Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Principatus » 18 dec 2010, 18:06

Tako je smjeskaj se malo, evo meni osmjeh od uha do uha i grlo me boli od radosti. Pozdrav. :D :D :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 19:10

Zavar'o si nas :P :lol:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 dec 2010, 22:57

Ma boli me... :D :P
Niste skontali vremenski moje komentare. Prije utakmice sam se kladio na ovaj rezultat. Moj komentar za vrijeme utakmice stoji, da Wolfsburg nema igre niti icega i mogu biti sretni sa ovim, odigrali su nekih 15 minuta. Ali isto tako sam ocekivao, da ce se kad tad u 2. poluvremenu vratiti i da je Hoffenheim uvjek dobar da primi gol u zadnjoj minuti. Uz to dolazi, da su VFL i TSG kraljevi remija u BL. Inace dobra stvar, 3 nasa reprezentativca, 2 asistencije, jedan gol, meni pare. Wunderbar. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 dec 2010, 22:59

Luis Gustavo dobio 7, a Ibisevic 6,5. Njih dvojica su danas najbolji ovjenjeni igraci Hoffenheima.

@Principatus Cestiam ;) :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 dec 2010, 23:11

B0SANAC je napisao/la:Luis Gustavo dobio 7, a Ibisevic 6,5. Njih dvojica su danas najbolji ovjenjeni igraci Hoffenheima.

@Principatus Cestiam ;) :D
Ma hvala bre. :D

Ibisevic i Gustavo najbolji. Ne, ne tako...pitaj navijace Hoffenheima...jer kad se to sve interpretira, iz-anal-izira kroz juznoamericke/hoffenheimske naocale, Ibisevic je ustvari danas kriv sto nije zabio gol i sto je izasao sa polja, jer je time zamjena dala protivniku mogucnost da zabije gol, i inace je kriv sto je lopta okrugla itd.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 dec 2010, 23:15

Uvijek je tako bilo. Pogotovo kad su jos oni ufurani Brazilijanci Maicosuel i Eduardo igrali, uvijek je Vedo bio kriv za sve. Samo sto to svabo ne moze/nece da skonta.

P.S Gdje su oni sto su ismijavili Ibisevicevo ''neefektivno bicklo''. Danas je dosta puta izvozao Kjaera i kompaniju, a i kod drugog gola je imao sjajnu asistenciju biciklom.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 dec 2010, 23:19

ma takvi smo mi, Vedo nema efektivno biciklo,jer jbga nikad ne prolazi po dvojicu, a C Ronaldo u mjestu radi biciklo ,ono dzaba trosi snagu, pola stadiona svrsava na to, glupo poredjenje al eto, kad moze mr.100 miliona , radit biciklo uprazno, citavu karijeru, jbga Vedo iz Bosne mora uvijek da predje nekoga, ipak je on samo Bosanac :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 dec 2010, 21:24

Interesantno je pratiti diskusiju o potencijalnom transferu Ibisevica za Werder Bremen. Dok Hoffenheimovci skoro svi po njemu pljuju, ovi iz Bremena se vecinom nadaju tom transfer i poneki se cude losem misljenu Hoffenheimovca o njihovom najboljem scoreru prosle sezone. Uh to bi bilo stvarno dobro da se najzad rijesi te bagre. :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 dec 2010, 21:34

Principatus je napisao/la:Interesantno je pratiti diskusiju o potencijalnom transferu Ibisevica za Werder Bremen. Dok Hoffenheimovci skoro svi po njemu pljuju, ovi iz Bremena se vecinom nadaju tom transfer i poneki se cude losem misljenu Hoffenheimovca o njihovom najboljem scoreru prosle sezone. Uh to bi bilo stvarno dobro da se najzad rijesi te bagre. :D
Onda se moramo privikavati gledati Vedu (pa i tebe :D ) u zelenom dresu.
Nisam siguran, ali ovaj transfer mnogo zavisi od Almeida-inog odlaska/ostanka.
Arnautović nije ispunio očekivanja (malo je reći da je nedisciplinovan), Wagner je juče zasrao, od Hunta neće nikad ništa biti...
Imaju samo Pizzara, koji je više po bolnicama....
Ja bih se radovao Vedinom prelasku, mada bi ga bilo čudno gledati bez Salihovića. :?
Vom Jäger zum Gejagten

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 dec 2010, 21:40

geronimo je napisao/la: Onda se moramo privikavati gledati Vedu (pa i tebe :D ) u zelenom dresu.....
Arnautović nije ispunio očekivanja (malo je reći da je nedisciplinovan), Wagner je juče zasrao, od Hunta neće nikad ništa biti...
Imaju samo Pizzara, koji je više po bolnicama....
Hehe pa nije im los dres. Iako mi plavo bolje stoji. :D
A prema Bremenu nisam nikad imao neke posebne antipatije, jedino mozda Marinovo valjanje po travi i gluma mi je smetala, ali su ga sudije skuzile. :D Taj transfer nije nerealistican, ko ce znati.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 dec 2010, 22:47

Vedo u Real Madrid :?
Ovi mediji sada stvarno pretjeruju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2010, 22:52

Idealan igrač za Real Madrid.
Real Madrid are watching Hoffenheim centre-forward Vedad Ibisevic.

Real coach Jose Mourinho has made no secret of his wish to land a big centre-forward in January and has been linked with a host of big names.

Ibisevic is the latest to be mentioned as a potential Real target in recent days.

The 26 year-old Bosnia international has been in consistent form this season, but is expected to leave Hoffenheim in 2011 with several clubs across Europe showing interest.
Vedad Grande !
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 21 dec 2010, 23:03

stanoviti "novinar" e skoric je napisao cijeli clanak o utakmici hoffenheim borussia m. tako sto je na livescore procitao ko su strijelci i u kojoj minuti i pritom cinicno ustvrdio kako vede nije bilo ni na klupi za razarvne igrace..naravno jer ga nije bilo na spisku na livescore.
sjetiti se da je vedo u prosloj kup utakmici dobio crveni je prenaporan posao za njega.
... pa se sad zapitajmo zasto na je ovakva drzava

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 24 dec 2010, 00:25

dosta tih novinara se nista nerazlkuju od ovih pljuvaca na forumu...samo gleda kako ce nekog ko je uspio ponizit a velicat nekog iz svog sela

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 01 jan 2011, 20:50

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 22:01

Cincinnatus je napisao/la:Rangnick napustio Hoffenheim!

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hoffenheim
Nisi trebao ništa ni postavljati da baš vidimo kad bi to ss.ba objavio. Najranije sutra :twisted:
Btw. Meni žao Ragnicka :)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 01 jan 2011, 22:12

Sexmachineboy je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Rangnick napustio Hoffenheim!

http://www.goal.com/en/news/15/germany/ ... hoffenheim
Nisi trebao ništa ni postavljati da baš vidimo kad bi to ss.ba objavio. Najranije sutra :twisted:
Btw. Meni žao Ragnicka :)
Pa vidili moj post :lol: :oops:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jan 2011, 22:18

Mislim da je ta odluka Rangnicka tacna. Dietmar Hopp se mijesa suvise u njegov posao, a izgleda da ga nije dovoljno konzultovao sto se tice pojedinih odluka. Prodali su Gustavo tek tako na zimu Bayernu, cime se Hoffenheim jasno slabi, ne samo to nego im je Bayern kao iz zahvalnosti sad posudio jednog talenta, bez opcije na kupovinu. Dakle on ce igrati u Hoffenheimu, poboljsati se, i onda ce Bayern skupo da ga proda ili zadrzi. Kratko receno: Bayern pravi od Hoffenheima neku vrstu sluge/magarca, a Hopp to izgleda podrzava. Bas naprotiv se Hoffenheim trebao sad pojacati i juriti na mjestma koja vode u internacionalne vode, ali eto...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 01 jan 2011, 22:26

Principatus je napisao/la:Mislim da je ta odluka Rangnicka tacna. Dietmar Hopp se mijesa suvise u njegov posao, a izgleda da ga nije dovoljno konzultovao sto se tice pojedinih odluka. Prodali su Gustavo tek tako na zimu Bayernu, cime se Hoffenheim jasno slabi, ne samo to nego im je Bayern kao iz zahvalnosti sad posudio jednog talenta, bez opcije na kupovinu. Dakle on ce igrati u Hoffenheimu, poboljsati se, i onda ce Bayern skupo da ga proda ili zadrzi. Kratko receno: Bayern pravi od Hoffenheima neku vrstu sluge/magarca, a Hopp to izgleda podrzava. Bas naprotiv se Hoffenheim trebao sad pojacati i juriti na mjestma koja vode u internacionalne vode, ali eto...
Nista novo, Bayern uvjiek tako radi posao.. Ovaj Hopp nije skontao.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 01 jan 2011, 22:33

Cincinnatus je napisao/la:
Pa vidili moj post :lol: :oops:
To ti kažem :lol: :lol: :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.