bezveze takmičenje.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:431:4 opaSky9 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:42Zry (Mostar City) > vehleež (periferija Mostar Cityja)OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:40Tuzla City > Sloboda
Steel City > Celik
Man City > Man Utd
![]()
![]()
Liga sampiona liga sampiona![]()
Mi hoćemo isključivo u Kup Mitra Mirića

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
a zenicani jedva cekaju sljedeci rat

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Poćeraj MiloradeOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:48a zenicani jedva cekaju sljedeci rat![]()

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Derbi sa Rudarom iz Ugljevika

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Ratni profiteri puno prikladniji naziv od ovog Robijaši.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:48a zenicani jedva cekaju sljedeci rat![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
15.5.2024. Procvjetala bijela lala Sloboda nosi kup Maršala 

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
6 0 0 u ovoj sezoni. 17:3 gol razlika.
3 pobjede kući, 3 u gostima.
Hejterima uključeni respiratori. Volim te Slobodo.

3 pobjede kući, 3 u gostima.
Hejterima uključeni respiratori. Volim te Slobodo.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- MrAmarOsim
- Kontakt:
To kad bi ispravio bilo bi 10/10 ali i ovako je dobro.Truhlo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:51Dova ne radi u prisustvu željinih mudžahedina.MrAmarOsim je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:46Samo da ti prijavim da ti dova za Velež slabo fercera. Mislim radila je dobar posao do tekme sa Željom, pa da te pitam jel ima dova problem sa Željom, ili nekad malo ne odradi posao?

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- prisonbreak
- Kontakt:
Imal slike Fukara iz Kaknja?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ima:
Truhlo je napisao/la: ↑13 sep 2023, 15:02Sellam.
Da ne trazis sliku FT od danas, da ti vec unaprijed nakacim:
![]()
-
- Kontakt:
Joj glume frajere i nekom prijete, a pitari im mjesecima dolazili u grad i na BP, pa nikom od njih nije dlaka sa glave falila, a kamoli da su sta izakcijali.
Ne boj se psa koji laje, davno receno.
Ne boj se psa koji laje, davno receno.
Volim tebe, više od sebe
Zenićani dobili Banoviće, spucali im tri komada, i kaže nisu favoriti za PL... 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko to prijeti? Opet vam se pricinjava. U strahu su velike oci.
Nego, de ti nama reci sto "navijaci" slobode nisu bili u Kaknju? Nije zar da i dileri rade 7-15 poslove?
Nego, de ti nama reci sto "navijaci" slobode nisu bili u Kaknju? Nije zar da i dileri rade 7-15 poslove?
Celik!3,2,2.
Zato kod vas sve intelektualci u kopu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo im Sloboda u glavi. Dan te yebo ko da smo Real Madrid pa nas smislit ne mogu ovako. Umjesto da se pohvale pobjedom, da iznesu neke pozitivne stvari sa utakmice nama koji je nismo gledali, da napišu šta pametno pa barem i uz nečiju pomoć (jer su nepismeni pa ne mogu sami) oni non stop Sloboda, Sloboda, Tuzla, Tušanj, Fukare, posjeta. Da ih nema trebalo bi ih izmislit. 
Koga boli q što Fukare nisu otišle u Kakanj. Teško je to shvatit krezavim mravojedima iz smogovske Zenice. Naviklo je to prosit po ulici, moljakat od roditelja za pivo i kartu. Onda im neobično što neko radi pazi sad kad je RADNI dan. Momčiluci, samo idite na utakmice, vas 100 što vas je na slikama i dokazujte nekome nešto. Ako se ima šta dokazat jer baš pratim i svi ovi kvazinavijači sa foruma vidjeli Bilinog nisu, stalno pišu po temama kad im igra klub. Vi samo udrite svoje, mi ćemo gurat u Kupu i osvojit ligu.

Koga boli q što Fukare nisu otišle u Kakanj. Teško je to shvatit krezavim mravojedima iz smogovske Zenice. Naviklo je to prosit po ulici, moljakat od roditelja za pivo i kartu. Onda im neobično što neko radi pazi sad kad je RADNI dan. Momčiluci, samo idite na utakmice, vas 100 što vas je na slikama i dokazujte nekome nešto. Ako se ima šta dokazat jer baš pratim i svi ovi kvazinavijači sa foruma vidjeli Bilinog nisu, stalno pišu po temama kad im igra klub. Vi samo udrite svoje, mi ćemo gurat u Kupu i osvojit ligu.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Nisu dosli u Kakanj jer imaju posao
@only sta kazes na ovo

@only sta kazes na ovo

Utakmica u 16:00, Čelik igrao u 19:00. Kakav si ti glupko.

Ali tebi to doduše ne znači jer obitavaš na forumu po čitav dan.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.