normalno, samo sto se "slucajevi" uvjek nekako isticu.Genghis je napisao/la:Pa vise argentinci prigovaraju Messiju i portugalci Ronaldu nego mi bilo kojem nasem igracu ... to nije bas vezano za ovu temu , ali me malo nervira ta suplja prica kako smo mi ovdje u bosni/ na balkanu posebni (nekad po dobrom, nekad po losem), svugdje ima pametnih i budala, kulturnih i hajvana ...
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
...
- the scouser
- Kontakt:
Mogao bi Beg glatko u Tottenham krajem sezone. Gomes je tamo na odlasku, Friedel na zalasku karijere... a već su prije pokazivali interes, ali se izjalovilo nešto. Teze mu je u Stokeu izboriti startnih XI nego u Tottenhamu, ovdje mu je bar Sorensen konkurencija. Mislim da bi mu taj transfer bio idealan, prelazak na veći nivo + sigurnije mjesto u početnoj postavi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Slazem se, jer iako je Sorensen isto u godinama , lik odlicno brani. Jos uz cinjenicu da je Tottenham dosta bolja ekipa od stoke-a sigurno da bi to bio pravi potez.the scouser je napisao/la:Mogao bi Beg glatko u Tottenham krajem sezone. Gomes je tamo na odlasku, Friedel na zalasku karijere... a već su prije pokazivali interes, ali se izjalovilo nešto. Teze mu je u Stokeu izboriti startnih XI nego u Tottenhamu, ovdje mu je bar Sorensen konkurencija. Mislim da bi mu taj transfer bio idealan, prelazak na veći nivo + sigurnije mjesto u početnoj postavi.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
nije ga dao stoke.the scouser je napisao/la:Mogao bi Beg glatko u Tottenham krajem sezone. Gomes je tamo na odlasku, Friedel na zalasku karijere... a već su prije pokazivali interes, ali se izjalovilo nešto. Teze mu je u Stokeu izboriti startnih XI nego u Tottenhamu, ovdje mu je bar Sorensen konkurencija. Mislim da bi mu taj transfer bio idealan, prelazak na veći nivo + sigurnije mjesto u početnoj postavi.
...
Nije, to je bilo kada je jos branio za Portsmouth.panties je napisao/la:nije ga dao stoke.the scouser je napisao/la:Mogao bi Beg glatko u Tottenham krajem sezone. Gomes je tamo na odlasku, Friedel na zalasku karijere... a već su prije pokazivali interes, ali se izjalovilo nešto. Teze mu je u Stokeu izboriti startnih XI nego u Tottenhamu, ovdje mu je bar Sorensen konkurencija. Mislim da bi mu taj transfer bio idealan, prelazak na veći nivo + sigurnije mjesto u početnoj postavi.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 06 dec 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
ma ja mislim na chelsea. fula.Pirke je napisao/la:Nije, to je bilo kada je jos branio za Pourtsmouth.panties je napisao/la:nije ga dao stoke.the scouser je napisao/la:Mogao bi Beg glatko u Tottenham krajem sezone. Gomes je tamo na odlasku, Friedel na zalasku karijere... a već su prije pokazivali interes, ali se izjalovilo nešto. Teze mu je u Stokeu izboriti startnih XI nego u Tottenhamu, ovdje mu je bar Sorensen konkurencija. Mislim da bi mu taj transfer bio idealan, prelazak na veći nivo + sigurnije mjesto u početnoj postavi.
...
Ma nema zime za Bega, on je odlican golman i jedan od rijetkih koji je pravi profesionalac.
A ovi drugi su kriviAkhenaten je napisao/la:Ma nema zime za Bega, on je odlican golman i jedan od rijetkih koji je pravi profesionalac.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Beg opet na klupi...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Beg opet na klupi...
ocekivano.
Vjerovatno,ako prigusti pri kraju meca sorensen ce opet biti povrijedjen a begovic ce uci da spasava bod(ove)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Realno gledajuci, nije ni mala stvar biti na klupi jednog premijer ligasa.Pitanje je da li to Begovic zasluzuje.
de ti, pošalji mu mejlpanties je napisao/la:stvarno, treba neko porazgovarat s ovim pulisom...
[email protected]
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
prepusticu tu cast baboitata, posto on moze nabrojat sve nedostatke begovica, a vjerovatno mu je glavni nedostatak sto je dijaspora...
...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ti se zezas a on sada vjerovatno sastavlja pismopanties je napisao/la:prepusticu tu cast baboitata, posto on moze nabrojat sve nedostatke begovica, a vjerovatno mu je glavni nedostatak sto je dijaspora...
dear mr Pulis...

Glupost,dijaspora je 90 % reprezentativaca pa ni blizu nije kritike kao ovaj ili jos jedan.panties je napisao/la:prepusticu tu cast baboitata, posto on moze nabrojat sve nedostatke begovica, a vjerovatno mu je glavni nedostatak sto je dijaspora...
Sto se tice pisma sad ce oni sa bluemunje da se prebace i smisle nesto.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
...Sincerely yours,calcio je napisao/la:dear mr Pulis...
Fatheranddaddy.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pulis je vec dobio pismo prije par hefti,sto se vidi iz prilozenogMonolog je napisao/la:...Sincerely yours,calcio je napisao/la:dear mr Pulis...
Fatheranddaddy.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zato je vama (ne persiram te, ne brini seharishp je napisao/la:Pulis je vec dobio pismo prije par hefti,sto se vidi iz prilozenog

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.