Halali, necu višeTobeYarabi je napisao/la:veliko slovo se ne nikad ne stavlja u sredinu rijeci..yebem ti uciteljicu nepismenulet3 je napisao/la:Ma moRe sve, ako se mora
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Mandrilu nehljebarski.forum je.opusti se.pise kako ko hoce.TobeYarabi je napisao/la:veliko slovo se ne nikad ne stavlja u sredinu rijeci..yebem ti uciteljicu nepismenulet3 je napisao/la:Ma moRe sve, ako se mora
- Osttribine
- Kontakt:
A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
Zadnja izmjena: Osttribine, dana/u 09 nov 2016, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Jok, covjek samo voli podjebavat dok ne sumnjam da on postuje klub Zeljeznicar jel tako admirr?Sariel je napisao/la:Gleaj gradskih rivala al se lizu.felatio oridjidjiz1921 je napisao/la:Hahahahahahhaha ja msilim da svaki tuzlak ima zelju da te lincuje hahahahhahah opra ih tiTobeYarabi je napisao/la:zna li neko koliko trofeja je imala fk sloboda tuzla prije gasenja? jel nula, ili nula??![]()
Tan Dragon!
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
TikTak je moj brat!
Otisao je Kusturica nastala je tuga, mnogi zale za njim jer plate nema.
Nakon govora gospodina Misimovica placenici su se povukli...
Bit ces cesto osvojen ti, kupu prvoligaski. 1971!!!!!!!!!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- elamalakia
- Kontakt:
jbt, bas misle da je samo Skenderija napunjena protiv Mađarske

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Samo retardima se treba 2 puta objasniti, izjasni se pa da znam da li da kopiram onaj post.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
eno onaj pacenik se uhvatio na Madjarsku
Nad tobom sunce najljepše sja
- TobeYarabi
- Kontakt:
tacka se stavlja samo na kraju recenice, yebem ti uciteljicu ne pismenu,Sariel je napisao/la:Mandrilu nehljebarski.forum je.opusti se.pise kako ko hoce.TobeYarabi je napisao/la:veliko slovo se ne nikad ne stavlja u sredinu rijeci..yebem ti uciteljicu nepismenulet3 je napisao/la:Ma moRe sve, ako se mora
Da. J.bemo zelju i sarajevo.uvijek.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
- elamalakia
- Kontakt:
hahahahaahah bas ti maloumnice spominjes tu Mađarsku vec 3 dana u fazona da se Skenderija u posljednjem periodu samo tad napunila. 
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
- Osttribine
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Samo retardima se treba 2 puta objasniti, izjasni se pa da znam da li da kopiram onaj post.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
Pa sto ne kazes da si retard, vidim ja da ti treba nekoliko puta ponoviti, sve navedeno je istina, sad sto tebi to ne pase tvoj problem.
E jbg Pino, ti prvi pišeš da se slavila u SA pobjeda u Tuzli, neki docek ovo ono.pinoglavi je napisao/la:Nemoj ni ti izmisljati i preuvelicavati kad ti je dosadno ziv bio
Samo sam se nadovezao u skladu sa tim i malo opisao to slavlje
Slavili su vjerovatno oni manijaci na stadionu Tušanj koji su otišli gore. Pusti se mitova
- Osttribine
- Kontakt:
Sariel je napisao/la:Da. J.bemo zelju i sarajevo.uvijek.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
Aferim, bar kazes sto mislis, a ne ko ovaj qrcoglavi, bole ga cinjenice pa mi nesto okolisa, nego kako ide i ona nesta "svako dijete mrzi glavni grad"
-
juvetorino
- Kontakt:
Nek živi ljubav,nek se radja dan,neka svako dijete mrzi glavni grad 
juvetorino je napisao/la:Nek živi ljubav,nek se radja dan,neka svako dijete mrzi glavni grad
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
.ne interesuje me tvoje misljenje.al ni najmanje.smor mi je i replicirat ti.TobeYarabi je napisao/la: tacka se stavlja samo na kraju recenice, yebem ti uciteljicu ne pismenu,
- TobeYarabi
- Kontakt:
mindjoglavi je mentalno zaostala osoba, nije retardOsttribine je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Samo retardima se treba 2 puta objasniti, izjasni se pa da znam da li da kopiram onaj post.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
Pa sto ne kazes da si retard, vidim ja da ti treba nekoliko puta ponoviti, sve navedeno je istina, sad sto tebi to ne pase tvoj problem.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jel to nesto na racun a.s. rome?juvetorino je napisao/la:Nek živi ljubav,nek se radja dan,neka svako dijete mrzi glavni grad
Naravno da to mislim.tja nismo djeca.mada ko sto vidim ovde ima i djece zeljne paznje.Osttribine je napisao/la:Sariel je napisao/la:Da. J.bemo zelju i sarajevo.uvijek.Osttribine je napisao/la:A sta je od onoga sto sam naveo izmisljeno, sve sto sam naveo istina, psovali glavni grad na tekmi mladih reprezentacija, najveca vam posjeta protiv sarajevskih klubova, u drugoj ligi psovali sarajevske klubove itd., fkt te ne kontam.
Aferim, bar kazes sto mislis, a ne ko ovaj qrcoglavi, bole ga cinjenice pa mi nesto okolisa, nego kako ide i ona nesta "svako dijete mrzi glavni grad"
Pa to pomijesaju sa mrznjom prema narodu drzavi pitanju pripadnosti i slicna sranja.
Ja pricam o sportu klubovima i navijacima. Uviejk i samo **** zelju i sarajvo
Istocnjak **** i ja i Zelju i Sarajevo, i nisam napisao da vas gotivim, nit da vas se gotivi u Tuzli, ali poenta je da si napacen i predstavljas stvari kako tebi gode. Tusanj pune Zeljo i Sarajevo sto je istina, a Kosevo i Grbavicu popuni i Sloboda, pa onda ne razumijem kako je to argument za neki kompleks? Pravili doceke kad smo prosli u polufinale i finale kupa jer smo pobjedili vas i komsije, a i oni pravili docek kad su pobjedili na Tusnju, opet kako je to argument za kompleks? Lazes da je neko napisao da se trebaju docekati igraci radi boda na Grbavici, kako se sjecam jedan forumas je napisao da se doceka Sulejman Krpic zbog situacije u kojoj je igrao zadnju utakmicu. Od svega ovoga jedino mogu zakljuciti da si izuzetno napacen i iskompleksiran. Laku noc.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.