Nisam gledao mec, ne mogu puno reci ali vidim po rezultatu da je vrlo lose odigrao
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pratio sam doduse ne preko streama. U drugom setu je vratio brejk i izjednacio na 3-3 ali potom gubi servis.Unofficialpage je napisao/la:Taman kreno gledat ono vec gotovo
Nisam gledao mec, ne mogu puno reci ali vidim po rezultatu da je vrlo lose odigrao
Ocekujem od Mirze sljedece godine da bude bolji. Ima kvalitet, treba jos igru sa osnovne linije popravit i retern.bhsport je napisao/la:Pratio sam doduse ne preko streama. U drugom setu je vratio brejk i izjednacio na 3-3 ali potom gubi servis.Unofficialpage je napisao/la:Taman kreno gledat ono vec gotovo
Prvi set je takodjer imao sansu da vrati break ali nije uspio. Reister je prejak momentalno za njega.
Danas jos Dzumke i Setkara protiv talijana.
Nakon Reistera red je da i Mirzu zrijeb pogledaUnofficialpage je napisao/la:Dobar zdrijrb za Mirzu, igra protiv Gigounona 255 igraca na atp listi, Mirza je 7. nosilac. Dok za Damira to ne mozemo reci jer igra protiv Andreasa Becka![]()
Trea napomenuti da je Aldin predao mec u 1. kolu kvala Bratislave
Sta ovo bi dobi prvi set ?Virtu4l je napisao/la:Damir uzeo brejk, pa ga u narednom servis gemu poništio... 2-1*
EDIT: Ponovo brejk, 3-1... hajde uzmi svoj servis čovječe...
A.Beck jos glupljeUnofficialpage je napisao/la:Cestitke Damire. Mislio sam da ovo ide u 3. set, ali na glup nacin si izgubio break ali vratio si se
Slazemlucif3R666 je napisao/la:A.Beck jos glupljeUnofficialpage je napisao/la:Cestitke Damire. Mislio sam da ovo ide u 3. set, ali na glup nacin si izgubio break ali vratio si se![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.