KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna
o bosno jesi jadna,Široki jedno selo a vi klub neke tradicije,i to selo vam 3 puta dobije u skenderiji,to selo ove god je punilo dvorane,a vi ni malu dvoranu ne morete napunit,vi znate navijati samo na ovom forumu,bolan skinite se s ovog interneta i otiđite na koju utakmicu bosne navijejte nešto radite,npr kao mi
ma ti si sjajan navijac a vidjeli smo kada si pisao sastav koliko poznajes kk bosnu a i sada oko institucije se provaljujes jer ocigledno da ne znas ni historiju. širokobriježani imate svoju temu i zasto tamo ne pisete nego ovdje hocete bez veze sukob da izazovetebot je napisao/la:navijam za bosnu ali je siroki realno institucija za njih pa jarane likovi razvale uvjek u skenderiji
You are someone else I am still right here
ne znam kako nekim na ovom forumu nije mrsko konstantno se prepucavat....ovaj onaj sampion, ovaj ima, onaj nema historiju, ovi iz grada, drugi nisu, itd.....pustite se toga dajte malo pozitivnog sportskog prepucavanja...dje li je lolo d pitar da malo reda uvede ovdje... 

Zadnja izmjena: ipsa, dana/u 21 avg 2009, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.
I feel devotion!!
-
- Kontakt:
izbrisan post, a razmatra se kako postupiti
evo po ovom se vidi ko je klub,institucija...vama je drago samo po nasoj temi pisati,a ja nesto ne vidim kamaru nasih postova na vasoj temi,zato lagano otpepajte nema razloga da visite stalno kod nas....dosta vas je vise,nabijate nam samo postove,neka imamo msalah 313....matetaraba je napisao/la:ja bi volio da se bosnini navijaci vrate u dvoranu više volim da ih utišamo u skenderiji pred 7000 balidžana,ko nekad martin vanjak nego da ih dobijemo pred 6000 svojih ko lani,ma mi smo uvij jači kad triba,pa da se opet pjeva biće bosna ku*** šampion,i ne samo ove godine
@kk siroki, sta ti kazes na ovo balidzani jelde administracija je u pravu sto ne intervenise na ove pogdne nazive......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja sam prijavio post pa vidjecemo sta admin kaze...dosta vise provokacija...
I feel devotion!!
Bez obzira što netko navija za isti klub kao i ja (nisam siguran da ovaj lik navija za Široki ali eto najlakše se registrirat i pisat gluposti) to apsolutno ne znači da dijelimo išta zajedničko a posebno kad su u pitanju ovakve pogrdne stvari . A što se tiče administracije znaš da nesmijem komentiratineno#4 je napisao/la:evo po ovom se vidi ko je klub,institucija...vama je drago samo po nasoj temi pisati,a ja nesto ne vidim kamaru nasih postova na vasoj temi,zato lagano otpepajte nema razloga da visite stalno kod nas....dosta vas je vise,nabijate nam samo postove,neka imamo msalah 313....matetaraba je napisao/la:ja bi volio da se bosnini navijaci vrate u dvoranu više volim da ih utišamo u skenderiji pred 7000 balidžana,ko nekad martin vanjak nego da ih dobijemo pred 6000 svojih ko lani,ma mi smo uvij jači kad triba,pa da se opet pjeva biće bosna ku*** šampion,i ne samo ove godine
@kk siroki, sta ti kazes na ovo balidzani jelde administracija je u pravu sto ne intervenise na ove pogdne nazive......

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
@kk siroki,posto si bio realan da ti odgovorim...posto mi rodjak igra u OK Bosna (Odbojkaski klub Bosna) bio sam jednom i gledao kako nasi treniraju...ceskovic solidan koristilo mu je ova polusezona u zrinjskom ali naravno nista posebno...bolji malo nego kad je kod vas bio mada ce ovdje da igra 10 - 12 minuta.....bajic, po meni moze biti i promasaj i pogodak..mada je potpisao na godinu sigurno ce da igra do maksimuma jer je jos relativno mlad za poljske i ovih liga gdje se mogu solidne pare uzet....mada je to sasvim solidan centar ustvari jedan od rijetkih klasicnih centara koji igra solidno ledjima i ima solidan sut barem koliko sam ja mogao vidjeti......zlaja se sutra prikljucuje na slatini,a da smo kojim slucajem igrali sa zadrom ubili bi nas 40 razlike sami toni i rok bi nam strpali 40 poena......ocekujem da ova dva budu najbolji par u nlb sto se tice playeva...ovaj rasid bi mogao da bude pravi bum...bez mnogo pompe mada kako sam ja cuo ako dodje vv ce mu postepeno sansu davati....fizika teska gledao sam ga kada je trenirao sa juniorima......sve u svemu jedva cekam da pocne nova sezona....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jel' to nema vise KK Bosne ... 

- storm_raider
- Kontakt:
Svi se zagrijavaju za sezonu, polako..
Inace, do sad sam veoma pozitivno iznenadjen dosadasnjim dijelom priprema. Svaka cast Vlado i ekipo, vidi se da dobro radite svoj posao.
Inace, pojacanja se i dalje ocekuju, a moguce da stignu u roku od 10tak dana. Mali je jos uvijek povrijedjen i njega polako svi otpisuju.
Inace, do sad sam veoma pozitivno iznenadjen dosadasnjim dijelom priprema. Svaka cast Vlado i ekipo, vidi se da dobro radite svoj posao.
Inace, pojacanja se i dalje ocekuju, a moguce da stignu u roku od 10tak dana. Mali je jos uvijek povrijedjen i njega polako svi otpisuju.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kad je MD turnir?
ima me tu sambandit je napisao/la:Jel' to nema vise KK Bosne ...

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nadam se da ce to pojacanje biti dostojno imenu kkBosna i da ce doci sto prije!..storm_raider je napisao/la:Svi se zagrijavaju za sezonu, polako..
p.s.
evo u Skenderiji im nedaju da treniraju,uzas!
Dzindo kriminalac ,treba ga konacno smjenuti sa pozicije direktora ksc Skenderija,on je najveci neprijatelj sporta u gradu!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la: Nadam se da ce to pojacanje biti dostojno imenu kkBosna i da ce doci sto prije!..
p.s.
evo u Skenderiji im nedaju da treniraju,uzas!
Dzindo kriminalac ,treba ga konacno smjenuti sa pozicije direktora ksc Skenderija,on je najveci neprijatelj sporta u gradu!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
27. septembrabiskitt je napisao/la:Kad je MD turnir?
You are someone else I am still right here
Ko ce igrati na turniru???fera je napisao/la:27. septembrabiskitt je napisao/la:Kad je MD turnir?
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
evo bosna u zetri
Mislim da bi KK Bosna nakon ovog ponizenja koje je dozivjela od uprave KSC Skenderija, zajedno s RK Bosnom trebala krenuti u izgradnju nove dovrane. Ima dosta lokacija ali meni bi najidealnije bilo preko puta Omipijskog bazena na onoj livadi. Dvorana slicna kao u Zadru koja bi imala 10 - 12 hiljada sjedecih mjesta, jer KK Bsona u Zetri je po mom misljenju osudjena na propast. Finansiranje te dvorane moglo bi se izvesti da se nadje neki sponzor koji ce nositi ime te cije ce ime nositi dvorana, u periodu od 10 do 25 godina kao sto je slucaj s Nokia Arenom u Tel-Avivu.Dalje Zetra je izvan grada (moze se slobodno reci), nema nista interesantno gdje bi raja popila kafu prije ili poslje utakmice da je in u onoj okolini, i broj gledaoca ce biti sveden na minimum, to je moje misljenje u kojem se nadam da cu pogrijesiti ali cisto sumnjam.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- storm_raider
- Kontakt:
Prikljucio se Mahalbasic jucer..
Sinoc odradio prvi trening. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
Taj Mahalbasic je sila momak samo od njega Vlada ima cudo da uuradistorm_raider je napisao/la:Prikljucio se Mahalbasic jucer..Sinoc odradio prvi trening.
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.