Isti sam, jer konacno vidim koji smo mi qurac od ekipe.Principatus je napisao/la:Nasi igraci samo cekaju da utakmica zavrsi. Igramo bez ikakvog cilja ili plana. Nekako se i ne nerviram vise.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jedini lijek su momentalne izmjene Hajrovic\Medunjanin i Bicakcic\Vranjes.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Eki ne treba diskutovati, a upravo izmišljeni poklon penal ih doveo u vodstvoRios je napisao/la:Irci nas razvaljuju trkom i borbenoscu.Penal nije bio apsolutno ali o tome ne treba diskustovati jer mi nismo pokazali skoro nista.
Medunjanin i Vranjes najlosiji,prvi zato sto je prodao sve lopte koje je dobio u noge,u odbrani nista ne radi,drugi zato sto mu prolaze po desno strani kako zele.
Ubaciti Seju umjesto Medunjanina,ne znam da li ko moze umjesto Vranjesa...Spahic je na ivici drugog zutog po meni,mora igrati oprezno maximalno.
Dzeko,Pjanic i Kolasinac najbolji kod nas ako se ko moze izdvojiti kao takav uospte.
Jedan gol nas vraca na pocetak,jedan gol momci,hajmooo

puuuu jbm ti Kuipers tetku u slezenu

Meša vadi Medunjanina, Lulića i Spahić...nema od njih ništa veceras

Ličimo na goli qraz. Na stranu sudija i dvije diskutabilne odluke, ali Irci djeluju svježije, kopaktnije i snažnije.
Treba nam čudo da bi zabili i odveli ovo u produžetke!
Treba nam čudo da bi zabili i odveli ovo u produžetke!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ubise ljudi presingom ove poluigrace. Pojedose nas i zeljom i borbom i svime...Rajaz je napisao/la:Sušićeva igra je za ovo rapsodija.
Medunjanin me najviše razočarao.
Medunjanin je **** flopina bio. Milion gresaka, a u onoj akciji, koja je prethodila penalu, je on izbacio panicno loptu u aut.
Salihovic i Besic moraju unutra...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nebi me cudilo da Dzeku izvede
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Daj mi Bože da sam moderator da banujem svakog ko spomene Sušića. Definitivno mi smo glup narod ko qurac, i pamtimo samo šta smo jutros jeli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Susicu vrati se !!! Sve ti je oprosteno !!!
A ti Mesa skini gace i nek te Irci naguze svi redom !!! Pape se bar nije branio kao ovaj kloc, igrao bi kroz sredinu a ubaci Cocalica
Boze pomozi, od Mese nema nista...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
A ti Mesa skini gace i nek te Irci naguze svi redom !!! Pape se bar nije branio kao ovaj kloc, igrao bi kroz sredinu a ubaci Cocalica

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Regularan ali glup penal, nasi panice sa vracanjem lopti.
U napadu moramo nesto poduzet.
U napadu moramo nesto poduzet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Penal bio ne bio gotovo je sad. Sviran je i boze moj. Drugo je to sto mi igramo k'o ****... ha ya brate.
I bog vidi da Pjanic najbolje igra sa Besicom na zadnjim veznim, ovaj levat od trenera tu stavio Medunjania i Cocalica, to je isto kao da Gatusso i De Jong pokusavaju neku atraktivnu akciju, gube se ko Fata Focanka u Merkator centru.
Treba odigrat muski ovo drugo i probat okrenuti, naravno Besic uz Salihovica ili Hajrovica mora uci umjesto ova dva gore pomenuta levata.
Ajmo im yebat majku u drugoom.....
I bog vidi da Pjanic najbolje igra sa Besicom na zadnjim veznim, ovaj levat od trenera tu stavio Medunjania i Cocalica, to je isto kao da Gatusso i De Jong pokusavaju neku atraktivnu akciju, gube se ko Fata Focanka u Merkator centru.
Treba odigrat muski ovo drugo i probat okrenuti, naravno Besic uz Salihovica ili Hajrovica mora uci umjesto ova dva gore pomenuta levata.
Ajmo im yebat majku u drugoom.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Englezi kazu sad da nije penal bio na sky sports i kazu da smo pokradeni
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Spahic, Medunjanin i Vranjes vani, Besic, Djuric i Hodzic unutra, boli me qrac za formaciju. Jedino ovako bi se imali cemu nadati, ali pod uslovom da se pokaze puuuuno vise mu.da. Ili bar ikako da ih pokazu, posto je ovo prvo poluvrijeme bilo krajnje vaginasticno.
Precijenio sam nase takticke mogucnosti i mogucnosti Cocalica. Pape je usrao repku ali sto se tice igre na terenu on je Rinus Micel za Mesu.
očajni smo, ali nema veze, koga briga, Mešu i igrače očito ne
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Penal je cist ko suza,tu nema diskusije. Sami smo sebi krivi sto u 135 minuta fudbala nismo dvije sanse stvorili. Ici cemo i mi na evropsko kad bude ucestvovalo 40 repki.
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Djuric mora uci i igrati uz Dzeku blize njihovom golu .....
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
TEHNIČKI POTKOVANA EKIPA AKA MEDUNJANIN I LULIC EPILEPTICAR 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
dobili su 80% vazdusnih duela, cocalica otpusu kao da ima 60 kg, ne mozemo ni pritisak napraviti jer sve sto nabiju zavrsi kod njih u nogama.. vranjes i medo ograjisali
A što je najgore, i kad bismo došli do penala, i tu bismo bili donji. Nijedan šut u okvir gola nismo imali, a navodno želimo prolaz? Kao da oni ganjaju pobjedu, a ne mi. Zukanović kao da je na mrvama spavao. Cocalić je katastrofalan, ali katastrofalan u skoku. Pjanić je bolji u tom segmentu.
Zadnja izmjena: High, dana/u 16 nov 2015, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, legendarnadruga, lumani, Serha i 31 gost.