FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 24 maj 2021, 17:05

Uz to još i imamo najboljeg golmana svih vremena. Nestvarno.

To samo pokazuje kako je ova situacija sa Alabom uticala na kompletan tim, a ponajviše na turbulencije u odbrani.

Sad kad se i to riješilo, iduće sezone možemo biti samo bolji. Miler opet najbolji asistent na svijetu. Nije normalan. :cool:
Lewa je konačno uspio da obori taj slavni rekord. Još da dobije te kopačke i balone što ga sleduju i da od augusta krene rasterećen. Kimmichu dati što poželi. Bitno je da je osovina tima ostala, i da nema nekih velikih povreda i nema razloga za neuspjeh. Na Evropu mislim.

Nismo dugo zijanili Bundesligu. Možda je vakat. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 maj 2021, 17:45

Sve čestitke i pohvale za ekipu na osvojenoj novoj Bundesligi. Toliko puta osvojiti ligu zaredom je nevjerovatan podvig :bow:

Coman oteže sa produženjem, prodao bih ga iste sekunde jer je daleko od nezamjenjivog i mogu se dobiti fine pare za njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 25 maj 2021, 18:01

Nista od Wijnalduma... njemci pisu da je Bayern zainteresiran za Pjanića 😁

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 maj 2021, 18:24

Vajnaldum trazio 20 miliona po sezoni :rol:
Na kojim je ovaj drogama.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 25 maj 2021, 20:05

Kvalitetnim.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 25 maj 2021, 21:42

Bundesliga je napisao/la:
25 maj 2021, 18:24
Vajnaldum trazio 20 miliona po sezoni :rol:
Na kojim je ovaj drogama.
Nije on trazio 20 miliona, nego bi to ukupno izašlo oko 20 miliona kad potpiše kao slobodan igrač, zajedno s platom. Sve u svemu nepotreban igrač, neka ga u Barceloni. Ionako su postali retirement home.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 maj 2021, 22:29

Od danas je i zvanično
slika
Skonto je Flick da je bolje raditi manje stresan posao za manju platu, nego svaki dan voditi raspravu je li bolja janjetina kod Kovačevića ili Zdrava voda u Jablanici ... :hmmmm:
U svakom slučaju, hvala mu za sve. Siguran sam da će se opet nekad vratiti - vidim u njemu jupovu ovisnost o klubu :opaopa:

Inače, kad spominjem Juppa, red bi bio da se baci pogled ko ostaje u narednoj sezoni od njegove sile osovine... Za 8 godina, čitavu smo generaciju osnovaca ispratili. Ostali su u školi isti samo direktor i zamjenik :zviz:
slika
Sent from my Philips Smart TV.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 maj 2021, 22:36

Zahawi menadzer i Comanu, mozemo ga odmah prodati sto se mene tice ako trazi 17 mil platu. Svaki Zahawijev igrac, pa cak i Lewa, se spominje u medijima kao necije pojacanje

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 maj 2021, 00:10

Kako bih sutnuo Comana s noge na nogu, utripovao i on da je prime Ronaldo. Jednodimenzionalan igrac plus staklen do boga, sad bih ga prodao.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 26 maj 2021, 12:04

Jednu sezonu uvezao bez povreda i hoce platu kao Lewa. Ili odigra dobru utakmicu ili je jedan od najgorih na terenu. Prodati odmah inace ce svi poceti traziti astronomske cifre.
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 maj 2021, 12:13

Problem je sto ga uprava nece prodati i da im se ponovi slucaj Alaba. Likovi se uhvate nekog igraca i ne pustaju iako je nekad vakat. Imas Comana za kojeg realno mozes dobiti minimalno nekih 60 miliona eura plus se oslobodis njegove plate. A daleko je od nekog nezamjenjivog krila, mozes naci jos takvih za manje pare. Mozes i boljih. Isto Lewandowski ima 32 godine ili koliko vec i oni ni ne razmisljaju o prodaji. Jarane prodaji dok ga godine nisu sustigle i forma pocela padati. Treba misliti i na buducnost.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 26 maj 2021, 12:17

Lewu je pametnije jos godinu dvije drzati cak iako ce tada pasti cijena. Nema trenutno dostupnog napadaca koji ga moze zamijeniti. Fizicki je u top formi samo ga treba obavijestiti da propusta utakmice protiv Andore, Farskih otoka i sl.
U Bundesu je rekord oborio i tu smanjiti malo minutazu, da ne bi nedostajao na proljece.
Nur der FCB

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 26 maj 2021, 15:40

Propao Wijnalduma, a nema nikakvih traceva o pojacanjima...

ODLAZE: Alaba, Boateng, Martinez, Costa
MOZDA I: Süle, Toliso, Coman, Sarr...

DOLAZAK: Upamecano
Sa posudba se vracaju: Mai, Fer, Richards, Cuisance, Zirkzee...

E sad, pitanje je sa obzirom na stisnutost, ekonomsku situaciju i vec potrosnja od 60 miliona eura...

Pitanje da li ce vise iko i doci u Bayern... Richards bi mogao igrati Desnog Beka... ostali igraci sto se vracaju sa posudbi nisu bas korisni, eventualno jos Mai kao 4. stoper.. mislim da ce Tanguy dobiti puno vise mjesta za igru sljedecu sezonu...

Ako vise iko dodje u Bayern, jedino jedan vezni...

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 26 maj 2021, 19:30

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 maj 2021, 07:30

26 maj 2021, 12:13
Problem je sto ga uprava nece prodati i da im se ponovi slucaj Alaba. Likovi se uhvate nekog igraca i ne pustaju iako je nekad vakat. Imas Comana za kojeg realno mozes dobiti minimalno nekih 60 miliona eura plus se oslobodis njegove plate. A daleko je od nekog nezamjenjivog krila, mozes naci jos takvih za manje pare. Mozes i boljih. Isto Lewandowski ima 32 godine ili koliko vec i oni ni ne razmisljaju o prodaji. Jarane prodaji dok ga godine nisu sustigle i forma pocela padati. Treba misliti i na buducnost.
Ovo za Comana se slažem apsolutno,bar u odredjenoj mjeri,ako mogu spustiti njegove zahtjeve i uz. Emu normalnu platu ga zadržati to uopšte nije loše čak šta više.
Levandovski,je trenutno najbolji napadač možda i igrač svijeta,i ti bi njega prodao.
Zar nesvataš da aje on naša najveća zvijezda,čovjek postaje legenda akluba,obara svaki rekord,postiže golove,sigurno ima još u nogama bar dvije tri sezone i ti bi njega prodao.
Zašto da dovdeš Halanda jeli?
Oprosti ali Lewa je trenutno rame uz rame s mesijem i Ronaldom,kažem trenutno i zadnjih par sezona,i ti bi to prodao.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 27 maj 2021, 11:15

Vrijedi li cemu Omar?
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 maj 2021, 11:49

Bayern111 je napisao/la:
27 maj 2021, 07:30
Levandovski,je trenutno najbolji napadač možda i igrač svijeta,i ti bi njega prodao.
Zar nesvataš da aje on naša najveća zvijezda,čovjek postaje legenda akluba,obara svaki rekord,postiže golove,sigurno ima još u nogama bar dvije tri sezone i ti bi njega prodao.
Oprosti ali Lewa je trenutno rame uz rame s mesijem i Ronaldom,kažem trenutno i zadnjih par sezona,i ti bi to prodao.
Prodat jasta. Ima jos neke dvije sezone ozbiljnog fudbala i to je to od njega sto se tice Bayerna. Ugovor mu istice 2023, dakle ako ga ne prodas sada za godinu ce mu cijena pasti debelo, a moguce i forma. Ali ja bih ga ipak prodao sljedece ljeto jer ce tada Haaland biti dostupan. Vidjet cemo. Naravno Haalanda dovesti dok ga neko drugi nije doveo pa onda pjevaj borbene. Imas momka koji je masina, gladan svega, mlad. Ima 10 godina vrhunskog fudbala u njemu najmanje. No brainer. I Lewat je bolji od Messija i Ronalda. Njihov prime je prosao i sada samo sile statistiku. Ali ni Haaland ne zaostaje igrajuci za realno dosta slabiji klub.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 27 maj 2021, 12:21

Mislim da će Haaland ostati u Dortmundu još jednu sezonu, dok se ne oporavi tržište nakon otvaranja stadiona. Ne vjerujem da će Haaland igrati za manje od 30 milja po sezoni, a onda je upitno jel bi vi to pratili jer stvarate domino efekt u sustavu plaća. Mada će ionako doći do inflacije plaća jer se upucanih 2.400 milijardi ojra u EU i 900 milijardi funti u UK mora odraziti na sve segmente društva, pa tako i na segment igara i zabave.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 27 maj 2021, 13:39

27 maj 2021, 11:49
Bayern111 je napisao/la:
27 maj 2021, 07:30
Prodat jasta. Ima jos neke dvije sezone ozbiljnog fudbala i to je to od njega sto se tice Bayerna. Ugovor mu istice 2023, dakle ako ga ne prodas sada za godinu ce mu cijena pasti debelo, a moguce i forma. Ali ja bih ga ipak prodao sljedece ljeto jer ce tada Haaland biti dostupan. Vidjet cemo. Naravno Haalanda dovesti dok ga neko drugi nije doveo pa onda pjevaj borbene. Imas momka koji je masina, gladan svega, mlad. Ima 10 godina vrhunskog fudbala u njemu najmanje. No brainer. I Lewat je bolji od Messija i Ronalda. Njihov prime je prosao i sada samo sile statistiku. Ali ni Haaland ne zaostaje igrajuci za realno dosta slabiji klub.
Halland se nikako ne može uklopiti u filozofiju kluba,njegova primanja će biti u rangu mesija i Ronalda znači 30 plus miliona.
Bayern to neće nikada platiti niti jednom igraču.
Lewa je trenutno najbolja devetka svijeta,najbolji strijelac evrope,zašto dati takvog igrača ikome.
Očigledno drugačije gledamo na stavri ali uzivaj jednog igrača na tim se ne može platiti.
A ti pare koje bi dobio za lewu da apsolutno sve uložiš i dodaš još nečeš naći igrača te kvalitete i profesionalizma.
Halland svaka čast ali mislim da ga nećemo u Bayernu gledati

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 maj 2021, 13:53

Ako takav igrac kao Haaland dodje dzaba mozes mu dati koliku god platu i nije puno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.