Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?BenjooJutub je napisao/la: ↑08 jan 2025, 08:21Kakva stoka, ljudima je kritika bukvalno posao. Njihov domet je komentarisanje PL lige, jer su intelektualno i profesionalno na tom nivou.
A Marjan k'o Marjan, svakome niz dlaku ide.
Kad vidim kakve podcaste i nogometne emisije imaju Srbi, skontam da nismo ni zaslužili bolje stanje u i oko reprezentacije godinama unazad. Jer kad te ovakvi kritikuju, nemaš potrebe da se mjenjaš.![]()
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PasodelMar
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jan 2025, 23:09Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?BenjooJutub je napisao/la: ↑08 jan 2025, 08:21Kakva stoka, ljudima je kritika bukvalno posao. Njihov domet je komentarisanje PL lige, jer su intelektualno i profesionalno na tom nivou.
Kad vidim kakve podcaste i nogometne emisije imaju Srbi, skontam da nismo ni zaslužili bolje stanje u i oko reprezentacije godinama unazad. Jer kad te ovakvi kritikuju, nemaš potrebe da se mjenjaš.![]()
Podržavam Barbareza, ali sam svjestan njegovog limita i (ne)sposobnosti. Samo što je to kod nas ljudima teško shvatiti (pa i tebi vjerovatno) kako mogu biti za nekoga a kritikovati ga. Jer pobogu ako izabereš neku stranu, možeš kritikovati samo onu drugu.

A brt kako ti se cini dedic na rdmfuBenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:18Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jan 2025, 23:09Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?BenjooJutub je napisao/la: ↑08 jan 2025, 08:21Kakva stoka, ljudima je kritika bukvalno posao. Njihov domet je komentarisanje PL lige, jer su intelektualno i profesionalno na tom nivou.
Podržavam Barbareza, ali sam svjestan njegovog limita i (ne)sposobnosti. Samo što je to kod nas ljudima teško shvatiti (pa i tebi vjerovatno) kako mogu biti za nekoga a kritikovati ga. Jer pobogu ako izabereš neku stranu, možeš kritikovati samo onu drugu.I to je jedan od razloga zašto smo tu gdje jesmo.
naprijed rejal
Sveti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:46A brt kako ti se cini dedic na rdmfuBenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:18Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jan 2025, 23:09
Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?
Podržavam Barbareza, ali sam svjestan njegovog limita i (ne)sposobnosti. Samo što je to kod nas ljudima teško shvatiti (pa i tebi vjerovatno) kako mogu biti za nekoga a kritikovati ga. Jer pobogu ako izabereš neku stranu, možeš kritikovati samo onu drugu.I to je jedan od razloga zašto smo tu gdje jesmo.

92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne kontam te druže.Sveti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:46A brt kako ti se cini dedic na rdmfuBenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:18Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jan 2025, 23:09
Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?
- PasodelMar
- Kontakt:
Razumijem šta želiš da kažeš. Donekle si u pravu, nama fali puno toga s društvenog/sportskog aspekta ali, postoji velika razlika izmedju Topića, forumaša, društva i Barbareza, a razlika je u odgovornosti. Zato bi svi zajedno trebali prvo ustati protiv onih koji ne znaju sklopiti dvije proste rečenice na pressu, a žele da nas predstavljaju u svijetu.BenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:18Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.PasodelMar je napisao/la: ↑08 jan 2025, 23:09Kako ti se čini intelekt Barbareza? Onako kada želi nešto da objasni pa zamuca na press-u. Pa onda želi da pojasni, pa se hvata za glavu i zamuca još više. Vidi se i kod Barbe limit kognitivne sposobnosti, zar ne?BenjooJutub je napisao/la: ↑08 jan 2025, 08:21Kakva stoka, ljudima je kritika bukvalno posao. Njihov domet je komentarisanje PL lige, jer su intelektualno i profesionalno na tom nivou.
Pozicije Barbareza i Topića, kojeg kritikuješ za intelekt, se ne mogu porediti. To što Topić misli ili ne misli, želi ili ne želi, to me manje dotiče od Barbarezovih postupaka kada pokušava nadmudriti protivnika, a svi znamo da veze nema. To se do sada pokazalo u bezbroj utakmica i sve su prilike da će se nastaviti i ubuduće pod cijenu da Ronalda dovede pod svoje.
Međutim, ovaj Barbarez-Sindrom se ne provlači samo kroz naš sport, nego i kroz našu politiku, obrazovanje, zdravstvo, cjelokupno društvo i zato jesmo tu gdje jesmo, druže moj.
- PasodelMar
- Kontakt:
Prosječan komentar Svetog se sastoji od četiri riječi, od čega su brt i trt neizostavna matrica, tako da me ne čudi uopšte da ga ne kontaš.BenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 16:07Ne kontam te druže.Sveti je napisao/la: ↑11 jan 2025, 14:46A brt kako ti se cini dedic na rdmfuBenjooJutub je napisao/la: ↑11 jan 2025, 11:18
Pa šta sam ja rekao? Kažem da nismo ni zaslužili bolje.
Znači da računamo da Barbarezu nakon martovskih utakmica nije usvojen izvještaj, osim ako nekim slučajem ne uzme 4 ili 6b.Zeljković podiže letvicu Barbarezu i Spahiću: Naš cilj je plasman na Svjetsko prvenstvo
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pismenost nema veze s pamecu
Opusteno cekamo Rumuniju
Opusteno cekamo Rumuniju
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sergej Barbarez imaće novog saradnika u 2025. godini u svom timu.
Kako saznaje **** Zmajevi su dobili novog tim menadžera.
Riječ je o dugogodišnjem dokazanom i iskusnom uposleniku FS BiH Adiju Osmanoviću.
Radi se o odgovornoj poziciji za mnoga pitanja u radu reprezentacije.
Između ostalog poziciji i koja se bavi prijavama igrača za utakmice.
- RollingPaper
- Kontakt:
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Izvještaj se usvaja na kraju mandata a Ugovor je do 2028.
Samo opušteno

"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Kako Kodri nisu usvojili izvjestaj nakon Islanda na sredini kvalifikacija, pa ga nogirase? Mada svakako ce Barbarez biti najmanje do kraja ovih kvalifikacija. Nije iskljucena opcija otkaza ako se bas lose odigraju kvalifikacije.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:16Izvještaj se usvaja na kraju mandata a Ugovor je do 2028.
Samo opušteno![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:38Kako Kodri nisu usvojili izvjestaj nakon Islanda na sredini kvalifikacija, pa ga nogirase? Mada svakako ce Barbarez biti najmanje do kraja ovih kvalifikacija. Nije iskljucena opcija otkaza ako se bas lose odigraju kvalifikacije.Defanzivnivezni je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:16Izvještaj se usvaja na kraju mandata a Ugovor je do 2028.
Samo opušteno![]()
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Mislim da je kod Kodra bila neka stavka u ugovoru vizavi tekućih kvalifikacija i cilja istih a kod Sergeja u ugovoru lijepo stoji da je cilj EP 2028.
Jako bitna razlika.
Jako bitna razlika.
Povedi nas Barbaa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Mnogi će se posipati pepelom na kraju kvala za EP 2028.
Defanzivnivezni je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:44Mislim da je kod Kodra bila neka stavka u ugovoru vizavi tekućih kvalifikacija i cilja istih a kod Sergeja u ugovoru lijepo stoji da je cilj EP 2028.
Jako bitna razlika.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Poznato je da većina fudbalera su načitani ljudi, školovani, sa gospodskim manirima tzv. bečka škola ponašanja i kulture.
Čast izuzecima..... Boli me briga da li su pismeni ili ne, njihovo je da igraju fudbal kako najbolje znaju, trener mora da zna da upravlja ekipom kako najbolje zna i kako najbolje iskoristiti to što ima na raspolaganju... Barbarez je naša legenda, ali je puno lakše kritikovati na X, Fb, portalu, podcastu i sl nego uraditi. Pored prežvakane priče da nema iskustva (znanja), mi sa trenutnim stanjem ne možemo dobiti boljeg selektora, jer nema kvalitetnog igračkog kadra. Možemo mi misliti da smo evropski "brazilci", ali "eto nešto nas neće u posljednje vrijeme", činjenice govore drugačije. Dokle god se ne promijeni razmišljanje ovog naroda ( dijela naroda) koji voli ovu zemlju nećemo krenuti naprijed. Jedino ispravno je ovo što se trenutno dešava, traže se novi igrači, širi se baza, kristališe se ko želi dati svoj maksimum na terenu, ima tu pogrešnih poteza, jest bolan proces ali se mora izdržati. Barbarezu suditi nakon ovih kvalifikacija, jer smo spali da nas Luksemburg uči fudbalu....
Čast izuzecima..... Boli me briga da li su pismeni ili ne, njihovo je da igraju fudbal kako najbolje znaju, trener mora da zna da upravlja ekipom kako najbolje zna i kako najbolje iskoristiti to što ima na raspolaganju... Barbarez je naša legenda, ali je puno lakše kritikovati na X, Fb, portalu, podcastu i sl nego uraditi. Pored prežvakane priče da nema iskustva (znanja), mi sa trenutnim stanjem ne možemo dobiti boljeg selektora, jer nema kvalitetnog igračkog kadra. Možemo mi misliti da smo evropski "brazilci", ali "eto nešto nas neće u posljednje vrijeme", činjenice govore drugačije. Dokle god se ne promijeni razmišljanje ovog naroda ( dijela naroda) koji voli ovu zemlju nećemo krenuti naprijed. Jedino ispravno je ovo što se trenutno dešava, traže se novi igrači, širi se baza, kristališe se ko želi dati svoj maksimum na terenu, ima tu pogrešnih poteza, jest bolan proces ali se mora izdržati. Barbarezu suditi nakon ovih kvalifikacija, jer smo spali da nas Luksemburg uči fudbalu....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Barbarez će samo i u narednom ciklusu nastaviti kao i ostali... on i Spaha će sada kao i Savo i Miske prije njih, nalaziti nove invalide i davati im šansu.. po jednu dvije, eventualno 5 6 utakmica... pokupit preko trećeg lica 20k € kada ti invalidi naprave transfer i to je to. Tako repka funkcioniše od 2014 prema ovamo i to je manje više sivma jasno.
Kada Barba kaže "imamo ideju", to je ta ideja.. jer nemoguće je da i nakon što je on u u 9 utakmica probao preko 15 novih igrača, još uvijek nema jasnu sliku ko bi trebao da bude standardan i spreman je da proba još 15. Do tada, nama ostaje da im psujemo na loše rezultate i smijemo na ispade i krkanluke.
Nema to veze sa mišljenjem naroda.. i francuski narod ima svoje mišljenje o svojoj reprezentaciji, ali koga boli qrac za tim mišljenjem, kada njihova repka ima program rada i radi sve kako treba. Pa nije nogomet telepatija pa da "narod" svojim mislima krene da gura tim u pobjede.
Kada Barba kaže "imamo ideju", to je ta ideja.. jer nemoguće je da i nakon što je on u u 9 utakmica probao preko 15 novih igrača, još uvijek nema jasnu sliku ko bi trebao da bude standardan i spreman je da proba još 15. Do tada, nama ostaje da im psujemo na loše rezultate i smijemo na ispade i krkanluke.
Nema to veze sa mišljenjem naroda.. i francuski narod ima svoje mišljenje o svojoj reprezentaciji, ali koga boli qrac za tim mišljenjem, kada njihova repka ima program rada i radi sve kako treba. Pa nije nogomet telepatija pa da "narod" svojim mislima krene da gura tim u pobjede.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.