HeKen je napisao/la:ja mogu samo da kazem da nevjerovatno glupi ljudi dobijaju mogucnost da biraju igrace (nasi skauti).
ja samo pretpostavljam: Veoma dobar i mlad igrac hoillet (22 godine samo) otisao jee bez obestecenja u QPR da se niko ama bas niko nije interesovao za njega, po meni veoma dobar igrac. Kao drugo gledo sam i stvarno su dobri igraci sinclair i dyer (23 i 24 godine) ali odmah se kaze pretvaramo se u swansea. Po meni veoma dobri igraci i da ne nabrajam dalje ja mislim da se mogu dovesti veoma dobri igraci za male pare i ima u svijetu mnogo pametnijih ljudi da vode posao "skauta". Danas se dovode samo "poznati" igraci koji su odigrali pola ili jednu sezonu dobro, ili se dovode igrace za koje su zainteresovani ovi veci klubovi pa se preplacuju ti isti "polovnjaci". Npr. Sahin, pa ostavi se bolan sahina trazi neko krilo ali jok bitno je da je arsenal zainteresovan za njega pa moramo i mi pa doveli ga ili ne, glupost. Ja se izvinjavam ako sam gdje pogrijesio i nemojte mi zamjeriti ako mislite da je moj post glup. Halalite!!! YNWA <3
Ma to su, uglavnom, igrači koji samo izgledaju kao dobri. Kad bi sastavili jedan tim od takvih igrača bili bi oko 12. mjesta.
I meni su takvi često padali napamet dok gledam ove slabije ekipe. Moses je čovjek koji se ističe
jer igra u jako slaboj ekipi. Wigan je ekipa kojoj je cilj izboriti opstanak. Moses je njihov najbolji igrač i
ništa više. Tako je isto i za Hoilleta, Sinclaira, Dyera.
Sahin bi nam dobro došao da poveže tu sredinu. On bi bio ta karika koja nam fali kako je otišao Xabi.
Siguran sam da bi bio glavni igrač kada bi došao. Takvih igrača je jako malo i to je ta prednost koju bi mi imali u odnosu na konkurenciju. Naravno, ne treba sad klečat pred njim i moliti ga i ne treba sav trud usmjeriti u njega.
Mora se dovesti još dva igrača koji će biti zaduženi samo za kreiranje golova. Po meni, krilo i napadač, ali ne neko kao Assaidi, nego neko ko će odmah uskočiti u prvih 11 umjesto Borinija i Downinga.
Znači Sahin, krilo i napadač. Ja da se pitam na krilo bih pokušao dovesti:
1. Mertens,
2. Navas,
3. Isco (iako je Centralni ofanzivni vezni, lako bi se uklopio na krilo)
Niko od njih, sigurno, nije skuplji od 15 miliona
U napad:
1. Llorente (mada sumnjam da možemo)
2. Abel Hernandez
3. Demba Ba (vjerovatno bi Newcastle tražio neku nerealnu cifru)
Recimo Abel bi koštao najviše 10 miliona i Mertens 15
I još bi morali prodati Carrolla...
Nažalost ili možda srećom

ja se ne pitam
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.