Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma hvala bre.B0SANAC je napisao/la:Luis Gustavo dobio 7, a Ibisevic 6,5. Njih dvojica su danas najbolji ovjenjeni igraci Hoffenheima.
@Principatus Cestiam![]()
Onda se moramo privikavati gledati Vedu (pa i tebePrincipatus je napisao/la:Interesantno je pratiti diskusiju o potencijalnom transferu Ibisevica za Werder Bremen. Dok Hoffenheimovci skoro svi po njemu pljuju, ovi iz Bremena se vecinom nadaju tom transfer i poneki se cude losem misljenu Hoffenheimovca o njihovom najboljem scoreru prosle sezone. Uh to bi bilo stvarno dobro da se najzad rijesi te bagre.
Hehe pa nije im los dres. Iako mi plavo bolje stoji.geronimo je napisao/la: Onda se moramo privikavati gledati Vedu (pa i tebe) u zelenom dresu.....
Arnautović nije ispunio očekivanja (malo je reći da je nedisciplinovan), Wagner je juče zasrao, od Hunta neće nikad ništa biti...
Imaju samo Pizzara, koji je više po bolnicama....
Vedad Grande !Real Madrid are watching Hoffenheim centre-forward Vedad Ibisevic.
Real coach Jose Mourinho has made no secret of his wish to land a big centre-forward in January and has been linked with a host of big names.
Ibisevic is the latest to be mentioned as a potential Real target in recent days.
The 26 year-old Bosnia international has been in consistent form this season, but is expected to leave Hoffenheim in 2011 with several clubs across Europe showing interest.
Nisi trebao ništa ni postavljati da baš vidimo kad bi to ss.ba objavio. Najranije sutraCincinnatus je napisao/la:Rangnick napustio Hoffenheim!
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hoffenheim
Pa vidili moj postSexmachineboy je napisao/la:Nisi trebao ništa ni postavljati da baš vidimo kad bi to ss.ba objavio. Najranije sutraCincinnatus je napisao/la:Rangnick napustio Hoffenheim!
http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hoffenheim![]()
Btw. Meni žao Ragnicka
Nista novo, Bayern uvjiek tako radi posao.. Ovaj Hopp nije skontao.Principatus je napisao/la:Mislim da je ta odluka Rangnicka tacna. Dietmar Hopp se mijesa suvise u njegov posao, a izgleda da ga nije dovoljno konzultovao sto se tice pojedinih odluka. Prodali su Gustavo tek tako na zimu Bayernu, cime se Hoffenheim jasno slabi, ne samo to nego im je Bayern kao iz zahvalnosti sad posudio jednog talenta, bez opcije na kupovinu. Dakle on ce igrati u Hoffenheimu, poboljsati se, i onda ce Bayern skupo da ga proda ili zadrzi. Kratko receno: Bayern pravi od Hoffenheima neku vrstu sluge/magarca, a Hopp to izgleda podrzava. Bas naprotiv se Hoffenheim trebao sad pojacati i juriti na mjestma koja vode u internacionalne vode, ali eto...
To ti kažemCincinnatus je napisao/la:
Pa vidili moj post![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.