Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Manchester United FC - Transferi
Fellu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Steta za Morgana sto nije uspio kod nas i kada je igrao uvijek je dao 100% svojih mogucnosti
A sad je vrijeme za Memphisa da leti van toliko sam zelio da dodje a sad jedva cekam da ode ali njegov glavni problem zasto nije uspio kod nas i zasto inace nece ispuniti ni 50% potencijala koji ima gdje god igro je bio sto se uglavnom posvetio kupovanju sesira, satova, automobila a igranje fudbala je stavio u drugi plan
I cak mislim da ce ga tesko i prodati sad u januaru jer mislim da se momak nece lako rastati od plate koju ima

A sad je vrijeme za Memphisa da leti van toliko sam zelio da dodje a sad jedva cekam da ode ali njegov glavni problem zasto nije uspio kod nas i zasto inace nece ispuniti ni 50% potencijala koji ima gdje god igro je bio sto se uglavnom posvetio kupovanju sesira, satova, automobila a igranje fudbala je stavio u drugi plan
I cak mislim da ce ga tesko i prodati sad u januaru jer mislim da se momak nece lako rastati od plate koju ima
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
@Policeman
Bolje mu je da sada ide dok ga ozbiljniji klubovi poput Evertona, Lyona i Milana traže nego da presjedi do ljeta pa da mu plata bude i manja nego što sada može dobiti, posebno u Evertonu. Meni je drago što ga Ed ne želi slati na posudbu i plaćati mu dio plaće već ga odmah prodati i završiti priču. Nadam se da će se njegov transfer realizirati uskoro. Tako ćemo imati jednu brigu manje.
Morgan je na medicinskom pregledu u Evertonu. Sretno mu!
Bolje mu je da sada ide dok ga ozbiljniji klubovi poput Evertona, Lyona i Milana traže nego da presjedi do ljeta pa da mu plata bude i manja nego što sada može dobiti, posebno u Evertonu. Meni je drago što ga Ed ne želi slati na posudbu i plaćati mu dio plaće već ga odmah prodati i završiti priču. Nadam se da će se njegov transfer realizirati uskoro. Tako ćemo imati jednu brigu manje.
Morgan je na medicinskom pregledu u Evertonu. Sretno mu!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
BBC SportVerified account
@BBCSport
Manchester United "have not bid and won't be bidding" for Benfica defender Victor Lindelof

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ne vidim jedan razlog zasto Memphis nije mogao odreagovati na ovo sve isto ko sto je Miki.Policeman je napisao/la:Steta za Morgana sto nije uspio kod nas i kada je igrao uvijek je dao 100% svojih mogucnosti![]()
Ali eto zato je Miki sad jedan od miljenika navijaca, a Memphis prvi na listi za let sa OT-a
⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sretno mu, jos mislim da je zasluzio sansu ali eto...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ko ide na avatar ?Rooney88 je napisao/la:Sretno mu, jos mislim da je zasluzio sansu ali eto...
Neka zajednicka Depaya i Darmiana 

100% sportski i krajnje opušten potpis
Momciluk sa nicka, da ne bude sa prisilom? [emoji3]
Povratnik.Belmin6 je napisao/la:Ko ide na avatar ?Rooney88 je napisao/la:Sretno mu, jos mislim da je zasluzio sansu ali eto...

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
To se Cleverley hoće vratit ?Rooney88 je napisao/la:Povratnik.Belmin6 je napisao/la:Ko ide na avatar ?Rooney88 je napisao/la:Sretno mu, jos mislim da je zasluzio sansu ali eto...

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Znaci blizu 40 milki za njega i Morgana.Memphis is close to joining Lyon for £14.7m [guardian]
To je ono kada sam hvalio upravu kak napreduje a poslije ovog transfera mogli bi biti "svega" 103 miliona u minusu (net spend) plus naravno rasterecenje platne liste.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ovo bi s bonusima trebalo izaći na nekih 17-18 miliona funti. Rekoh da za njega EPL nije. Međutim, Francuska je idealan izbor za spašavanje karijere i eventualno napredovanje. Možda i izraste u top igrača, ko će mu ga znat'. Dobro će nam doći za Griezmanna ta sredstva.Asteriks je napisao/la:Znaci blizu 40 milki za njega i Morgana.Memphis is close to joining Lyon for £14.7m [guardian]
To je ono kada sam hvalio upravu kak napreduje a poslije ovog transfera mogli bi biti "svega" 103 miliona u minusu (net spend) plus naravno rasterecenje platne liste.
U ostalim vijestima: Valencia produžio do 2018. Riley u Sheffield Unitedu na posudbi a Gossa QPR želi da kupi. Obojica su prerasli u-23 rang i pravo je vrijeme za sticanje iskustva i ozbiljan fudbal.
Hocemo tog Griezmana ganjati? 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Raja mozda nije informisana ali Jozo radi odlicne cistke sto pokazuje i drugi mandat u Chelseu.
Klub mora bolje poslovati u segmentu transfer politike bez obzira na ogromne prihode jer tako cemo stvoriti podlogu zdravog balansa gdje ce se smanjiti svi bespotrebni izdatci.
Msm sa ova dva igraca se oslobadja 190k po sedmici a to ce biti samo pocetak rezova (Bastian 200, Young 110 itd.). Cak ni jedan Rooney sa svojih 300k vise nije siguran.
To ce se dugorocno odraziti na mogucnost dovodjenja top igraca bez bilo kakvih sumnji il proracuna.
Klub mora bolje poslovati u segmentu transfer politike bez obzira na ogromne prihode jer tako cemo stvoriti podlogu zdravog balansa gdje ce se smanjiti svi bespotrebni izdatci.
Msm sa ova dva igraca se oslobadja 190k po sedmici a to ce biti samo pocetak rezova (Bastian 200, Young 110 itd.). Cak ni jedan Rooney sa svojih 300k vise nije siguran.
To ce se dugorocno odraziti na mogucnost dovodjenja top igraca bez bilo kakvih sumnji il proracuna.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Young i Bastian na ljeto idu. Ako Rooney bude želio igrati konstantno morat će promjeniti sredinu a to bi možda bilo najbolje za obje strane. Ni Shaw nije siguran, premda je o tome rano govoriti. S Adnanom ćemo vidjeti šta će biti.
Mislim da je dolazak Griezmanna skoro pa završena stvar a on je svakako top meta za ljetni prelazni rok. Onda Bakayoko iz Monaca te eventualno Lindelof i Semedo. Vraća nam se Andreas Pereira koji trenutno nije sekunde slabiji od Lingarda a momak ima još čitavu polusezonu da odradi. Stvarno bih volio da mu Mou dadne šansu i da momak proigra za nas.
Mislim da je dolazak Griezmanna skoro pa završena stvar a on je svakako top meta za ljetni prelazni rok. Onda Bakayoko iz Monaca te eventualno Lindelof i Semedo. Vraća nam se Andreas Pereira koji trenutno nije sekunde slabiji od Lingarda a momak ima još čitavu polusezonu da odradi. Stvarno bih volio da mu Mou dadne šansu i da momak proigra za nas.
Mislim da ne bi trebali prodati Memphisa za manje od 20m funti 15m je malo moze se tu vise izvuci
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Eto i Depay ode.... fina cifra
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.