jel to onaj svedjanin??? sto je dao 20tak golova u isto toliko nastupaCarlo je napisao/la:nije bas otpadak. guidetti je prosle sezone bio na posudbi u feynordu i dao je malo manje golova nego sto je imao nastupa, a i mlad je, cini mi se da ima 21 godinu.AllenLFC je napisao/la:Nema od odlaska Baggera nista ,a to za tog lika nikad nisam cuo ,uostalom netrebaju nam otpadci drugih klubova
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Carroll ide 100 % zao mi momka nije dobio sansu. Mada mislim da on nije napadac za Liverpool ipak je zasluzio makar jednu sezonu da odigra standardno. Kenny ga unistio prosle sezone sa onim klupa-startna-klupa-startna sistemom.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma to je meni ocigledno, Newcastle zainteresovan, Carrollu rečeno da će presjedit na klupi, da se ne uklapa u sistem, to je to, ja ne vidim drugu soluciju.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma meni je glupo dovodjenje nekih mladih neprovjerenih napadaca. Nama treba jedan golgeter da ubaci u mrezu ovo sto masamo, jer imamo dosta prilika a niko ne zna dat gol
YNWA!!!
dobar je guidetti bice nesto od njega.Carlo je napisao/la:nije bas otpadak. guidetti je prosle sezone bio na posudbi u feynordu i dao je malo manje golova nego sto je imao nastupa, a i mlad je, cini mi se da ima 21 godinu.AllenLFC je napisao/la:Nema od odlaska Baggera nista ,a to za tog lika nikad nisam cuo ,uostalom netrebaju nam otpadci drugih klubova
sto se carrolla tice ja sam vam rekao da ce otici cim je rodgers dosao a i danas mislim isto. mada ja bi prije suareza prodao

You are someone else I am still right here
pa jedino liverpul i može biti favorit za kupovinu engleskih wingera, a englezi poštena krila nisu imali još od Stenlija Metjusa tamo nekad pedesetihyoungredcomps je napisao/la:Liverpool favourites to sign England winger
http://www.givemefootball.com/premier-l ... e969f9773c" onclick="window.open(this.href);return false;
nema potpisa
hmmmm cudno od nekog ko se predstavlja kao navijac liverpoola da nije cuo za barnesa ili beardsleya...Admir_Sa je napisao/la:pa jedino liverpul i može biti favorit za kupovinu engleskih wingera, a englezi poštena krila nisu imali još od Stenlija Metjusa tamo nekad pedesetihyoungredcomps je napisao/la:Liverpool favourites to sign England winger
http://www.givemefootball.com/premier-l ... e969f9773c" onclick="window.open(this.href);return false;
You are someone else I am still right here
ja mislim da se admir predstavlja kao navijac LFCa samo da bi mogao trollati temu bez sankcijafera je napisao/la:hmmmm cudno od nekog ko se predstavlja kao navijac liverpoola da nije cuo za barnesa ili beardsleya...Admir_Sa je napisao/la:pa jedino liverpul i može biti favorit za kupovinu engleskih wingera, a englezi poštena krila nisu imali još od Stenlija Metjusa tamo nekad pedesetihyoungredcomps je napisao/la:Liverpool favourites to sign England winger

@motty, jes, jes, to je taj. iskren da budem nisam ga nikad gledao, ali kazu da je dobar.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja sam ga gledao i mogu ti reci da je odlican,steta sto u Cityu nema mjesta za njega,mislim da ce opet ici na posudbu i na kraju da ce ga prodati,jer sumnjam da ce Mancini dati njemu sansu pored Aguera,Teveza,Dzeke i Balotellia,ali bi timu kao Liverpool sigurno dobro legao (ili bilo kojem timu kojem fali jedan dobar,mlad napadac).Carlo je napisao/la:@motty, jes, jes, to je taj. iskren da budem nisam ga nikad gledao, ali kazu da je dobar.
beardsley uopšte nije bio klasicno krilo, a šta su englezi sa njima osvojilifera je napisao/la:hmmmm cudno od nekog ko se predstavlja kao navijac liverpoola da nije cuo za barnesa ili beardsleya...Admir_Sa je napisao/la:pa jedino liverpul i može biti favorit za kupovinu engleskih wingera, a englezi poštena krila nisu imali još od Stenlija Metjusa tamo nekad pedesetihyoungredcomps je napisao/la:Liverpool favourites to sign England winger

nema potpisa
- youngredcomps
- Kontakt:

Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Liverpool have begun talks to bring Manchester City winger Adam Johnson to Anfield on a permanent deal, according to ESPN
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- BeyKopites
- Kontakt:
Just relax

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- youngredcomps
- Kontakt:
mogli bi ovi nasi malo skoknut i do spanije i viditi jesus navasa.dobro bi nam dosao umjesto downinga.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
kakav on, johnsoni, wolkoti, dovninzi, staridzi su mete i zelje "pravih" navijaca liverpula, mi ostali ionako samo trolamoyoungredcomps je napisao/la:mogli bi ovi nasi malo skoknut i do spanije i viditi jesus navasa.dobro bi nam dosao umjesto downinga.
nema potpisa
kad je rafa dovodio spance tada se kukalo kako nema engleza u timu a sad 

Rafa je jedan strucnjak i najbolji trener Liverpoola zadnjih 20+ godina. Ostalo su klocine.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
sahin jutros trenirao s realom. još ništa nije gotovo dok ne bude gotovo. johnson, suarez, škrtel, gerrard i cole (on vjerovatno zbog povrede) nisu doputovali u škotsku i neće sutra igrati.
ovog colea se treba riješiti što je prije moguće. 100k sedmično ima, a pacheco je bolji od njega sa sigurnošću tvrdim.
ovog colea se treba riješiti što je prije moguće. 100k sedmično ima, a pacheco je bolji od njega sa sigurnošću tvrdim.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Njega treba dzabe u QPR poslati ini itko sve odpadke kupe i 100% bi ga uzeli
Čak i im pklatimo 2m da ga uzmu isplatlo bi nam se

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.