FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AmanijakzO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AmanijakzO » 05 mar 2011, 16:25

Zvijezda - Željezničar 0:0

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 mar 2011, 16:26

Koji opstanak, pa jel' vidis Drinu, Buducnost, Zrinjski, itd. A Velez ionako ne smije i ne moze ispasti.. Sto je ispadao ispadao je.. Tu su i Rovcanin i Gancev, tako i da je ekipa ok, a Borac je bolji.. Nakon nase iduce 2 kuci ostaje +7 za Borac eto vidjet' cete..

Ali ni 2 mjesto nije lose ako ga osvojimo, ili 3 svejedno, i KUP.. Meni dosta.. Za titulu treba napadac a mi ga nemamo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 05 mar 2011, 16:26

EdinTM87 je napisao/la:
Edvin_manijak je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Utakmica nece zavrsiti 0:0 100% i to je provjerena informacija!
Haj ti ba sa provjerenim informacijama tebi svaka provjerena neka ba jarane.... :roll:
Koji je tebi **** **** ga zivot vise, ako nemas sta pametno pisat **** odavde
PAŠA KAD ĆE TAJ GO ONDA PASTI ?
G R B A V I C A 2

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 05 mar 2011, 16:27

Zavrseno 0:0

Fail :ugeek:
FK Željezničar
Chelsea FC

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 05 mar 2011, 16:28

gotova utakmica

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 05 mar 2011, 16:29

Razočaran sam, Kad ne mozemo pobijediti Zvijezdu sa igračem više, ne zasluzujemo ni 5. mjesto!

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 05 mar 2011, 16:29

Nema veze , bod nije los iako nisam prezadovoljan , ali sacekajmo vise informacija pa da komentarisemo :)
Željezničar za život cijeli !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 05 mar 2011, 16:30

Keenan.- je napisao/la:Zavrseno 0:0

Fail :ugeek:
Ništa Fail...bod u gostima, 3 kod kuce = formula za uspjeh i titulu, ali mora do kraja tako.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 05 mar 2011, 16:30

bod je solidan, borac jeste pobjegao ali ako nista odvojili smo se od sarajeva. idu sada dvije tekme kuci nakon kojih ce situacija biti bolja...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 05 mar 2011, 16:30

Bod je extra...imamo laksi raspored..borac sljedece kolo ide Velezu 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 mar 2011, 16:31

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kako nas fino kolju Stanceski udje i odmah dobije zuti :o
I onda kazu ja pesimista. Ne, ja sam samo realista .. ;)
Ma drug nisu nam napravili prilike kako treba sudije nas pismeno sisaju po rijecima momka koji gleda utakmicu a nama nije los ni bod iz ove utakmice...pred kraj utakmice zvijezda izvodi svoj prvi korener heheehhe
Bod na strani je dobar radi ocuvanja drugog mjesta ali sa Borcem cemo se tesko nositi, ako nastave kao u Sirokom.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 05 mar 2011, 16:31

ma pustite ligu, ocemo stadion od 30000 sjedecih mjesta :lol: :lol: :lol:
Por que ? Por que somos los mejores...

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 05 mar 2011, 16:31

pitari na hrenovkama ga zabiju Čeliku
Velez , koji ne zna gdje je šupalj , zabije Budućnosti ,

a Zeljo bi trebao ,,na snagu,, uzimati protivnike ...

Borac nam bjezi ,,samo,, 7 bodova ,

dzaba se ovdje danima piše kako nam treba napadač koji zna dati go ...

šteta , baš nam je trebala titula za 90-godišnjicu ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 16:31

S obzirom na okolnosti trebalo je se pobijediti, ali ipak kako smo dole prolazili prošlih godina bod je sasvim solidan...Tako da ova pobijeda Veleža na strani bi mogla uticati na ishod sljedećeg kola, ali ipak Velež kući ne smije izgubiti ni jednu utakmicu...

Nadam se da će Amar Osim prihvatiti grešku što odmah na poluvremenu nije uveo Višću umjesto Jamaka...

Iz prva 2 kola 4 boda su zadovoljavajuća, ali po meni borba za titulu počinje tek sa utakmicom protiv Leotara, nije ni Borac Barcelona da na strani ne kiksa, tako da sam ja i dalje optimističan što se tiče titule...

FORZA ŽELJO ALE!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 05 mar 2011, 16:32

...iskreno, nadao sam se i prizeljkivao pobjedu u gradaccu; ipak, uzeli smo bod i moram priznati da sam malcice razocaran ( kao i vecina pretpostavljam ) sto ne odnesosmo sva tri...medjutim, to nije razlog da sad pljujemo sve redom, da blatimo i klapamo sve sto nam padne na pamet...od toga da nismo pobedili, samo je vaznije to da nismo izgubili...

...prvenstvo je dugo, bit ce jos mnogo utakmica, bit ce prilike da se stvari promjene...podrska strucnom stabu i igracima i idemo dalje...

P.S. pozivam ovu djecicu sto misle da znaju sve, da malo promisle o onome sto pisu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 mar 2011, 16:33

Lazo majstore dabogda igro za zivota u Zelji za pojedine koji veze o fudbalu nemaju.Dabogda noso igrace po sarajevu pa tako se pripremo za tekme.To ti je isto kad bi golman non stop primo puno golova pa neki rekli nemoj ba nije on los samo ga **** procjena nadoce i to,a on na izlasku karijere.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2011, 16:33

Jasno je da je Amar Osim napravio najvecu gresku jer nije doveo napadaca ,ali sta je tu je,on je otac ovog Zelje,i ima pravo da radi sta hoce,niko mu nista ne smije reci! ali realno za titulu je potreban napadac,a Zeljo je jedina ekipa u Evropi mozda koja u svom sastavu nema napadaca..ali zato nam zabijaju vezni igraci,i to je neka filozofija..ustvari tako smo dosli do trofeja prosle sezone...sad se trebamo fokusirati na kup..Borac nam je pobjegao 7 bogova,bojim se da cemo to tesko stici,ali ionako ce nas suspendovati pa sta nam vrijedi i titula i kup..bod u Gradacu nije los,ali...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 mar 2011, 16:33

Bili su zreli da ih dobijemo, al ni ovako nije lose, bolje ista nego nista
al_akhisari je napisao/la:...prvenstvo je dugo, bit ce jos mnogo utakmica, bit ce prilike da se stvari promjene...podrska strucnom stabu i igracima i idemo dalje...
u potpunosti se slazem

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 05 mar 2011, 16:33

Bianconeri1988 je napisao/la:S obzirom na okolnosti trebalo je se pobijediti, ali ipak kako smo dole prolazili prošlih godina bod je sasvim solidan...Tako da ova pobijeda Veleža na strani bi mogla uticati na ishod sljedećeg kola, ali ipak Velež kući ne smije izgubiti ni jednu utakmicu...

Nadam se da će Amar Osim prihvatiti grešku što odmah na poluvremenu nije uveo Višću umjesto Jamaka...

Iz prva 2 kola 4 boda su zadovoljavajuća, ali po meni borba za titulu počinje tek sa utakmicom protiv Leotara, nije ni Borac Barcelona da na strani ne kiksa, tako da sam ja i dalje optimističan što se tiče titule...

FORZA ŽELJO ALE!
sto nisi prije crvenog srao da ga treba mijenjati?
treba nam jos igraca iz BiH

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 mar 2011, 16:33

Ma bas su mi dragi neki momci ovdje sa foruma(oni koji brane Lazara),imaju dosta pametnih i konkretnih postova. Drag je i meni Lazar, ali brate - DOSTA VISE! Definitivno ja vise ne vjerujem u ovog igraca,skoro nimalo. Pa koliko dugo panj nije dao gola?! Joj Lazare,Lazare...
Ne bih da pametujem sto se tice taktike niti, ne daj Boze, kritikujem sefa, ali kad ne ide ne ide! To vise i budala vidi. Zao mi je Nikolica, Baljica i Bajre... Nije da sam zadovoljan ali djelomicno jesam. Za jedno mjesec dana cemo vidjeti sta nam je znacio ovaj bod. Mozda se, ne daj Boze, ukine i savez pa tada nece vise biti ni bitno...
Osim - drugo ime za Želju !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blueforce21, edinedin i 80 gostiju.