Nit ga ima na SP-u,nit je standardni prvotimac u svom klubu.Nešto smrdiAzpi je napisao/la:Ali ali od tih 26 nastupa ima par ulazaka s klupe ali ali od tih 26 nastupa ima nastupa na lijevom krilu ali ali ocigledno da nije standardan bio ali ali

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nit ga ima na SP-u,nit je standardni prvotimac u svom klubu.Nešto smrdiAzpi je napisao/la:Ali ali od tih 26 nastupa ima par ulazaka s klupe ali ali od tih 26 nastupa ima nastupa na lijevom krilu ali ali ocigledno da nije standardan bio ali ali
Majstore moj on je odigrao cijelu LP (za juventus najvaznije takmicenje) i skoro sve najvaznije utakmice Juventusa (isto tako ni dybala nije starter jer nije odigrao neke vazne tekme poput intera)... morao je nesto i asa odigrati jer max rotira sve igrace, dovoljno je vidjeti koliko szscney branio, a na krilu je odigrao nekoliko utakmica jer nije imao ko zbog povreda igrati, cak su jednu tekmu on i matuidi morali igrati krila... koliko god on imao losu sezonu je duplo bolji igrač od ase... i logicno da ce biti preskup jer kad je psihicki dobar je poslije marcela najbolji lijevi bek na svijetu... to je dokazao pretprošle i prosle sezone...Azpi je napisao/la:Ali ali od tih 26 nastupa ima par ulazaka s klupe ali ali od tih 26 nastupa ima nastupa na lijevom krilu ali ali ocigledno da nije standardan bio ali aliKompromis je napisao/la:Ali kwadvo oduzeo mjesto sandru, sandro dobio ponudu od 5mil po sezoni za ugovor sto asa ni u lidilu ne bi dobio ni blizu... ali oduzeo kwadwo mjesto sandru... ali ali... ali sandro odigrao sve tekme u ligi prvaka i 26 u prvenstvu ali kwadvo mu uzeo mjesto.. ali ali kwadvo kome do maja nije bila ni pruzena ponuda za nastavak... ali ali umjeszo kojeg je doveden spinazzola jos proslo ljeto..
Ja fakat mislio, kad ono škrinjar neki.... Čuj najbolji stoper lige a primaju ko Lisa annSiamoNoi je napisao/la:
Malo najboljeg stopera lige
IlCapitano je napisao/la:Ja bio upalio da gledam penale i ništa mi nije jasno kad utakmica završi
Samo ti krivo jer ga sipu i Bari, a evo sada i Perugia. Cittadella do krajaChinaglia je napisao/la:koliko je retardiran Playoff Serie B![]()
igra se jedna tekma (mislio sam da se igraju dvije) i domacin je bolje plasirana ekipa u regularnom dijelu sezone, te ukoliko mec zavrsi nerijesenim rezultatom, igraju se produzeci, ako i nakon njih bude nerijeseno, pobjednik je domacin jer je bolje plasirana ekipa u regularnom dijelu sezone... znaci nema penala lol
Cittadella 2-2 Bari, to je bio rezultat nakon 90 min i produzetaka i Cittadella je prosla dalje...
Salim se, normalno da bih i ja volio npr Perugia iako su nam izbili titulu oni su old scholl.Chinaglia je napisao/la:ja bih volio da se Palermo plasira u Serie A, oni su moj "favorit", a Bari bi zbog publike bio interesantan, Perugia s druge strane ipak jedno poznato ime, posebno Juventinima
I ja se slažem. Da ipak to što si bio bolji tokom sezone nešto znači.Azpi je napisao/la:Ma meni nije ni lose pravilo jbg neka prednost za borbu od 42 kola koji si vodio cijelu godinu
SiamoNoi je napisao/la:In early May, Serie A was forced to scrap a new $1 billion television contract amid antitrust complaints.
The Lega Serie A has confirmed the decision to drop Mediapro’s television rights bid and proceed to private negotiations.
On May 28, all 20 clubs voted to terminate the contract, but the Spanish broadcaster came up with some last-minute guarantees.
Those were presented at today’s meeting, but ANSA reports lawyers were unconvinced and the clubs decided to proceed to private negotiations.
Rather than putting all of the rights up for tender, the Serie A clubs will now work out a series of packages to be sold privately.
Those talks will take place over the next three days, with a decision due on June 13.
A u ovoj seriji c neki playoff I siena-reggiana one tekme domaćin dobio 2-1 i mislim da nije bilo ni produžetaka, valjda ova Siena bolja bila na tabeli i prošlaYucca je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Ja bio upalio da gledam penale i ništa mi nije jasno kad utakmica završi
Ista stvar čekam penale kad ono ništa,kakva retardirana pravila![]()