BRZ OPORAVAK SAMKE
Bas steta, ja mislim da je jedini konstantan ovu polusezonu, sa vrlo malo ili nimalo oscilacija u igri. Jednako dobar i na stoperu i na zadnjem veznom, zahvalan igrac samo tako.
Ja osobno nisam imao ništa protiv navijača Zvijezde ni kluba dok nisu neki ljudi počeli da laju protiv nas poput Kurjakovića i još par pojedinaca na Prvoj Ligi koji su se "lizali" sa Olimpikovicima i jedva dočekali svaki naš poraz kao da je njihova najveća pobjeda. Da si mi brat rođeni, ne bi ti dao da sereš o mome klubu jer svačiji klub cijenim dok ne krenu da seru o nama - cijenim i Jedinstvo i Zvijezdu i TOŠK i Slaven i Čelik, ali ako ja cijenim tebe i tvoj klub - očekujem isto od druge strane.Ponovo je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:50Brate i Cvijanovic je dosao i Zvijezde i Osmic,samo sto je Saric za klasu bolji od Cvije i hrabriji,a vidim i Osmic vam se pokazao kao pun pogodak,znam da ne gajite simpatije prema nama radi one sezone kada ste usli,kada su nase uslje pustili Olimpiku,ali ja sam i tad bio protiv toga a i dan danas ste mi dragi,jer volim kada nekome ide dobro i organizovano,sretno vam u nastavku sezone i da jos vise napredujete,pozz iz GradaccaRASanticeva je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:50Po meni lik dobar igrač, opasan po krilu - e sad je pitanje koliko će mu trebati vremena prilagodbe sa stila igranja u Federalki na nivo Premijer Lige (lik je došao iz Zvijezde). U svakom slučaju momak ima potencijala
Momak koji je doveden u ljeto 2018, kao solidan u21 igrač koji će uskočiti kad se neko od standardnih u21 povrijedi ili ima kartone.Skroman i radišan, besprijekorni borac i radnik na terenu, rapidno napredovao i izborio se da bude jedan od naših glavnih igrača u PL trenutno.Velika šteta za ovu povredu, ali poznavajući kako se izborio u Veležu za svoje mjesto isto tako će pobjediti ovu povredu i nastaviti sa usponom gdje je stao.Majstore želim ti brz oporavak i da u idućim sezonama budeš jedan od stubova jakog Veleža!
SNeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 dec 2019, 11:06Raja rentajte kombijeIdemo im upast u Sarajevo mostarski sa stilom i zaokruziti ovu polusezonu. Ambicije kluba koje su najavljivane za povratnicku sezonu i sredinu su ispostovane i idemo podrzati momke sa najljepsom petokrakom na srcu
![]()
Ovo je tek pocetak sta se sprema i davno sam pisao o tome i nikada nisam gubio optimizam. Nas Velez svakim danom sve vise jaca i ovo ce biti pisaka za izdanja koja nas cekaju u bliskoj buducnosti kada se budemo borili za titulu . Bola mi smo osmi na tabeli ali ljubav ne prestaje i za tri dana jos jedna lekcija svim hejterima kako se voli svoj klub. Ta ljubav nije stala ni kad smo se borili da ne ispadnemo iz druge lige zato svi
Subota
MOSTAR PRESENTE
SVI NA GRBAVICU
Ovi sto nebudu u ovoj cifri od 500 karata nema brige. Preporuka je da se kupuju karte na istoku blizu gostujuce tribine, bit ce nas drama
A jest mi srce puno, RAja volim vas!
Iskrcavanje crvenih brigada na Grbavicu samo sto nije pocelo
Cujem tu pricu. Naravno da nema. Cudi me kako udruzenje nije smislilo plan da se ide sa busevima? Ako mup dozvoljava?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.