Nuri Sahin deal takes another twist. Could Liverpool hijack Arsenal's hijacked bid after Arsenal hijacked Liverpool's hijack?

Sto jedan lik ispod napisa "Total mindfuck"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Xzibit styleKing Kenny je napisao/la:Liam Tomkins @liam_tomkins
Nuri Sahin deal takes another twist. Could Liverpool hijack Arsenal's hijacked bid after Arsenal hijacked Liverpool's hijack?![]()
Sto jedan lik ispod napisa "Total mindfuck".
na kraju ce ipak ostati u realu. BR treba da trazi nekog kao llorente.King Kenny je napisao/la:Liam Tomkins @liam_tomkins
Nuri Sahin deal takes another twist. Could Liverpool hijack Arsenal's hijacked bid after Arsenal hijacked Liverpool's hijack?![]()
Sto jedan lik ispod napisa "Total mindfuck".
nema boljih vlasnika nigdje na svijetuCarlo je napisao/la:svi mi bi voljeli da dodje llorente, ali za taj transfer nema nikakve sanse, hem neigramo lp hem nemamo para hem bi on trazio previse love. imamo jos 4 miliona obzirom da smo potrosili 25. prema the timesu henry je dao samo 29 miliona, ali hajde... sta je, tu je.
ma valjda neće... evo čitam da će u četvrtak u ekipu biti uključeni morgan, ngoo i eccleston, kaže da neće biti susa. ne znam zašto ga brendan ne forsira, a on nam je najveći talenat poslije sterlinga.fera je napisao/la:nema boljih vlasnika nigdje na svijetuCarlo je napisao/la:svi mi bi voljeli da dodje llorente, ali za taj transfer nema nikakve sanse, hem neigramo lp hem nemamo para hem bi on trazio previse love. imamo jos 4 miliona obzirom da smo potrosili 25. prema the timesu henry je dao samo 29 miliona, ali hajde... sta je, tu je.i od ovog su pola para navukli prodajom igraca i ustedom na platama...
al hajd sto ne daju pare nego sto ce i akademiju upropastiti opet... i kad se vec nema para umjesto da se okrene tim nasim igracima opet se na njihova mjesta dovode i preplacuju igraci koji nisu nesto kvalitetniji od njih.
ne smijem nista govoriti jos nakon prve utakmice al cini mi se da bi se allen ipak mogao isplatiti a za borinija smo bacili pare ako rodgers ne skonta da mora njemu i suarezu zamjeniti pozicije.
Pravis istu gresku kao BR ,Suki nije klasicni spicHenderson je napisao/la:Mnogi mediji u Engleskoj su objavili da smo jako blizu dovođenju Adama.
Volio big vidjeti ovako našu ekipu:
-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
--------Lucas-----Allen------
--Adam--Gerard--Assaidi--
----- -----Suarez------------
Jedva čekam da vidim zašto Assaidija zovu Ferari.
Narsingh i Mertens su mi uvijek bili ispred AssaidijaLuciano Narsingh: "I told Assaidi that when choosing between Ajax and Liverpool, he had to choose Liverpool. Apparently he has listened."
Liverpool tell Andy Carroll to go this week or get used to the bench. (via Mirror)
Liverpool officials are hoping to hold formal talks with the representatives of Adam Johnson before the end of the week. (Northern Echo)
Liverpool to Loan Spearing to Bolton?Fulham favourite Brian McBride believes that wantaway star Clint Dempsey would be a success at Liverpool.
kasnis rizo godinu dana, proslo ljeto smo mi adama doveliHenderson je napisao/la:Mnogi mediji u Engleskoj su objavili da smo jako blizu dovođenju Adama.
Volio big vidjeti ovako našu ekipu:
-------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
--------Lucas-----Allen------
--Adam--Gerard--Assaidi--
----- -----Suarez------------
Jedva čekam da vidim zašto Assaidija zovu Ferari.
Anfield Mole @AnfieldMole
Ok so a trusted **** has told me we are in discussions today with a agent of a PL striker , I am not allowed to give name sorry. #lfc
Tko bi ovo mogao da bude?Anfield Mole @AnfieldMole
He is young and exciting and would cost about 10m #lfc
BendtnerStevieG je napisao/la:
Tko bi ovo mogao da bude?
sve je moguceMarsal je napisao/la:BendtnerStevieG je napisao/la:
Tko bi ovo mogao da bude?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.