Danas Mirko najbolji

Svakako ide suspenzija,pa vise i nema nekog smisla pretjeranog

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nemoj samo ti molim te puno pricatizeljovac87 je napisao/la:Ako se neko drzne napisati nešto što nije politički podobno, odmah bude obrisano. Čestitam Vam na toleranciji. Koliko se ja sjećam ovo je tema FK Željezničar a ne Jovo ovaj ili onaj. Vidim svi ste ekstremno 'zaintersovani' za fudbal!
kako je jamak najbolji,uz njega i zeba? koju si utakmicu gledaoEsii TM87 je napisao/la:Jamak do promasaja najbolji,uz Zebu i Mirka.U drugom poluvremenu igra,bez igre...ali veoma tvrdo pozadi,i naprijed katasrofalnine znamo dati go' na gaostovanju.Ovi su bili zreli za poraz k'o njihove sljive
ali ne utrpasmo ga.Ja zadovoljan,mora se negdje vratiti necemo cijelu sezonu fulati mrtve sanse,na veoma bitnim utakmicama.
Danas Mirko najbolji![]()
Svakako ide suspenzija,pa vise i nema nekog smisla pretjeranog
buraz i poraz je sastavni dio sporta zar ne ?? prihvatimo ga još većom podrškom svom voljenom ŽELJI !!!Krvotok je napisao/la:Cera, da se razumijemo, ne valja kad izgubimo, o svemu ostalom da se diskutovati![]()
A mi koji dolazimo na tekme smo sigrno oni koji vole Željezničar, za ostale ti ne garantujem
LEŠINAR
Jbg. od vas zavisi. Ako se uozbiljite možda pehar podignemo tek na Gradskom protiv leotara. Ja se nadam scenariju iz prošle godine tj. da će to biti kod vas na Grbavici i da će nam tom prilikom Tifa otpjevati onu Grbavicu kao hit od prošle godine!
Ma nije ti ovo realno sekunde, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje! Ubjedjen si da ce Borac slaviti u Vrapcicima ? Jesi li svjestan cinjenice da je Velez pobjedio Zrinjski sto im je diglo moral, i da su pobjedili Buducnost u gostima sto ih je dodatno podgrijalo, a samim tim tribine su protiv zrinjskog bile popunjene tako da Borac u Vrapcicima sigurno ne ceka prazan stadion nego krcat.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pokusat' cu da budem sto realniji u svojim prognozama, cisto onako da pokusam da vidim na cemu smo..
Kolo 18 - 12/03/2011
FK "Velež" (Mostar) - FK "Borac" (Banja Luka) 3 - Mislim da ovo Borac dobija, jer su u dobroj seriji, a i Velez je u 2 teske utakmice upisao 6 bodova, pa nekako ocekujem da ce ovdje popustiti zbog velikih napora..
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - NK "Travnik" (Travnik) - Bez komentara, ovo dobijamo aBd..
Kolo 19 - 05/03/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - FK "Sloboda" (Tuzla) - Isto kao i za prethodno kolo
FK "Borac" (Banja Luka) 1 - NK "Čelik" (Zenica) 1 - Celik vrlo jaka ekipa, a uz poznatu losiju igru kuci nego u gostima vidim sansu Celika..
Kolo 20 - 19/03/2011
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Borac" (Banja Luka) 3 - Nadam se nerijesenom ishodu, ali prije da ce ovdje doci 2, jer SLavija je stvarno losa ekipa..
FK "Leotar" (Trebinje) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - Ovdje bi trebali naplatiti onih 8:0 ponovo, a i zbog euforije nakon 2 domace pobjede..
Kolo 21 - 26/03/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) - vrlo tesko, ali dolazimo do pobjede..
FK "Borac" (Banja Luka) 1 - FK "Sarajevo" (Sarajevo) 1 - ponovo dosta jak protivnik dolazi u Banja Luku i mislim da otkida bod..
Kolo 22 - 02/04/2011
HŠK "Zrinjski" (Mostar) 3 - FK "Borac" (Banja Luka) - Zrinjski ce vjerovatno ovo dobiti, ali nije iskljucena ni bilo koja druga opcija u zavisnosti od dana i trenutka u kojem se bude utakmica igrala..
FK "Drina" (Zvornik) 1 - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 - Mislim da ovdje ce doci vrlo malo nasih navijaca, bez tv prenosa, bice tu svega.. Procjena X..
Kolo 23 - 09/04/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - FK "Velež" (Mostar) - Kuci jednostavno mislim da nismo sposobni kiksati do kraja sezone..
FK "Borac" (Banja Luka) 3 - FK "Budućnost" (Banovići) - bez komentara
Kolo 24 - 16/04/2011
FK "Sloboda" (Tuzla) 1 - FK "Borac" (Banja Luka) 1 - Nerijeseno mi nekako prvo pada na pamet, ali dosta ce zavisiti od trenutacnog tadasnjeg stanja obje ekipe..
NK "Čelik" (Zenica) 3 - FK "Željezničar" (Sarajevo) - Ovdje mislim da biljezimo tek 1 i jedini poraz ove polusezone..
Kolo 25 - 23/04/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - Slavija losa u gostima..
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Borac" (Banja Luka) 3 - Naplata dugova, a i Rudar nece biti u opasnosti..
Kolo 26 - 30/04/2011
FK "Borac" (Banja Luka) 3 - FK "Olimpic" (Sarajevo) - klub bez tradicije pruzit ce jak otpor, ali to je 1:0..
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - Ovdje vidim nasu pobjedu u znak proslogodisnjeg poraza na Grbavici, ali i jer cemo biti nabrijaniji za tekmu.. Mirza pojma nema, a i sada na Grbavici bili su blize porazu nego pobjedi, a jos su bili u nekoj euforiji da su divovi..
Kolo 27 - 07/05/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - HŠK "Zrinjski" (Mostar) - Do tada Zrinjski nece biti u opasnosti..
NK "Zvijezda" (Gradačac) 1 - FK "Borac" (Banja Luka) 1 - Nesto slicno kao i mi danas..
Kolo 28 - 14/05/2011
FK "Borac" (Banja Luka) 3 - NK "Travnik" (Travnik) - Ne trebam nista reci..
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - Tada ce se znati njihova sudbina tako da predvidjam pobjedu..
Kolo 29 - 21/05/2011
FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - FK "Borac" (Banja Luka) - Uz nevidjenu atmosferu na stadionu dobijamo..
Kolo 30 - 28/05/2011
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 3 - ako bude trebalo nasa su 3 boda
FK "Borac" (Banja Luka) 3 - FK "Leotar" (Trebinje) - dobijaju i oni ovo..
Dakle sve na kraju kad se sabere mislim da cemo u ovoj polusezoni zabiljeziti samo 1 poraz, ali i Borac ce imati dobru polusezonu takodje, sa nesto tezim protivnicima i tu vidim nasu sansu..
Po ovome sto sam ja prognozirao slijedi da cemo na kraju mi imati 66 bodova, a Borac 67 bodova..
Zaista nisam stimao nista i fkt je ovako ispalo.. To na kraju dovodi do cinjenice da ce ova sezona ako dodje do svog konacnog kraja biti veoma zanimljiva.. Da se razumijemo, nisam ovdje bio previse naklon svome Zelji, a ni bezobrazan prema Borcu, jednostavno ovo je moje misljenje, i zelim da vidim koliko cu na kraju biti u pravu..
Moguce je da Borac na kraju ima i preko ovih 67 bodova, a moguce je i manje.. Takodje je moguce da i mi neku kiksamo pa da trka za prvaka do kraja bude ne zanimljiva, ali tu je onda borba za Evropu, itd. itd..
Sve je to sada domena "sta bi bilo kad bi bilo" i u to necu puno da ulazim..
Uglavnom na nama je da damo bezrezervnu podrsku nasim pulenima kakvi god da oni bili, pa na kraju nek' bude sta bude, znacemo makar da smo dali sve od sebe za svoj klub.. Ove pobjede sigurno nece same dolaziti, i samo ako manijaci budu na vrhunskom nivou kao sto znaju do istih cemo i doci..
Budite mi pozdravljeni..
FORZA ZELJO
Svjestan sam, ali svjestan sam i da je Borac bolji i zato su tu gdje jesu.. Danas NISU npr. jedva dobili..Ma nije ti ovo realno sekunde, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje! Ubjedjen si da ce Borac slaviti u Vrapcicima ? Jesi li svjestan cinjenice da je Velez pobjedio Zrinjski sto im je diglo moral, i da su pobjedili Buducnost u gostima sto ih je dodatno podgrijalo, a samim tim tribine su protiv zrinjskog bile popunjene tako da Borac u Vrapcicima sigurno ne ceka prazan stadion nego krcat.
Celik je ekipa koja je u jesenjem dijelu imala najjacu kontru, i s obzirom da su nas namucili na grbavici i da je kojim slucajem rezultat bio drugaciji nebi bilo ne zasluzeno a u ovo proljece ulaze sa pojacanim sastavom u svim linijama, tako da ce Borac tesko do bodova doci na svom terenu ponove li igru kao danas protiv Drine.
Slobodu nece Manchester ovog proljeca dobti na Tusnju, a i to im je gostovanje.
Slaviju ce dobiti sigurno u Lukavici
Zrinjskog kojem gori pod nogama takodje niko nece dobiti pod bijelim brijegom.
U Prijedoru ce vjerovatno minimalno do x-a doci
Protiv Sarajeva im takodje ne dajem prevelike sanse, jer je Sarajevo daleko uigranija i bolja momcad od njih.
Olimpic protiv nas na Grbavici nije pokazao zube, ali vjeruj da imaju dobru ekipu. Decko koji je igrao po desnoj strani naseg Stanica je pravio budalom, tako da ni tu domacu utakmicu nemoj sa sigurnoscu pripisivati njima.
Koliko ti god bio relalan, po meni razlika od 10 bodova nebi bila nedostizna. Dosta ekipa je u opasnoj zoni, a i sam si svjestan da je boda sa strane nemoguce donijeti na proljece. Zivi bili pa vidjeli... Nemam ja nista protiv Borca, ali se drasticn osjeti ne igranje Trivunovica. Otislo im je dosta igraca, a ovi novi sto su dosli ne pokazuju kvalitet koji moze donijeti prevagu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju![]()
Ma brate nebitno je ko ce biti prvak, samo ti kazem nasa liga je takva, da ako uvezes 3-4 pobjede Hadzija si, a suprotno nedo Bog 3-4 poraza pitao bi te ja gdje si i sta si... Prvenstvo je takvo kakvo je, i do zadnjeg kola se nece znati ko je prvak. Ima dosta utakmica na kojima se vrlo lahko mozemo i mi i Borac okliznuti da neko treci uleti i pomrsi racune i nama i njima zato je bolje ici od kola do kola, skupiti sto vise bodova pa jbg, ko bude imao vise srece i bodova na svom kontu neka bude prvak.Baja_Zvjerka je napisao/la:Svjestan sam, ali svjestan sam i da je Borac bolji i zato su tu gdje jesu.. Danas NISU npr. jedva dobili..Ma nije ti ovo realno sekunde, ali eto svako ima pravo na svoje misljenje! Ubjedjen si da ce Borac slaviti u Vrapcicima ? Jesi li svjestan cinjenice da je Velez pobjedio Zrinjski sto im je diglo moral, i da su pobjedili Buducnost u gostima sto ih je dodatno podgrijalo, a samim tim tribine su protiv zrinjskog bile popunjene tako da Borac u Vrapcicima sigurno ne ceka prazan stadion nego krcat.
Celik je ekipa koja je u jesenjem dijelu imala najjacu kontru, i s obzirom da su nas namucili na grbavici i da je kojim slucajem rezultat bio drugaciji nebi bilo ne zasluzeno a u ovo proljece ulaze sa pojacanim sastavom u svim linijama, tako da ce Borac tesko do bodova doci na svom terenu ponove li igru kao danas protiv Drine.
Slobodu nece Manchester ovog proljeca dobti na Tusnju, a i to im je gostovanje.
Slaviju ce dobiti sigurno u Lukavici
Zrinjskog kojem gori pod nogama takodje niko nece dobiti pod bijelim brijegom.
U Prijedoru ce vjerovatno minimalno do x-a doci
Protiv Sarajeva im takodje ne dajem prevelike sanse, jer je Sarajevo daleko uigranija i bolja momcad od njih.
Olimpic protiv nas na Grbavici nije pokazao zube, ali vjeruj da imaju dobru ekipu. Decko koji je igrao po desnoj strani naseg Stanica je pravio budalom, tako da ni tu domacu utakmicu nemoj sa sigurnoscu pripisivati njima.
Koliko ti god bio relalan, po meni razlika od 10 bodova nebi bila nedostizna. Dosta ekipa je u opasnoj zoni, a i sam si svjestan da je boda sa strane nemoguce donijeti na proljece. Zivi bili pa vidjeli... Nemam ja nista protiv Borca, ali se drasticn osjeti ne igranje Trivunovica. Otislo im je dosta igraca, a ovi novi sto su dosli ne pokazuju kvalitet koji moze donijeti prevagu. Vidjet cemo sta ce biti na kraju![]()
Celik ne moze dobiti, ali moze izvuci remi..
Sloboda ce do 24 kola biti mirna kao ptica na grani upravo zato jer su Manchester kuci, tako da ni pobjeda Borca nije iskljucena..
Protiv Olimpica sam rekao teska pobjeda, namucit' ce ih sigurno..
Ali eto meni bi bilo drago da si ti u pravu, znaci ako kiksaju ista od ovoga sto sam im ja dao, a mi kiksamo manje, mi smo onda prvaci..
konacno jedan normalan komentar na danasnju utakmicukupus army je napisao/la:Samo kratak kom na danasnju utakmicu,jer bio sam u Gradaccu.Vidjelo se da je Zeljo bolja ekipa,dvije tri dobre sanse,a na suprot Zvijezda nije imala ni jednu cistu sansu.Ne znam iz kog razloga Amar Osim ostavlja malog Viscu na klupi,a momak je jedan od jacih igraca Zelje,isto tako onaj Stanic po meni je zalutao u fudbal.
kupus army je napisao/la:Samo kratak kom na danasnju utakmicu,jer bio sam u Gradaccu.Vidjelo se da je Zeljo bolja ekipa,dvije tri dobre sanse,a na suprot Zvijezda nije imala ni jednu cistu sansu.Ne znam iz kog razloga Amar Osim ostavlja malog Viscu na klupi,a momak je jedan od jacih igraca Zelje,isto tako onaj Stanic po meni je zalutao u fudbal.
Džoka_TM je napisao/la:Evo iz gradačca sam stigao ii mogu reći da je utakmica sve u svemu bila loša,na kojoj smo bili bolji protivnik sigurno,Popović traljav ko uvijek,jednom je uhvatio glavom,golman zvijezde nekim čudom je izvadio uz popovića loši su isto tako bili Zeba i stanić.Stančeski za ono koliko je proveo na terenu ( a malo je) pokazao je da je odličan igrač,te sigurno višćaaa mora igratiii u prvoj !!! Stoperi sigurni su danas bili,ostalo kita
Zvijezda mesarska ekipa !!!
I da napomenem za ovo kamenovanje,kamenovan je kombii i bus,dvojica momaka iz gradačca su ispod ceste sa ciglama i kamenicama direktno išli na nas,u busu gdje sam bio niko nije povrijeđen niti je oštećen prozor.sve u svemu CIGANI !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15, Paromlinac, Redfire16, TefalTava i 25 gostiju.