Dobro,kako kazes. Nek ide ako hoce na sjever, ja ga sa sobom voditi necu a on sebi taj luksuz ne smije dozvoliti,da ga vide na Kosevu.Virtu4l je napisao/la:Ne bih sad zaista da širim priču, nemam volje da se iznova i iznova vraćam na to, prepričana je mnogo puta. Direktor je odgovorno lice, možda je kriv predsjednik, možda neko treći, peti, ali odgovorno lice je direktor. Zakon kaže tako. Onaj ko potpisuje, on je kriv.Cheikh je napisao/la:Znaci direktor je jedina osoba koja je kriva za tolike propuste i greske? ( jeli Muharemovic tada bio direktor?)
Na osnuvu cega je samo direktor kriv a nije kriv predsjednik koji nije bio u stanju uplacivati doprinose, ili trener-menadjer(da se ne lazemo, pitao se za minimalno 60% stvari u klubu, sto sportskih, sto upravnih. Direktno ga je optuzio vas uvazeni clan vaseg kluba (ne direktno ali zna se ko je @izlija, inace moj dobar prijatelj) da je Zelju doveo na stub bankrota svojim poslovanjem i sumnjivim osvajenjem titula.
Je li uredu tako se ponasati i pricati prema covjeku koji je toliko dobrog donio Zeljeznicaru (ja sam mu to rekao i u facu,skontat ce ko sam jer cita). Nebitno iz kojih razloga on to govori.
PS. Vi dobro znate sto se tako prica.
Blago se tebi kad ti je Izlija prijatelj, vodi ga na sjever, tamo će se bolje uklopiti.
Helem, vrijeme ce reci najbolje sta i kako. Po meni okruzili ste se sa previse imaginarnih neprijatelja, a svakim danom nehotice stvarate sve veci broj neprijatelja svojim izborom. Ne vi kao navijaci, vec ljudi zaduzeni za upravljanje Zeljom.
Zivio.