FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miki 90
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miki 90 » 05 mar 2011, 16:34

drag mi je lazo vec uvjek bio al sve vise mislim da on nezasluzuje da igra u prvom timu , ljudi covjek niti daje golove niti asistira jednostavno ne radi nista , pa ako na pripremama nije dao go drugoligasima nece ni ovdje sigurno i ne znam zasto osim ne daje bar 15-20 min bajri ili nikolicu nisu ni jednom zaigrali osim protiv branitelja , ne mogu biti losiji od lazara 100% :roll:
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 mar 2011, 16:35

ja neznam ko se može nadati pobjedi u gostima al realno dok igra lazar u napada,ja sam bodom zadovoljan idemo dalje ;)

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 05 mar 2011, 16:36

Ne znamo.....

Rezultat najrealniji i nekako najocekivaniji. :?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 05 mar 2011, 16:37

Zadovoljan sam sa bodom,iako ima nekih koji su razocarani.Zvijezda je odlicna ekipa,bice laksih gostovanja gje se nesmije ni jedan bod izgubiti Banovici,Zvornik,Sarajevo ;).... Jos se nadammmm tituli

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 mar 2011, 16:37

sve je to fino dugo je prvenstvo i naravno da jos nista nije izgubljeno, ali golovi se moraju zabijati i na gostovanjima pgotovo bi nas napadac trebao pocet zabijat, sve nam golove veznjaci zabijaju
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 05 mar 2011, 16:38

Bio sam ubjeđen u pobjedi, jbg :D

plavimomak
Kontakt:

Post Postao/la plavimomak » 05 mar 2011, 16:38

**** li ti Jamak nanu nanulicu
Za Zelju se ne navija Zeljo se voli

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 mar 2011, 16:39

plavimomak je napisao/la:**** li ti Jamak nanu nanulicu
daj manite se ovakvih komentara, niste bili na utakmici ne znate ko ni ja sta je bilo. nema porebe za tim
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 mar 2011, 16:42

kazu momci koji su bili na tekmi da je nidje veze drugi zuti karto, pogotovo iz razloga sto je drugi...povuko nekog na sredini terena...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 mar 2011, 16:42

Upravo tako, ne znamo kakva je tekma bila, evidentno da se ovo moglo dobiti, steta, al nema veze idemo dalje.
Samo da je doc na 2 boda razlike u naredna 2-3 kola.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 16:43

Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 05 mar 2011, 16:47

ionako je nebitno sve vise, idu sankcije, pa cemo dobiti nekog dobrog napadaca iz vrbanjuse ili vratnika umjesto lazara...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 05 mar 2011, 16:49

Grbavica moj zivot je napisao/la:Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO

sarajevo ide borcu ;)
Por que ? Por que somos los mejores...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 05 mar 2011, 16:50

make je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Mogli smo dobit ali sam rekao prije tekme da bi bio zadovoljan bodom.Eh sad s Lazarom uvjek isto napadac je treba davat golove i kad izgubi loptu ici po nu a ne stucne namjestat.Treba nam brzi i dosta spretniji igrac od Lazara a on moze komotno stopera igrat jer je tkve grade.Imamo jos dosta utakmica sada idu dvije kod kuce koje bi trebali bez problema dobiti onda gostovanje kod leotara koje bi trebalo biti nasa preketnica i po meni tada vec realni prilazak borcu na 4 ili manje bodova zaostatka.Imamo fin raspored do kraja sezone Borac dolazi nama i Sarajevu tu treba ocekivati njihova 2 kiksa i ljudi tek je pocetak polusezone imamo jos 13 kola u kojim mi mozemo pobjediti a Borac kiksat i obrnuto.

VOLIM TE ŽELJO

sarajevo ide borcu ;)
Ma vidim i ja malo sam se zajebo :D
svoj ti pos'o !

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 mar 2011, 16:57

Gledajuci istoriju utakmica sa Zvijezdom,bod nije los...gledajuci trenutno stanje,nisam zadovoljan...ne znam...trebala je pobjeda...ipak,trebaju nam dvije pobjede u sljedece dvije utakmice,to bi bilo 10 bodova iz 4 tekme,pa eto,ne bi bilo ni lose tako...o igri i taktici necu reci nista,jer nisam gledao tekmu...neefikasni smo u gostima i tako titulu ne mozemo dobiti...raduje cvrsta igra u odbrani...moramo dobijati u gostima,ako hocemo da napadnemo borac...odmakli su nam 7 bodova,nije nedostizno,ali borac za sada dobija bodove,morace se dobro okliznuti a mi moramo biti savrseni...veoma tezak zadatak...bar da probamo u sljedece dvije tekme pobjeci sarajevu i sirokom malo vise ,pa da budemo mirni bar za drugo mjesto...prvo mjesto je moguce jos uvijek ,gledao sam borca i nisam impresioniran njihovom igrom,ali oni ipak dobijaju...moramo i mi isto tako
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 mar 2011, 17:08

koje dvije ekipe dolaze na grbavicu u slijedeca dva kola?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 mar 2011, 17:08

Travnik i Sloboda.

apach
Kontakt:

Post Postao/la apach » 05 mar 2011, 17:11

Jamak mašio zicer...Zeba mu dao loptu i on sa 6 metara doda golmanu zvijezde,nevjerovatno je da se ono moze promasiti..U drugom poluvremenu je Lazar šutao sa nekih 5 metara glavom ali golman je izvukao ispod prečke...Zeba odigrao lose ,Lazar nije nesto pokazao,dobivao je svaki 4 duel. Ubjedljivo najbolji igrač Želje danas je bio Radovanović,čovjek je probio bok 10-ak puta,a stizao je sve i u odbrani, oba crvena su zaslužena po meni,
Tosunovic dobio crveni jer je udario laktom Vasilića , a Jamak dobio žuti za povlačenje s leđa
Željo je ovo morao dobiti..bili su dosta bolji u toku čitavog meča od domaćina,ali eto sta je tu je

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 17:11

Da mi je neko ponudio 10 bodova iz prve 4 utakmice, odmah bi potpisao...ali valja prvo pobjediti Travnik i Slobodu.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 mar 2011, 17:12

Evo sad sam dosao kuci sa utakmice.Rezultat sve govori,jako losa utakmica.Niti jedna ekipa po prikazanom na terenu nije zasluzila da postigne gol.Za 90 min Zeljo stvorio dvije dobre prilike,jednu u sudijskom vremenu prvog poluvremena kada mislim da je Jamak bio u pitanju ne daje gol sa 7-8 metra.To je bila najveca prilika na utakmici,mrtva sansa.U drugom poluvremenu Lazar sutira glavom pod precku sa 11-12 metara, no golman vadi.I to je bilo sve.Imo je Zeljo jos mozda 1-2 poluprike ali to je bilo daleko od toga da se postigne gol.Zeljo igrao 20-ak min sa igracem vise i zato vrijeme nije nista uradio.Gledajuci Borcevu utakmicu na TV-u proslo kolo i sada vas u Gradaccu mogu reci da je Borac u ovom trenutku ipak kvalitetnija ekipa.Amar je postavio takvu taktiku da je isao ovdje samo da ne izgubi.To se najbolje vidjelo kada je Zeljo imao igraca vise i nije stvorio neki ozbiljniji pritisak.Iako je teren bio ociscen i nije bilo uopste snijega,bio je tezak i nije se moglo igrati od noge do noge.Mislim da je danas u Gradaccu odlucen novi prvak ne samo po rezultatu nego i po igri mislim da Zeljo sa ovakvom igrom u gostima tesko moze da odbrani titulu.Najbolji u Zelji Beslija i Savic.
P.S.Drugi zuti koji je dobio Jamak je bio opravdan.Nas kapiten Hamzic vuce loptu negdje na centru,a onda ga Jamak cupa,vuce za dres i sprecava kontru Zvijezde.Cist zuti.
PUNO SRECE I POZZ IZ GRADACCA.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.