FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Ooh nisam ranije znao da igrate kod nas a ja taman mijenjam danas smjenu da idem gledati Kozaru pa sutra moram drugu, da sam znao išao bi vas sutra gledati, salim se naravno Kozara na prvom mjestu [WINKING FACE] ali da sam slobodan svakako bi došao...
Inače sretno sutra možda vam donese sreću nas stadion [WINKING FACE]
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Mogao bi gledati jedino Olimpik kako igra, nas nikako.Avalanche je napisao/la:Ooh nisam ranije znao da igrate kod nas a ja taman mijenjam danas smjenu da idem gledati Kozaru pa sutra moram drugu, da sam znao išao bi vas sutra gledati, salim se naravno Kozara na prvom mjestu [WINKING FACE] ali da sam slobodan svakako bi došao...

- djoleprijedor
- Kontakt:
S obzirom da se nije igralo na domaćem terenu,te da je protivnik veoma kvalitetna ekipa Olimpika,bod uopšte nije loš.
Iduću subotu u Zvorniku prilika za bod(ove) na strani.Drina 2-9 , 0 bodova nakon 3 kola,imaju Imperativ pobjede ili će biti u ogromnom problemu.Nemaju oni sad kvalitet da nas mogu dobiti na isti,tako da treba pametno odigrati i pokušati na kontre odnijeti bodove iz Zvornika.Mada bi i bod bio zlatan vrijedan,u ovoj sezoni,sve sa strane je dobro došlo.
u 5.kolu dolazi Travnik,nadam se na Gradski,pa bi se eventualno dobrim rezultatom u Zvorniku dosta opuštenije dočekala utalmica u kojoj je imperativ 3 domaća boda.
Iduću subotu u Zvorniku prilika za bod(ove) na strani.Drina 2-9 , 0 bodova nakon 3 kola,imaju Imperativ pobjede ili će biti u ogromnom problemu.Nemaju oni sad kvalitet da nas mogu dobiti na isti,tako da treba pametno odigrati i pokušati na kontre odnijeti bodove iz Zvornika.Mada bi i bod bio zlatan vrijedan,u ovoj sezoni,sve sa strane je dobro došlo.
u 5.kolu dolazi Travnik,nadam se na Gradski,pa bi se eventualno dobrim rezultatom u Zvorniku dosta opuštenije dočekala utalmica u kojoj je imperativ 3 domaća boda.
Mens sana in corpore sano.
Da bod je veoma dobar kad se uzme da smo igrali kao u gostima . Sljedeće dvije utakmice bi mogle da nam donesu velike bodove jer poslje toga raspored postaje malo teži za osvajanje eventualni bodova .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Slažem se da je vrijedan bod,koji može značiti u konačnom zbiru,bod po bod-opstanak.Nerealno je očekivati sve pobjede kući,a biće i bodova na strani koji kompezuju propušteno kući.
Ulaz besplatan izlaz se plaća
Rekoše mi momci da je stadion u Novom Gradu odlično pripremljen i da su Sloboda i Drina imali odlične uslove za igru.Vastecija_GSE je napisao/la:Ma nisu, nego je njihov stadion gori od naseg. Prema insajderskim informacijama Rudar ce svoje domace utakmice igrati ponovo na svom stadionu. Naravno ovu sa Olimpikom igra u Gradiskoj.skelar je napisao/la:Sjajno . Sad kad je najpotrebnije da igramo na svom stadionu mi ćemo se seljakati naokolo po drugim i puniti im dzepove . Jedan od razloga sto je Novi otpao je mozda sto su tražili previše para .

[youtube][/youtube]
Jel to stvarno Arežina neće igrati ili je neka varka 

Prvi put čujem. Gdje si to saznao ? Vidim svi se boje dr .
Kakvo je stanje kod vas ? Pobjeda je vise nego potrebna koliko vidim . Da se dogovorimo za razmjenu bodova 

-
- Kontakt:
Ne znam sta da ti kazem. Cudan je on tip. Izgleda da nece igrati. Pored Radoje i njega ostaje nam Dzafa. Mozda macka i uspije nesto uraditi.Drina1945 je napisao/la:Jel to stvarno Arežina neće igrati ili je neka varka

Pročitao sam na vašem sajtu izvještaj pred tekmu. Stanje je šta da ti kažem, još je to ekipa puna nepoznanica, fino treniraju ali dok to znanje ne pokažu na terenu džaba sve. A što se tiče razmjene šta znam, ja se tu ne pitam ali ko zna, možda i bude tako.skelar je napisao/la:Prvi put čujem. Gdje si to saznao ? Vidim svi se boje dr .Kakvo je stanje kod vas ? Pobjeda je vise nego potrebna koliko vidim . Da se dogovorimo za razmjenu bodova
Prevelik rezultat sa Drinom moram reći. Dosta povređeni igrača kako starih tako i novih . Ne izgleda bas najbolje. Travnik dolazi moraće se nekako pobjeda izvući.
Protiv Travnika na Gradskom.
- SarcofagoVenom
- Kontakt:
Pobjeda protiv Krupe 2-1 ,za kup RS.solidan rezultaat za revanš
Ulaz besplatan izlaz se plaća
Dobra posjeta s obzirom da kiša pada čitav dan u Prijedoru. Teren takođe, s obzirom na količinu vode, nije bilo mnogo blata. Zaslužena pobjeda rekao bih.
-
- Kontakt:
Kako stvari stoje igrace se u PD. Jedino ako kisa ne sapere sve sto se "sredilo".Prijedor je napisao/la:Je l' se igra u Prijedoru u subotu?

Taman nam Travnik mora vratiti 3 za 3 jos dok smo igrali PL. Tacan rez. 1:0

- SamoTravnik
- Kontakt:
Nama u klubu i dalje stoji informacija da je lokacija Gradiska u nedelju.
btw. dolazimo po bodove
btw. dolazimo po bodove

- djoleprijedor
- Kontakt:
Danas u Žurnalu lijepo piše da će se utakmica opet igrati van Prijedora,tačnije u Gradišci.Volio bih da nije tačno.
Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Ma to mi vas lozimo da odete u Gradisku a mi uzmemo 3 boda za stolom.SamoTravnik je napisao/la:Nama u klubu i dalje stoji informacija da je lokacija Gradiska u nedelju.
btw. dolazimo po bodove