Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I u Španiji se mediji najviše bave Realom i Barcelonom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Istina,ali jedan bude prvak drugi osvoji ligu prvaka pa mi nekako ima logike a ovi boldiranih nema ni u europi.
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 30 jul 2016, 23:08, ukupno mijenjano 3 puta.
- Evolve
- Kontakt:
Podlego pritisku na Otocistaragarda je napisao/la:Kamen te j e b o pa ovaj pomoćni ko onaj Pokemon sto se ganja..... Vjerovatno je podlegao pritisku... Zamisli ovom levatu uvalit kakav tekmu pred 30,40 milja... Ahahahahahahahahahahahahahahahaha

Lik je smijurija.
NK Široki Brijeg
Virtu4l je napisao/la:I u Španiji se mediji najviše bave Realom i Barcelonom.

- AntoniooConte
- Kontakt:
jos je bio na suprotnoj tribini kad je ova sra.nja pravioEvolve je napisao/la:Podlego pritisku na Otocistaragarda je napisao/la:Kamen te j e b o pa ovaj pomoćni ko onaj Pokemon sto se ganja..... Vjerovatno je podlegao pritisku... Zamisli ovom levatu uvalit kakav tekmu pred 30,40 milja... Ahahahahahahahahahahahahahahahaha![]()
Lik je smijurija.

majko moja ko je sve sudija

Ovo su namjerne greske na otoci bile danas
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakve namjerne greske. To samo fudbalska neznalica kakva je i sudija moze reci. Ne zna on, ne umije, nema pojma. On stoji 10 metara od zadnjeg igraca kod ovog najsmijesnijeg ofsajda. To nije namjerno, ne zna covjek gdje treba stajati.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Tako je to kad se zadovoljava nacionalni kljucplavousrcu je napisao/la:Kakve namjerne greske. To samo fudbalska neznalica kakva je i sudija moze reci. Ne zna on, ne umije, nema pojma. On stoji 10 metara od zadnjeg igraca kod ovog najsmijesnijeg ofsajda. To nije namjerno, ne zna covjek gdje treba stajati.

Ovo su namjerne greske, cuj ne zna, pa nisu pokupili nekog sahistu sa ulice i dali mu da sudi, covjek ima licencu, obucen i skolovan za to sto radi a bolje bi poso odradio neko sa tribine da su mu dali
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Regoje to čak i fino prihvati od sjevera Grbavice.
Danas prije početka utakmice skandirala raja, on smijeh nabacio.. Jbg navika
Danas prije početka utakmice skandirala raja, on smijeh nabacio.. Jbg navika

Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Ima snimak utakmice, pa nek ljudi poslusaju. Dzaba mu izmisljati.
- MocMahale444
Laz cista evo pogledaj sam na 2:05:25esprit24 je napisao/la:Sramotno skandiranje manijaka u dvoboju protiv Olimpica, jos sam cuo da su i regoju psovali znate vec kakvu majku. Mogu mislit kako su se u tom trenutku osjecali Radinovic, Stevanovici, Kosoric, Blagojevic..
Ovim pjevanjem stavili ste se u kos sa Ultrasima, Skriparima i Lesinarima. Horde kakve god bile u vasim ocima nikad sebi to nece dozvoliti
[youtube][/youtube]
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ti ili jesi ili se pravis panglu, vec sam se se ispravio za regoju i napisao da sam cuo od jarana, i potencirao sam Seselja, al ocigledno da ti fali pameti pa nastavi mi spominjati regoju i vasu tradiciju yebavanja majke istomlijevokrilo je napisao/la:Regoje svaki put kad igra protiv Želje čuje par puta za vrijeme utakmice pjesmicu "yebemo ti mater Regojee", u zadnje vrijeme čak i pozdravi publiku kad se to zapjeva. A ta "tradicija" datira još iz 2008. ili 2009. ako se dobro sjećam. Tako da pametuj i morališi nekome drugom lažove, jer mu niko nije spominjao nacionalnost. A Bojan Regoje je po nacionalnosti seljačina i krkan.
@Moc vec sam pregledao snimak o cuo da mu nista nije psovano osim majke
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Da li će savez odmah postupiti kao onomad poslije derbija, da nisu sačekali ni 24h , po pitanju ove današnje lakrdije?
I da, ne zaboravite, sutra obavezno pogledajte emisiju naše lige na BHT, pogotovo kraj emisije, da čujemo "stručan" komentar povodom današnjeg suđenja.
SAVEZE,STIDI SE,SLUGA SI POLITIKE!
I da, ne zaboravite, sutra obavezno pogledajte emisiju naše lige na BHT, pogotovo kraj emisije, da čujemo "stručan" komentar povodom današnjeg suđenja.
SAVEZE,STIDI SE,SLUGA SI POLITIKE!
Željezničar iz metropole!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
seljačino.lijevokrilo je napisao/la:yebemo i tebi mater pa koje je god nacionalnostiesprit24 je napisao/la:To za regoju sam i napisao da sam cuo od jarana, a ovo za Seselja, i tu imate neko opravdanje "Branioci Bosne"
Edit: Daleko od toga da branim tog monstruma al mi zao da se stavljate u kos sa ovim fasistickim grupama
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Beduin
- Kontakt:
Koji smrad, do Dubaija vonja.FrancescoTotti je napisao/la:seljačino.lijevokrilo je napisao/la:yebemo i tebi mater pa koje je god nacionalnostiesprit24 je napisao/la:To za regoju sam i napisao da sam cuo od jarana, a ovo za Seselja, i tu imate neko opravdanje "Branioci Bosne"
Edit: Daleko od toga da branim tog monstruma al mi zao da se stavljate u kos sa ovim fasistickim grupama
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al kae, nismo mu psovali srpsku majku, al smo mu psovali samo majku

Jedna seljacka navijacka grupa se bavi jednim seljakom...
Uostalom, jucer ko da su vukovi zavijali na otoci, takva je atmosfera bila...

Jedna seljacka navijacka grupa se bavi jednim seljakom...

Uostalom, jucer ko da su vukovi zavijali na otoci, takva je atmosfera bila...
Evo Memare sa friškim informacijama kao i uvijek 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke komšijama na bitnim bodovima za opstanak!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedva čekam današnji okršaj dva možda i najbolja trenera u ligi, Vinka Marinovića i velikog Almira Hurtića.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.