AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 10 feb 2017, 17:42

Koliko puta sam se obradovao ovakvim lažima, uvijek na kraju nam zaćeraju.

Novinari lažu o svemu, nema šanse da znaju koliko će biti odvojeno keša za transfere. Još nije sigurna ni prodaja kluba a kamoli da se zna koliko će da troše na ljeto.

Samo da vidim leđa Gallianiu i da slavim.
Forza Milan!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 feb 2017, 17:47

Evo jos jedna u nizu:

After Fassone's tour in China a couple of months ago, many Asian sponsors are ready to invest in the club after the closing. [Sky Italia]

slika
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 10 feb 2017, 18:08

Ma dok ne vidim potpisivanje ugovora ja u to ne vjerujem. Ova suplja novinarska me bas nervira
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 10 feb 2017, 18:14

Ma to ok svakako, ali eto treba se nadat da ce 3 marta to bit zavrseno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2017, 19:06

mislim da je ovaj put STVARNO sve gotovo, ali zlu ne trebalo, neću da opet trčim pred rudu kao prethodni put :mrgreen:

ma neka ga i odgode opet yebo im ja mater, opet se ima fore do jula/avgusta :zzz:

znači imat ćemo oko 150 miliona budžeta za transfere, dobra stvar je što više B&G neće biti glavni i odgovorni pa se shodno tome nadam pametnijim trošenjem novca na ciljane igrače, tj. bar je rečeno da će od sada meta biti odlični igrači, a ne škart koji se dosad dovodio.
znači dva veznjaka, stoper, bek i bar dva back up igrača bi bilo dosta za početak.

kinezi su nova velika finansijska sila u svijeti fudbala, pa se ne bojim za budućnost milana... :cool:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 10 feb 2017, 19:30

rope11 je napisao/la:mislim da je ovaj put STVARNO sve gotovo, ali zlu ne trebalo, neću da opet trčim pred rudu kao prethodni put :mrgreen:

ma neka ga i odgode opet yebo im ja mater, opet se ima fore do jula/avgusta :zzz:

znači imat ćemo oko 150 miliona budžeta za transfere, dobra stvar je što više B&G neće biti glavni i odgovorni pa se shodno tome nadam pametnijim trošenjem novca na ciljane igrače, tj. bar je rečeno da će od sada meta biti odlični igrači, a ne škart koji se dosad dovodio.
znači dva veznjaka, stoper, bek i bar dva back up igrača bi bilo dosta za početak.

kinezi su nova velika finansijska sila u svijeti fudbala, pa se ne bojim za budućnost milana... :cool:
odlicno napisano al sve ovo pada u vodu ako dovedu mancinija za trenera
Forza Milan
Pivopije

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 10 feb 2017, 19:37

Vama treba 10 pojacanja prije ta 2 back up-a. :mrgreen:
Ustvari, ipak 11, jer ce i mladi Gigi ubrzo doci tobe i donijeti ispravnu odluku. :kafa:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2017, 20:22

zašto bi prelazio sa konja na magarca :tralala:

milan će se polako vraćati na vrh, nema potrebe dolaziti tobe kad je već jednom došao odbivši inter da bi prešao u voljeni klub :kafa:

pa ima ova ekipa kostur u vidu bonaventure, susa/đerara, bacce, romagnolija, gigija i eventualno ščilje i lokatelija (mada što se mene tiče mogu obojica otići) koji će za početak biti više nego dovoljan uz preostalih 5 pojačanja koje namjeravaju dovesti, naravno kasnije ćeš dodatno nadograđivati ekipu i postepeno izbacivati najslabije karike.

I svima mora biti jasno da se ne može preko noći popraviti ono što se skoro 10 godina raspadalo, trebat će vremena da stvari sjednu na svoje mjesto i da milan ponovo postane bitan faktor u evropi, ali ovo zaključivanje posla sa kinezima bi bio dobar početak. :cool:

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 10 feb 2017, 22:56

Kad dovedu dva krila i napadaca :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 10 feb 2017, 23:02

Pa dva krila nam svakako trebaju

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 10 feb 2017, 23:16

e pa baš tu dolazi do izražaja ovo što sam rekao, da se onoj dvojici dalo 150 miliona ti bi ih spiskali na ofanzivce i promašene igrače, ali sa drugim ljudima u upravi očekujem malo više ozbiljnosti i stručnosti. :geek:

bonaventura lijevo, đerar ili suso desno, znači tu smo prilično dobro pokriveni... jedino ako iskrsne mogućnost da dovedemo možda martiala ili nekog sličnog za koje bi bilo gre'ota da propustiš kad ti se već nudi prilika, pa da čovjek i razmisli, ali inače mislim da neće biti potrebe dirati u napad.

možda jedino prodati baccu i okrenuti se belotiju, al' više biram da se prvo srede odbrana i sredina (za to će ovaj budžet otići ko halva, ako hoće dobre igrače), beloti može čekati do januara :zzz:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 feb 2017, 23:27

Trenutna pervezija bi bila Jack lijevo, Gerard na lažnoj devetci i Suso desno :ljepota:

Moja realna želja u sredini je Wilshere koji zna predriblati na sredini jednog ili dvojicu igrača i onda poslati brz pas prema napadu. Mislim da ne bi koštao više od 35 miliona. Možda još Isco i James :kralj:

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 10 feb 2017, 23:49

nextterrain je napisao/la:Trenutna pervezija bi bila Jack lijevo, Gerard na lažnoj devetci i Suso desno :ljepota:

Moja realna želja u sredini je Wilshere koji zna predriblati na sredini jednog ili dvojicu igrača i onda poslati brz pas prema napadu. Mislim da ne bi koštao više od 35 miliona. Možda još Isco i James :kralj:
Kod Wilshera mi se ne svidja što je često povrijedjen i ono što sam gledao ove sezone u dresu Bournemoutha meni se ne svidja i ne bi unaprijedilo toliko našu igru plus 35 mil za takvog igrača dati meni je smiješno...

Malo mi je i bzvz što svako malo pišemo ko bi koga doveo tj. ko bi bio idealno rješenje na nekoj poziciji a još nije završen posao oko kupovine čak šta više ne znamo ni jel kinezi 100% postoje pošto smo navikli da lazu...dalje dosta toga odlučuje i pozicija na kojoj cemo zavrsiti itd

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 10 feb 2017, 23:56

Neka ne lozite se na keš i kineze, to su samo puste zelje sad za sad. Od Mr.Bee-a do ovoga prodje gotov pola decenije, a da nismo ni blizu top3 klubovima nikad slabije Serie A.

Realnost su Kuco i kucin kuco koji je fakticki medju solidnijim igracima. Bilo ko ozbiljan da preuzme klub trebace mu minimalno 3 pune godine da Milana vrati na staze stare slave.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 11 feb 2017, 00:51

rope11 je napisao/la:e pa baš tu dolazi do izražaja ovo što sam rekao, da se onoj dvojici dalo 150 miliona ti bi ih spiskali na ofanzivce i promašene igrače, ali sa drugim ljudima u upravi očekujem malo više ozbiljnosti i stručnosti. :geek:

bonaventura lijevo, đerar ili suso desno, znači tu smo prilično dobro pokriveni... jedino ako iskrsne mogućnost da dovedemo možda martiala ili nekog sličnog za koje bi bilo gre'ota da propustiš kad ti se već nudi prilika, pa da čovjek i razmisli, ali inače mislim da neće biti potrebe dirati u napad.

možda jedino prodati baccu i okrenuti se belotiju, al' više biram da se prvo srede odbrana i sredina (za to će ovaj budžet otići ko halva, ako hoće dobre igrače), beloti može čekati do januara :zzz:
Ma i da imamo 500 mil tesko je privuci top igrace u ekipu koja nece igrati LŠ. Svi ti igraci vec imaju ili ce imati ponude ekipa koje ce igrati LŠ i sigurno bogatije ponude nego sto mi mozemo ponuditi. Jednostavno mislim da nije realno ocekivati bilo kakav ozbiljan transfer ni ovog ljeta i da ce opet biti krpljenje ekipe u zadnjim danima prelaznog roka
Forza Milan
Pivopije

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2017, 01:57

Ne bih se slozio. Mislim da bi ipak dosta igraca vrlo rado došlo u Milan pogotovo ako prepoznaju ozbiljan projekat.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 feb 2017, 01:59

taj proces će ići postepeno, mislim dok doguramo do nivoa kad ćemo mi moći privući neki top igrača :mrgreen: izvodivo za neke 2-3 godine, ako bude sve išlo po planu.

ne trebaju nam top igrači za početak, treba ganjati dobre igrače koji su izgubili mjesto u svojim klubovima, recimo pastore, fabregas, fernandinho i mnogi drugi, ne može mi sad ni pasti na pamet... pa samo ova trojica bi digli igru na deset puta veći nivo, a nisu ni preskupi ni preteški za dovesti.

samo je ključ u pametnom poslovanju i ciljnom dovođenju igrača, ništa više.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 11 feb 2017, 02:08

Ne treba pretjerivati ni sa takvim igracima. 1-2 radi iskusta i pobjednickog mentaliteta ok, al vise ne. Treba i scouting popraviti i dovoditi igrace u razvoju.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 11 feb 2017, 07:59

Treba jos vode proteci ovim nasim kanalom da postanemo ponovo sila kakva smo bili. Ova ekipa sad ima srce ko Himalaya, samo je malo nadograditi za ozbiljnije stvari. Ne ocekujem nesto odmah,jer ako se dovede dosta igraca bice problem. Dok svi prorade, dal će se hemija stvoriti u ekipi, kako će novi trener posloziti-ako ga bude..... i koga će odbaciti od ovih nasih polovnjaka.... Sve ovo treba uzeti u obzir.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 11 feb 2017, 14:49

:kafa:
The new Milan management are targetting Aubameyang and Stefan De Vrij to strengthen the squad in the summer transfer market.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.