Emir Spahić , koji je trenutno na Hadžu jel? taj Spahić? kapiten bivši? ko još? Miske? Barbarez? i šta vam je priča njih 3 idu od jednog do drugog protukandidata Amarovog i premuntaju ga da se tali s njima???? pa jbt crtani imaju bolju priču....Virtu4l je napisao/la:Ovo je prljava kampanja, režirana od strane Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i njihovih ahbaba, koji su kad im je propao jedan menadžerski kandidat brže bolje našli drugog jer su u novom selektoru vidjeli način za bogaćenje, a Bošnjak to još uvijek ne može da ukapira, a kad ukapira biće kasno kao i uvijek.
Hajmo sad malo braniti fašistički portal Index, jer eto, SPORTSPORT.BA ih je provocirao pa su oni kao uzvratili, a zaboravićemo sve ostalo što su pisali o nama. Svakako se ne mnogo i ne razlikujete, popljuvaćete sve što je naše, nećete kritikovati, nego ćete vrijeđati, pljuvati, omalovažavati, kako ste i navikli, pa ćete onda među prvima tjerati tog istog Prosinečkog nakon prvog kiksa.
možete li zamolit vašeg ovog ahbaba Čulića da napiše to da saznate odmah šta javnost misli o tim ljudima naspram Amara Osima?
taj Index je jedini realni portal što sam ja vidio u Hrvatskoj, dakle kad je bilo ono sranje u Hagu itd. jedini su osudili što se tad dešavalo na HRT i TV-u tamo generalno....kad vidim da vi i slični napadate te ljude meni je sve jasno....