Tipujem na Almira, tim pun zvjezda, domaći teren, huk sa tribina + najskuplji igrač svih vremena PLBIH Hare mali. Da i ne spominjemo najbolje uslove u kojima rade ti momci, otplaćen dug, kaNp, visoke i redovne plate.Moglo bi se nabrajati do ujutru ...Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam današnji okršaj dva možda i najbolja trenera u ligi, Vinka Marinovića i velikog Almira Hurtića.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: narodniheroj, dana/u 31 jul 2016, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakav fudbalski dan 

I ja tipujem na Almira, posebno nakon strasne izvedbe i spasavanja boda sa igracem vise u derbiju. Bice to veliki trener.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kontam šta je teško shvatiti da je igrač manje velika prednost. Bar tako kaže Hurta. Hvala mu što izvuče bod sa igračem više.Virtu4l je napisao/la:I ja tipujem na Almira, posebno nakon strasne izvedbe i spasavanja boda sa igracem vise u derbiju. Bice to veliki trener.

ZrinjskiMostar je napisao/la:Istina,ali jedan bude prvak drugi osvoji ligu prvaka pa mi nekako ima logike a ovi boldiranih nema ni u europi.

A naslov nije pogresan s obzirom da se stvarno ono rijetko vidja..
Nad tobom sunce najljepše sja
Real i Barcelona barem izbore EuropuVirtu4l je napisao/la:I u Španiji se mediji najviše bave Realom i Barcelonom.

ovo je niskovirtuoz je napisao/la:Real i Barcelona barem izbore EuropuVirtu4l je napisao/la:I u Španiji se mediji najviše bave Realom i Barcelonom.

zahvaljujuci neznalici s tekme Olimpic-Zeljescar, Boro Jelicic ce veceras zaradit' odlicnu dnevnicu :kafa:
Kako ce u tisini proci navijanje manijaka na Otoci,kad se nesto slicno desi u Bl ili Mostaru portal se oglasi u roku pola sata,da se razumijemo ne opravdavam ni jedne ni druge ni trece,za to sam da se ovakvo navijanje iskorjeni sa Bh terena,ali samo me zanima do kad ce se vrsiti selektivno novinarstvo,odnosno cenzura???
O čemu je riječ? Ima li neki video?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Prenosili su mediji, ali ne sarajevski.Grk1234 je napisao/la:Kako ce u tisini proci navijanje manijaka na Otoci,kad se nesto slicno desi u Bl ili Mostaru portal se oglasi u roku pola sata,da se razumijemo ne opravdavam ni jedne ni druge ni trece,za to sam da se ovakvo navijanje iskorjeni sa Bh terena,ali samo me zanima do kad ce se vrsiti selektivno novinarstvo,odnosno cenzura???
a sta su to navijali manijaci? nesto protiv srba, bosnjaka, hrvata?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam da jesu jucer nesto takvo radili, nisam cuo. Mada me i ne cudi jer su odavno jedni od ''onih'' po svemu sto su radili. Nema uopste razlike izmedju njih i Lesinara naprimjer. Ovi jedno, ovi drugo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
politicari 1987
- Beduin
- Kontakt:
Radiokameleon.ba je izbacio clanak i video s utakmice gdje Manijaci navijaju: jedna mi je zelja, da zakoljem vojvodu Seselja.
Mislim, i ja bih ga zaklao kad bih ga vidio, ali ne trebamo nasjedati na te politicke fore i na tribini navijati te gluposti.
Mislim, i ja bih ga zaklao kad bih ga vidio, ali ne trebamo nasjedati na te politicke fore i na tribini navijati te gluposti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne, nisu pjevali ni protiv Srba, ni protiv Bošnjaka, ni protiv Hrvati, ni protiv bilo kog naroda na svijetu. Pjevali su protiv pojedinca četničkog vojvode šešelja.dobrinja1 je napisao/la:a sta su to navijali manijaci? nesto protiv srba, bosnjaka, hrvata?
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 31 jul 2016, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
Dva komentara nekog lika prije par mjeseci na fejsu Ljube Milicevica:
"velika perspektiva BH nogometnog sudjenja!"
"jedan od najperspektivnijh sudaca-asistenata na PL-BIH"

"velika perspektiva BH nogometnog sudjenja!"
"jedan od najperspektivnijh sudaca-asistenata na PL-BIH"

Zadnja izmjena: Zed98, dana/u 31 jul 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I jucer?Beduin je napisao/la:Radiokameleon.ba je izbacio clanak i video s utakmice gdje Manijaci navijaju: jedna mi je zelja, da zakoljem vojvodu Seselja.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije prvi put da se pjeva ta pjesma,mislim ima godina unazad vec se to pjevali na Grbavici,a i doticni je dao izjavu na tu temu.
Hebes mu mater na kraju krajeva.Bit je da raja treba prerasti ova nacionalisticka sranja i ne ravnati se sa ovim zaostalim tupanima iz manjeg entiteta koji se jos furaju da su u 90-tim.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 jul 2016, 14:31, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.