FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 13 maj 2013, 00:17

Pa mi smo to ovde uglavnom i konstatovali, OFK je odlicna ekipa , verovatno i namladja u JSL . Odigrali su odlicno , ali jedan potez neiskusnog mladog igraca i eto penala za Zvezdu . Ne zaboravi i onu sansu Daude,malo je falilo , ni sam ne znam koliko smo kornera izveli i imali smo inicijativu celu drugo poluvreme, malo neobicno za nas navijace jer smo navikli da Zvezda u drugom poluvremenu napada na onaj gol do severa ,ali sta da se radi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2013, 00:21

DANTES je napisao/la:naravno da vas nisu pustali... pojeli su vas... ja sam fasciniran njihovom igrom... toliko su moderniji od blizanaca da je to nevjerovatno... fali tu još malo iskustva i rutine, ali ono je odlično.
pavlovski me oduševio, a onome što je pravio djecu Pantiću da i ne govorim... onaj tim da ostane na okupu 3 godine bio bi nepobjediv u Srbiji... ali OFK je klub bez para i navijača i nikoga nije briga za njih...
@devile tako je reci ti...
Davno sam ja govorio o OFK Beogradu. Jbg kada se malo duze oni prate vidis ti svasta u tome klubu. Jedna vrlo zdrava fudbalska prica kojoj nedostaje jaca potpora, ono sto je i dolazilo da im da finansijsku pomoc otislo je jer se ta pomoc nije svidela nekim ljudima koji vise nisu u klubu. I fascinantno je koliko ljudi traju sa izbacivanjem fudbalera bez neke velike pomoci, i pre mene i za vreme moje generacije i posle moje generacije pa sve do danas izbacuju se redovno fudbaleri.
Kada pogledas ti tu mladost prosto ne mozes da ostanes ravnodusan na njih,Zdjelar,Pavlovski,Petkovic...veliki talenti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2013, 15:07

ne pratim bas superligu srbije, ali sta procitam ovdje dovoljno mi je...pa vidim zadnaj posjeta 30 tisuca. kako, odakle?? :o

znam da je kod vas tako nek oduze vrijeme, al' bas sam fasciniran ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 13 maj 2013, 16:18

Nista cudno batice, u pitanju je ZVEZDA... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 14 maj 2013, 23:21

[youtube][/youtube]

Uvijek smijesno :D :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 maj 2013, 23:30

zbog cega piksi stojkovic nije napravio bolju inostranu karijeru, mislim jeste marsej tada bio jak, al nakon onih afera sa klubom mislim da je mogao još igrati u evropi na zavidnom nivou. bio je klasa samo takva, imao radne navike i sve što treba, a on ode u japan mensecini :roll: kaže dejo savicevic da nakon treninga piksi ostane da još radi i kad zavrsi sa treningom ja vec u podgorici :mrgreen:
nema potpisa

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 14 maj 2013, 23:37

Admir_Sa je napisao/la:zbog cega piksi stojkovic nije napravio bolju inostranu karijeru, mislim jeste marsej tada bio jak, al nakon onih afera sa klubom mislim da je mogao još igrati u evropi na zavidnom nivou. bio je klasa samo takva, imao radne navike i sve što treba, a on ode u japan mensecini :roll: kaže dejo savicevic da nakon treninga piksi ostane da još radi i kad zavrsi sa treningom ja vec u podgorici :mrgreen:
Zato sto je polomio nogu ja mislim imao je duze odsustvo sa terena u jednom periodu. Olimpik Marsej je bio odlican pocetkom 90-tih , ne znam sta se tacno desilo ,ali Stojkovic nakon one sezone u kojoj smo ih mi pobedili u finalu Lige Sampiona, tj. KES-a tadasnjeg, odlazi u Veronu na pozajmicu ,tamo je pruzao odlicne partije,pa ga vracaju u Marsej i onda sledi ta povreda. Citavu sezonu je pauzirao ,a kad se vratio odigrao je odlicnu ali i poslednju sezonu u dresu Olimpika . Nakon toga znas i sam gde odlazi , verovatno je i prvi od velikana koji su se otisnuli na deleki istok . Marsej je ako se ne varam vec u sledecoj sezoni izbacen iz prvenstva Francuske zbog one cuvene afere njihovog predsednika oko namestanja utakmica.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 16 maj 2013, 22:56

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=714574" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 maj 2013, 14:34

Nema coveka par dana i odma' belaj ovde. :roll:
Hajde sada lepo pricajte o sutrasnjem derbiju,dozvoljene su i price o namestanju odma' da kazem da mi ne bi prijavljivali postove zbog toga. :mrgreen:

edit: Zaboravih napomenuti. Dozvoljeno su price o namestanju ali sa prikazanim tiketom na kome je uplata najmanje 50 eura.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 maj 2013, 16:46

ma stvarno? ti ćeš kao da nekome zabranjujes da priča o namjestanju? ovo je forum, nije gulag..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 maj 2013, 16:49

Kako ono ti kazes, valjda si skapirao da se sprdam, no izgleda moracu smajli ubaciti. E to ti je ta prica. ;) :mrgreen:

Uostalom neko ko zna da je utakmica namestena on ce sigurno uplatiti 50-ak eura najmanje tako da ne vidim problem i da sam bio ozbiljan.

na 2.90 kvotu je to strasna cifra. :)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 maj 2013, 17:32

Sta da pricamo o namestanju kad su ovi vec spremili scenario u tom slucaju .

Ukoliko pobedi Zvezda bice " Eto jel smo rekli da je namesteno,Vucic kupio titulu,Znali smo mi to odavno i slicno..." :mrgreen:

Ukoliko bude nereseno bice " Eto ni namestenu utakmicu ne mozete da dobijete, mi vas pustili a vi nista " :mrgreen:

Ukoliko pobedi Partizan mogu da zamislim kakvih ce komentara biti , samo sto ce tad da naprasno da zaborave sve price o Vucicu , teoriji zavere u korist u Zvezde i naravno,kao i uvek, pricace price kako oni imau evropski tim za velike domete i slicno :roll:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 17 maj 2013, 22:16

A kad pobedimo, sa severa ce krenuti pesme o Toletu...Mani se tih gluposti, kako god da se zavrsi za nekoga ce biti namesteno...

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 18 maj 2013, 04:40

[youtube][/youtube]

Jaka, nema šta.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 maj 2013, 11:01

Sanjao sam sinoc pobjedu od 1-2 :D :D Zvezda gubila 1-0 greskom Bajke :? ali je preokrenula :D
Sretno danas i neka titula promjeni vlasnika :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2013, 19:13

NEGO HOCE LI BITI KAKAV LINK DA SE POGLEDA UTAKMICA?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 maj 2013, 19:22

I mene zanima na kojem je prenos ? Inace Zvezda dobija i osvaja ligu !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 maj 2013, 19:25

pa biće na rts-u 1, na areni...
biće i kamara linkova. pokušajte na livetv .ru
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 18 maj 2013, 19:30

[youtube][/youtube]
:mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 maj 2013, 20:54

ne volim ni jedne, ali volio bih da dobijete ovo vise i osvojite ligu. prvo zbog punih tribina, a onda zbog forumasa ovdje :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.