Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 apr 2012, 13:57

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Moram priznati, ali Mancini je upravu što se tiče ove zadnje izjave o Balotelliju... Čovjek ima talenat za fudbal, mlad je, mogao bi postati velika zvijezda u nogometu u budućnosti, ali ne opravdavam Mancinijevo konstantno stavljanje njega u prvu postavu, nakon toga bijes itd. Trebao bi tu Mancini pokazati svoj autoritet, ali nažalost, on to slabo pokazuje kad je u pitanju Balotelli... Prvo ga naučiti ponašanju (zvuči suludo, ali je istinito), a onda nek razbija protivnike u prvoj postavi (i bi zasigurno)... Naravno, onda Dijamanta prodati u neki veliki klub sa prošlosti i budućnošću gdje bi bio standardan i cijepao protivničke mreže :!:
Otkud ovaj dvojac na avataru, jel' opklada il' nesto drugo :mrgreen:
Ma kakva opklada, ovo iz vremena dok nisam pratio fudbal baš a igrao FIFA 2001 :D Bili mi najdraži dvojac u toj igrici :oops: , demo bio i izabereš jezik i dođu ti dva velika tima iz te države...

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 09 apr 2012, 14:48

slika
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 09 apr 2012, 15:18

Ako je suditi po do sada vidjenom City je postao trn u oku mnogima a pogotovo clanovima tzv velike cetvorke.Dok je City bio bez novca svi su lijepo o njemu pricali, a sada kada im uzima mjesta koja ko fol njima pripadaju po nekom istorijskom pravu City ne valja.Samo izvolite mrzite ovaj klub niko vam ne brani.Arsenal mi je uvijek bio simpatican i stvarno mi bilo zao zbog onog debakla na Old Trafordu, ali sada sam vidio da svi navijaci Arsenala vise vole United nego City.Ali neka.Nek uzivaju navijaca Uniteda, Arsenala, Chelsea u ovoj tituli Uniteda.I sto vise kritika uputite i pogrdnih rijeci tako da mi bude sladje kada vas City u skorijoj buducnosti bude derao.I za kraj poruka od Samira Nasrija:I'm aware what I said about titles I'm sure I will lift a trophy with Man City before AFC.'
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 apr 2012, 15:52

Ne znam zašto trpaš u taj koš i simpatizere Chelsea, kad je City od tog kluba preslikao čitavu (ne)fudbalsku filozofiju kupovine svega i svačega i radi se u principu o gotovo istim klubovima, s tim da je Chelsea ipak tim nenormalnim kupovinama i ćuknuo koji trofej. Uzmemo li u obzir posljednju deceniju duela Uniteda i Chelsea, čisto sumnjam da je plavima drago što se prvenstvo odvija u ovom smjeru :mrgreen:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 apr 2012, 19:30

mancini ako je i 10% normalan trener i covjek, na kraju ove sezone ce dati ostavku

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2012, 20:12

cala je napisao/la:mancini ako je i 10% normalan trener i covjek, na kraju ove sezone ce dati ostavku
A razlog tome bi bio?

Ima odličnu platu, ekipu, neograničene financije i uslove rada. Šta to još može poželjeti?
FK Pjetlovi

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2012, 20:22

reds je napisao/la:
cala je napisao/la:mancini ako je i 10% normalan trener i covjek, na kraju ove sezone ce dati ostavku
A razlog tome bi bio?

Ima odličnu platu, ekipu, neograničene financije i uslove rada. Šta to još može poželjeti?
Još igrača :mrgreen:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 apr 2012, 20:24

mandraX je napisao/la:
reds je napisao/la:
A razlog tome bi bio?

Još igrača :mrgreen:
Čisto rotacije radi. :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2012, 20:47

:mrgreen:

To je već poželio i ukoliko ostane na klupi vjerovatno će mu ta molitva biti uslišena. :D

Hart - Pantilimon
Kompany - Lescott - Savić - Toure - Richards
Kolarov - Clichy - Richards - Zabaleta
Hargreaves - de Jong - Pizarro* - Barry - Toure
Milner - Nasri - Silva - Johnson
Aguero - Džeko - Tevez - Balotelli

Doista mu treba. :lol: Ja bih doveo jedno vrhunsko krilo i to je to. Naravno kao što sam već napisao, riješio bih se prvenstveno Balotellia pa i Teveza i doveo jednog napadača kao backup.
FK Pjetlovi

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 10 apr 2012, 21:56

reds je napisao/la:
A razlog tome bi bio?

Titule nema u CL rano ispali, samo ne znam koji trener bi mogao napravit sada sledjece godine nesto vise ukoliko Balonja i Tevez ostanu koji samo iskreno po meni skode ekipi i samo za sebe igraju a ovo vazi i za Aguera isto koji je isto obicni sebicnjakovic.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 apr 2012, 23:25

Polo je napisao/la:
reds je napisao/la:
A razlog tome bi bio?

Titule nema u CL rano ispali, samo ne znam koji trener bi mogao napravit sada sledjece godine nesto vise ukoliko Balonja i Tevez ostanu koji samo iskreno po meni skode ekipi i samo za sebe igraju a ovo vazi i za Aguera isto koji je isto obicni sebicnjakovic.
Ja i dalje ne vidim razlog zbog kojeg bi čovjek napustio mjesto na kojem mu je k'o bubregu u loju? :mrgreen:
FK Pjetlovi

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 apr 2012, 00:34

slika

:lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 11 apr 2012, 11:28

http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-m ... anje/78362" onclick="window.open(this.href);return false;
:) :) :) :mrgreen: :) :) :)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 11 apr 2012, 16:37

Iskreno nebi nikad volio da dode do toga da neki milijarder kupi Arsenal, nebi uzivao u pobjedama kao sada.
Ja City nemrzim, al sto se tice titule zelim je vise Unitedu nego vama, Liverpool, Man.U i Arsenal su timovi koji godinama su u vrhu, svojim zaslugama i svojim trudom, timovi koji imaju tradiciju i godinama ulazu kako bi ostali tu gdje jesu.
Ne postaje se klub kad ti dode seik i bahato pokupuje nabaca igraca koji mu trebaju i netrebaju, SAF je iz prosjecnog tima, Manchester U.nema Bog zna kakav jak sastav ali trener iz njih izvlaci maximum, ali i tradicija da je to Man.U.i da ti igras za taj klub.

Iskreno jos ovo, vi niste zasluzili titulu, ako vas trener iz sastava koji imate i igrace i novce, niste uspjeli do sada obezbijedit titulu onda niste je ni zasluzili.
Sta bi SAF ili AW uradio sa ovakvim sastavom?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 apr 2012, 20:24

Zar ovaj šiškavi žabar je isad na klupi ovog pokušaja "Velikog" Kluba.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 11 apr 2012, 21:54

City kaznjen sa 30.000 eura zbog kasnjenja na 2 poluvrijeme protiv Sportinga. Nisam gledo ranije komentare ako je vijest vec postirana.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 11 apr 2012, 22:14

4 0,a bit ce jos do kraja :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 11 apr 2012, 22:16

Ako ga neće Džeko dat, nek niko ne daje :evil:
4.10.2009.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 11 apr 2012, 22:42

eto City se opet vraća u igru...Manutd ima pravo na jos jedan kiks
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 apr 2012, 22:50

Morate ih dobit... Možel' neko raspored ove dvije ekipe dat ovdje ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.