btw.Idemo na euro

Moderator/ica: Pasha
Ko si ti da pises kakva je nasa nacija, i da li je bolesna?ronaldo99 je napisao/la:Ma lose sve ovo ne mozemo dobiti jednu dansku, ne zove ovaj selektor prave igrace bla bla bla samo cekam da krenu takvi komentari koja smo mi bolesna nacija
Bravo momci samo tako dalje i aBda icemo i na EP a sad na svejtskom sa ovakvim pristupom msm da mozemo proce prvu grupu i biti medju te prve 4 ekipe u grupi
Ako ces tako uzimat sve golove smo dali na suteve i asistencije,mislio sam na onaj period kad nikom ne ide i niko ne zna kako do gola,da lopta dodje do jednog koji ce rodit nesto i iz nikakvog napada dat go.Nije nas iso dalekometni sut preko ogromnih danaca,ko zna da je ušla koja takva lopta..habib je napisao/la:Pa Terzic je izmislio par asistencija za Toromanovica
Dva puta je Malinovic pogodio, jednom Celica.pinoglavi je napisao/la:Ako ces tako uzimat sve golove smo dali na suteve i asistencije,mislio sam na onaj period kad nikom ne ide i niko ne zna kako do gola,da lopta dodje do jednog koji ce rodit nesto i iz nikakvog napada dat go.Nije nas iso dalekometni sut preko ogromnih danaca,ko zna da je ušla koja takva lopta..habib je napisao/la:Pa Terzic je izmislio par asistencija za Toromanovica
Bolje da si samo napisao: Halalim ga...kobac je napisao/la:Momci večeras sam u Mejdanu izgubio mobitel Sony Xperia Z,ako je neko našao molim samo da mi vrati SIM i memory karticu,a ako je dobra duša može i mobitel![]()
btw.Idemo na euro![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.