Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Tesko je biti pametan...Ma.pripremit ce se oni..Pocet ce prvenstvo,nece ga docekat nespremni...
Ja smatram da ga svakako treba pozvati, on je spreman na putovanje. To ističe evo već treći intervju, kako je otišao u Aziju.
Imati Misketa na klupi puno znači nama, a vjerujem da ni Grcima ne bi bilo isto kad bi im u 70. minuti ulazio neki neafirmisani igrač, ili recimo jedan Zvjezdan sa rafalom.
Imati Misketa na klupi puno znači nama, a vjerujem da ni Grcima ne bi bilo isto kad bi im u 70. minuti ulazio neki neafirmisani igrač, ili recimo jedan Zvjezdan sa rafalom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Samo se sjetim kako je protiv Belgije usao i pogodio !
Treba ga obavezno pozvati zajedno sa Muslimovicem.
Treba ga obavezno pozvati zajedno sa Muslimovicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hahahah ismija se na fejsu neko ostavio komentar , miske suti i jedi rizu sa kinezima sto si igro igro si XD A relano treba ga pozvat jbg nije za prvih 11 al itekako moze pomoc sa klupe naranvo ukoliko bude u pravoj formi...
Igraju 27.02. u 12:30h u okviru Azijske LP protiv Kashiwe Reysol na domaćem terenu, i to im je 'uvertira' pred otvaranje sezone 08.03.Cartman je napisao/la:Nije problem sto je daleko, nego sto je nivo mizeran i sto sezona pocinje u martu. Mislim da ga treba pozvat, ali ni pod razno u prvih 11. A onda je pitanje vrijedi li putovat iz te Kine da bi sjedio na klupi.BaDa12 je napisao/la:]Misimović kaže kako ne vidi nikakav problem u tome što sada igra „na drugom kraju svijeta“.
„Imam direktan let za Evropu i odavde sam veoma brzo u Sarajevu“, kaže nam. „Bilo je igrača koji su sa daljih destinacija stizali u reprezentaciju. Dolazili su ljudi iz Irana, Azerbejdžana, dolazili su momci koji su mijenjali tri aviona iz Rusije da stignu u Sarajevo. Meni je ipak lakše i mislim da daljina nije problem.“
Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
u 12:30 po našem vremenu?71000 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Igraju 27.02. u 12:30h u okviru Azijske LP protiv Kashiwe Reysol na domaćem terenu, i to im je 'uvertira' pred otvaranje sezone 08.03.BaDa12 je napisao/la: Nije problem sto je daleko, nego sto je nivo mizeran i sto sezona pocinje u martu. Mislim da ga treba pozvat, ali ni pod razno u prvih 11. A onda je pitanje vrijedi li putovat iz te Kine da bi sjedio na klupi.
viKK je napisao/la:u 12:30 po našem vremenu?71000 je napisao/la:Cartman je napisao/la: Igraju 27.02. u 12:30h u okviru Azijske LP protiv Kashiwe Reysol na domaćem terenu, i to im je 'uvertira' pred otvaranje sezone 08.03.
Centralno evropsko vrijeme 12:30, srijeda 27.2.
http://www.soccervista.com/Guizhou_Renh ... 03807.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, moći ćemo gledati Misketa i Zlaju na djelu.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- EdenHazard
- Kontakt:
BaDa12 je napisao/la:u 12:30 po našem vremenu?viKK je napisao/la:0"]Cartman je napisao/la: Igraju 27.02. u 12:30h u okviru Azijske LP protiv Kashiwe Reysol na domaćem terenu, i to im je 'uvertira' pred otvaranje sezone 08.03.
Centralno evropsko vrijeme 12:30, srijeda 27.2.
http://www.soccervista.com/Guizhou_Renh ... 03807.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto, moći ćemo gledati Misketa i Zlaju na djelu.
ko ce ih prenosit
bit ce ih lako uocit na terenu, svi isti samo njih 2 ni nalik
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Mene zanima samo jedna stvar. Kakvo će obrazloženje Sušić dati ako pozove Misimovića, a cijelo vrijeme je ignorisao Muslimovića koji igra u istoj ligi, čak i u istom klubu kao Miske??? Da nam nije bio potreban napadač, ne pije vodu jer smo imali samo dva napadača. Nemam ništa protiv Misimovića, naprotiv, ja ga želim u reprezentaciji. Možda nije više onaj stari Miske ali i dalje može pomoći reprezentaciji. Ali zar ne bi bilo šupački prema Muslimoviću, da se ovaj pozove, a njemu se cijelo vrijeme nabijalo na nos da je otišao u nekvalitetnu ligu i izvan Evrope? Ili nek' pozove obojicu, ili nijednog ako ima imalo karaktera.
To se pitanje odmah povuklo čim su se počele prenositi priče da bi mogao preći u Kinu.
U potpunosti se slažem @voltron, jednom prilikom je Pape izjavio da računa na sve igrače protiv Grčke, pa i na
Muslimovića, Misimovića, Rahimića, itd.
E sada, koliko će se on držati svoje izjave, to je veliko pitanje.
U potpunosti se slažem @voltron, jednom prilikom je Pape izjavio da računa na sve igrače protiv Grčke, pa i na
Muslimovića, Misimovića, Rahimića, itd.
E sada, koliko će se on držati svoje izjave, to je veliko pitanje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Netacno. Sajo je rekao da ako bude stani-pani, igarce Ibro napadaca.voltron30 je napisao/la:Mene zanima samo jedna stvar. Kakvo će obrazloženje Sušić dati ako pozove Misimovića, a cijelo vrijeme je ignorisao Muslimovića koji igra u istoj ligi, čak i u istom klubu kao Miske??? Da nam nije bio potreban napadač, ne pije vodu jer smo imali samo dva napadača. Nemam ništa protiv Misimovića, naprotiv, ja ga želim u reprezentaciji. Možda nije više onaj stari Miske ali i dalje može pomoći reprezentaciji. Ali zar ne bi bilo šupački prema Muslimoviću, da se ovaj pozove, a njemu se cijelo vrijeme nabijalo na nos da je otišao u nekvalitetnu ligu i izvan Evrope? Ili nek' pozove obojicu, ili nijednog ako ima imalo karaktera.
Veliki je to mag. Na sve misli.
Musimovic je potrebniji repki od Zlaatana,to je Safetovo misljenje i razlog zbog kojeg ce ga zvati...
Misimović trenutno samo može grijati klupu fizički je mislim spreman za nekih 15-20 min.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sutra se igra Asian champions league,Guizhou Renhe v Kashiwa Reysol u 12:30 po nasem vremenu
ocekujem Muslimovica i Misimovica u prvom sastavu.Prenos ce biti na wiziwig.tv
ocekujem Muslimovica i Misimovica u prvom sastavu.Prenos ce biti na wiziwig.tv
ima li kakvih linkova ili programa za tekmu sutra?
Kakva je to tv
http://nutjob.eu/njtvx8.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo pol. je igrao ...
-
TrumaTrums
- Kontakt:
nisam znao da ovi Kinezi mogu Muslimovica oboriti hahaha
izgleda da nejedu samo Rizu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.