BelminM23 je napisao/la:"Džeko neće napustiti Manchester. Možda jedino ako dođe ponuda od 100 miliona funti", uz smijeh kaže Begiristain za Radio 5Live, odgovarajući na pitanje da li je možda Jose Mourinho jučerašnjim pohvalama na račun Edina Džeke najavio njegov dolazak u Chelsea.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
1946
Evo je zgembo samo za tebe, klikni na link i odmah gore u vrhu ti pišeCartman je napisao/la:Mozes tacno to uradit i odma ce ti izbacit kad im je sljedeca utakmica.zgembo89 je napisao/la:kako cu naci kad ne znam skim igraju ne mogu ukucati MAn.city i google sta ce mi izbaciti,zgembo89 je napisao/la:U koliko sati je utakmica postavite neki link ovdje
http://lmgtfy.com/?q=man+city" onclick="window.open(this.href);return false;
pa koristi anti blok ap i nece bit reklama ha ja.. nekontam ljudi su tu na forumu par godina osnovne stvari neznaju nac link neznaju anto blok skinut...sce sto neznass ukucaj na google i rece ti ha ja..zgembo89 je napisao/la:kako cu naci kad ne znam skim igraju ne mogu ukucati MAn.city i google sta ce mi izbaciti,a ovo za linkove ja kad nadjem zatvaram one viruse po pola sata i reklame i onda trza sigurno ko se bakće oko toga zna bolje koji ima dobru slikuCigri je napisao/la:Jbg...imas net, znas li ga koristiti..zgembo89 je napisao/la:U koliko sati je utakmica postavite neki link ovdje
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
murinjo znaa sta vrijedi zato je i najaci trener na svjetuCigri je napisao/la:The Special Onebome ga fino pohvali...
Bravo.
Moze li neko da unaprijed postavi link(ove) ako nije problem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Goalgetter
- Kontakt:
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Garcia, Toure, Nasri, Silva, Aguero, Dzeko #cityvwestham #mcfc
Sto li ovaj Garcia igra to meni nikad nece bit' jasno..
Fernandinho nije potpuno spreman. Zato igra Garcia.
- Goalgetter
- Kontakt:
Garcia je kao Rahimic u nas. Osigurac nazad, posto Toure igra jako ofanzivno, Nasri po krilu, Silva takodjer ofanzivnog veznog i prelazi na krilo. Uz to jos uzmi da su bekovi takodjer jako ofanizvni u Cityu, pogotovo Zabaleta.
Nadam se da Aguero nece smetati Dzeki previse danas. 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Dzeko od pocetka
... Sretno majstore !!! Digni jos jednu titulu nek se jedu dusmani !!! Come on Cityyyy
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Znam ja gdje on igra i sta bi TREBAO biti..Ali covjek igra zadnjeg veznog a igrace zaustavlja rukama..Ja bi prije rezervnog golmana koristio nego njega al jbg 
Ulazim danas na temu i odmah vidim da ga je The Special One pohvalio za ovosezonske partije.
Edinu se ukazuje dobra prilika da golom (ili možda golovima
) donese drugu titulu Građanima i oprosti se u velikom stilu. Mourinhu je potreban provjeren napadač, koji će biti prva opcija u napadu jer se ne Eto'oa i Torresa ne može računati, a Demba Ba je ipak rezervna opcija. Interesovali su se za Costu, ali moguće da ne žele rizikovati s navikavanjem na EPL pa su bacili oko na Big Eda. A svakako bi ih u tom slučaju jeftinije izašlo.
doso mijesto de jong-a a de jong za klasu jaci igrac..nigdje logikemirzatele je napisao/la:Sto li ovaj Garcia igra to meni nikad nece bit' jasno..
-
lucif3R666
- Kontakt:
imal prenosa na sportklubu ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
**** ga Nasri, lik nista nije uradio zadnjih 5-6 utakmica.. Bolje da je Milnera stavio od pocetka
jel sportklub 1 prenosi ili, nije nikakve najave bilo
Nasri je ostavio City u igri protiv Sunderlanda, asistirao za treći go protiv Evertona. Ili ne gledaš tekme redovno ili si potpuni laik koji samo prati Edina po terenu.totasef1 je napisao/la:**** ga Nasri, lik nista nije uradio zadnjih 5-6 utakmica.. Bolje da je Milnera stavio od pocetka
4-IN-A-ROW
Noel Gallagher o Edinu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bit će kombinirani prijenos na SK-u.EmNer je napisao/la:jel sportklub 1 prenosi ili, nije nikakve najave bilo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Faraon iz Visokog, Proximic i 51 gost.