Majku im majčinu, ne vjerujem nijednu jedinu riječ u vezi toga!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Koji će nam to prelazni rok po redu biti da "imamo stotine miliona na raspolaganju"?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovdje trebaju dva beka, vezni i jedan stoper ekstra, ostalo ima, ako svi ostanu to. Bacca il Lapadula manje je bitno ko ce ostati. J.Rodriguez je moj san na veznom
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ko mi nadje klip od gola sinoc sa onim komentatorom sa arene osevapit ce se
Re: RE: Re: AC Milan
Ja sad mislio napisati, pa ti milijuni se spominju od Mr PčeliceRaonffa je napisao/la:Koji će nam to prelazni rok po redu biti da "imamo stotine miliona na raspolaganju"?![]()
- muha milanez
- Kontakt:
Navodno bi Kinezi vec ove sedmice trebali da uplate tih 320mil na racun Berluskonija, poslije bi trebalo da se konacan sporazum 3 marta potpise. Nadam se da ce tako i biti, da se rijesi ova situacija. A Montela razmislja da u narednim utakmicama koristi 4-2-3-1 formaciju sto je i nekako i logicno, obzirom koliko problema sa sastavom ima.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- nextterrain
- Kontakt:
Neće li vam onda igrati Sosa ofanzivnog veznog 
Po meni je to odlična ideja. Pisao sam ranije o tome.
Ova trojica ofanzivnih se mogu rotirati u toku utakmice i tako dodaton zbuniti protivničku odbranu.
Ova trojica ofanzivnih se mogu rotirati u toku utakmice i tako dodaton zbuniti protivničku odbranu.
Il Club più titolato al mondo!
kao da je neka ogromna razlika izmedju 433 i 4231, opet igras sa tri vezna i dva krila...
sa nasim veznjacima je nebitno koju formaciju igras, ionako qurcu nece valjati.
uostalom ko da nam igra tog ofanzivnog veznog? sosa je jedini igrac od svih veznjaka koji moze igrati na toj poziciji, ali njega ne zelim da vidim ni u kakvim kombinacijama vise u ovom dresu.
ali podrzavam ovu ideju kao neki format koji ce se slijediti u narednim sezonama, pastore mi je uvijek bio wet dream
uostalom ko da nam igra tog ofanzivnog veznog? sosa je jedini igrac od svih veznjaka koji moze igrati na toj poziciji, ali njega ne zelim da vidim ni u kakvim kombinacijama vise u ovom dresu.
ali podrzavam ovu ideju kao neki format koji ce se slijediti u narednim sezonama, pastore mi je uvijek bio wet dream
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
4-3-3 koju mi igramo nije ni blizu 4-2-3-1 jer mi igramo sa jednim DMF i dva CMF-a dok u ovoj drugoj igras sa dva DMF-a ili CMF-a i jednim AMF-om. A na toj poziciji bi se komotno mogli rotirati sva trojica, Delofeu, Suso i Ocampos. Kao sto sam rekao to bi dodatno zbunilo odbranu protivnika, pogotovo bekove, jer nijedan od njih trojice ne napada na isti način.
Sent from my x600 using Tapatalk
Pa Suso na AM a Ocampos i Gerard na krila.
Mislim da bi Suso bio bolji kao play, na krilu je davno pročitan a vidjeli smo kada se nađe iza napadača da fino podvaljuje loptu.
Gore 2 DM neka igra ko hoće jbg
Mislim da bi Suso bio bolji kao play, na krilu je davno pročitan a vidjeli smo kada se nađe iza napadača da fino podvaljuje loptu.
Gore 2 DM neka igra ko hoće jbg
Forza Milan!
- LegendKiller
- Kontakt:
I ja mislim da bi sa 4231 bolje izgledali. Čak bi pokušao sa Bertolaciem na AMF možda tu pokaže da ipak u njemu ima kuveta, to je ranije i igrao koliko se sjećam prije dolaska u Milan. Locateli na CDM bi imao više prostora da iz pozadine uputi koji pas, a uz njega staviti Kucu da trči i glumi Gatusa (mada je grijeh njih dvojicu staviti u istu rečenicu). A može i Pasalic umjesto Kuce, tada bi trebali imati još više kreativnosti u veznom redu (ovo zvuči kao dobar sarkazam Milanov vezni red i kreativnost).
- nextterrain
- Kontakt:
Suso ne može na AMF nedavno je na intervju-u rekao da mu ne odgovara ta pozicija nikako, iako i ja mislim da bi bio perfektan za tu poziciju.
Probati jedino sa Bertom jer je on znao to igrati i bio je veoma dobar, barem u Genovi
Probati jedino sa Bertom jer je on znao to igrati i bio je veoma dobar, barem u Genovi
I opet imaš Lokatelija, Kucku i govedo u sredini u samo malo drugačijem izdanju tj. minimalnu promjenu u rasporedu. 
činjenica je da možemo igrati u kojoj god postavci hoćete, ali ništa nas ne može spasiti loše i nekreativne igre sa ovakvim igračima, džabe svi eksperimenti i silne formacije.
mi ustvari imamo ekipu baš za 433 i montela čitavu sezonu prilično uspješno gura s tim, pa ne vidim da nešto mora mjenjati... tj. neka čak i promjeni na tu 4231 što se mene tiče, ali se nikakva bitna razlika neće osjetiti.
i ne bih ja sad susa pomjerao u sredinu jer je čovjek desno krilo i taman se razigrao, a taj ocampos mi uopšte nije za prve postave.
činjenica je da možemo igrati u kojoj god postavci hoćete, ali ništa nas ne može spasiti loše i nekreativne igre sa ovakvim igračima, džabe svi eksperimenti i silne formacije.
mi ustvari imamo ekipu baš za 433 i montela čitavu sezonu prilično uspješno gura s tim, pa ne vidim da nešto mora mjenjati... tj. neka čak i promjeni na tu 4231 što se mene tiče, ali se nikakva bitna razlika neće osjetiti.
i ne bih ja sad susa pomjerao u sredinu jer je čovjek desno krilo i taman se razigrao, a taj ocampos mi uopšte nije za prve postave.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisu ovdje mnogi za prve postave al to je druga priča
Nije Suso za toga, ne godi mu i bog, pa ono u cemu je najjaci izgubio bi na toj poziciji, ubio se za krila gdje sad i igra.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da je Suso u svom prvom "mandatu" u Milanu probao igrati na Amf poziciji i podbacio totalno, onda ga je Mihajlovic zacementirao za klupu pa je covjek otisao na posudbu u Genovu. Tako da, gdje je tu je 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma svi su oni primarno krila koja mogu po potrebi odigrati i na AMF. Zato kažem nek se rotiraju tokom tekme pa da vidimo ima li hajra od toga. Neka defanzivnija varijanta te formacije bi bila sa Bertollacijem na AMF ciji bi glavni zadatak bio da vrsi presing na organizatore igre protivnika.
Edit: Prema posljednjim informacijama Montela razmišlja da protiv Lacia Delufeu igra lažnu 9-ku, sa Ocamposom i Susom po krilima.
Protiv Lacia će biti pozvano par momaka iz Primavere. To je ono što sam govorio, volim njih gledat na klupi nego Caseresa.
Edit: Prema posljednjim informacijama Montela razmišlja da protiv Lacia Delufeu igra lažnu 9-ku, sa Ocamposom i Susom po krilima.
Protiv Lacia će biti pozvano par momaka iz Primavere. To je ono što sam govorio, volim njih gledat na klupi nego Caseresa.
- muha milanez
- Kontakt:
Koliko dobrih vjesti u jednom danu, auu samo da se ostvari sve kako su rekli i u predvidjenom roku. Bice ekstra 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
O cemu se radi, jesam li nesto preskocio?????muha milanez je napisao/la:Koliko dobrih vjesti u jednom danu, auu samo da se ostvari sve kako su rekli i u predvidjenom roku. Bice ekstra
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma ovo sa kinezima imas na milan eye twitteru ono glavno. Uglavnom nista novo sve vec vidjeno sto puta lazu li ga lazu nista konkretno, moze bit bidne al sad nema mozete cekat 5 dana 10 dana 10 godina...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.