Zivi i zdravi vi meni bili :kaHva:
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne. Svaki naredni predsjednik treba da plaća reprogram od 10.000 KM mjesečno i da plaća tekuće obaveze kako se dug ne bi povećavao, kao što to radi ova uprava. Vrlo jednostavno. Taj dug prema poreskoj ne utiče na funkcionisanje kluba, a otplaćuje se.Ado76 je napisao/la: Druze,znaci svaki naredni predsjednik kluba moze reci,zaboli me nije to moj dug nisam ga ja napravio?Nigdje veze.Pa valjda je to dug FK a ne pojedinca koji defiluju kroz klubove,kao sto je kroz Sarajevo,Zelju i sve ostale.
Znaci sad je Amar kriv za sve? Amare,Amare da te oci Misketove vise ne vide na Grbavici.Virtu4l je napisao/la:Kakvu razliku? Onu što je napravljena od 2009 do 2013? Nije je Miske napraviobelosevic28 je napisao/la:Vise nego sto su to vasi megaMisiketovci ''transparentno prikazali''no, nije vazno, skoro svaki klub ima dugove, sto vas carobnjak ne rijesi ''voljeni klub'' dugova
virtual, ne nego razliku koja odjednom ''ispliva''![]()
Opet se gubiš prika.
Zašto bi nas rješavao poreskih dugova kad smo potpisali reprogram duga koji funkcioniše savršeno i klub nije ugrožen. Bolje je ovako gurnuti 2 miliona u stadion od kojeg imaš mnogo više koristi.
Drago mi je sto smo se upoznali.Virtu4l je napisao/la:Koji vam je sad ovaj
Dakle nije on od svojih para placao igrace vec je sve kriv Sabahudin Zujo?Virtu4l je napisao/la:Nije. Bio je šef stručnog štaba i sportski direktor.
Znam da Miske nije.Virtu4l je napisao/la:More.
Ama daleko najbolje im je covjek sto im se moglo desiti, zato i pitam ko je kriv za ovoliki dug?! Vidim poceo se blatiti pa kontam percepciju i razmisljanje pojedinih uticajnih forumasa na "njihovom" forumu.jurisicduska je napisao/la:Ko god da je kriv Amar Osim im je najbolje što im se ikad desilo klubu. On sam ima trofeja više nego ostali svi. A fudbal se igra za trofeje i kad neko za 100 godina bude gledao jedino će se to spominjati a ko je kako naperavio dug neće.
jurisicduska je napisao/la:Ko god da je kriv Amar Osim im je najbolje što im se ikad desilo klubu. On sam ima trofeja više nego ostali svi. A fudbal se igra za trofeje i kad neko za 100 godina bude gledao jedino će se to spominjati a ko je kako napravio dug neće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.