Da, Joe Cola su maknuli. Samo je Charlie Adamu rečeno da ide. Nažalost.BeyKopites je napisao/la:Brian Durand @BrianDurand56
The Times headline has been amended
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Napokon malo dobre vjesti.Eziz Allamov @Ezizallamov
Daniel Agger is close to signing a new deal at Liverpool, which will see him earning £80,000/week. (Mirror)
Mislim da je ovo smješno, naši gradski rivali Everton je potpisao Mirallasa koji je troduplo bolji od Johnsona za £5.3 Milliona, a mi dajemo 10 miliona za nekog debila...Know Your Enemy @KopBlock205
If Adam Johnson is the answer I'm presuming the Q was: How can Liverpool waste another £10m.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
[/quote]Mislim da je ovo smješno, naši gradski rivali Everton je potpisao Mirallasa koji je troduplo bolji od Johnsona za £5.3 Milliona, a mi dajemo 10 miliona za nekog debila...
Jonshon je provjeren igrač u Premieshipu i jako je dobar samo sto u Cityu ne dobija minutažu i ono što je ima iskoristi je nenormalno dobro kod nas bi imo redovnu minutažu i slobdno neka ga dovedu što se mene tiče .
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Ako je Jonshon dobar, onda je Caroll WC.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Marsal
- Kontakt:
Zašto imaš braću Matić na avataru?neo je napisao/la:Ako je Jonshon dobar, onda je Caroll WC.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ko je reko da nijeneo je napisao/la:Ako je Jonshon dobar, onda je Caroll WC.

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Gdje su sad oni sto su pisali da je Liverpool blizi dovodjenju Sahina od Arsenala ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Evo ga, bome ga nije dugo bilo.
Koji si ti smorM4kaveli je napisao/la:Gdje su sad oni sto su pisali da je Liverpool blizi dovodjenju Sahina od Arsenala ?

Ne odugovlaci nego odgovori.
Jel Sahin blizi Arsenalu ili LFC-u ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sta tebe briga kome je on blizi ,a i da kazem da je blizi LFC-u hoces me ispraviti ?M4kaveli je napisao/la:Ne odugovlaci nego odgovori.
Molio bi ban za ovo.EBSCO je napisao/la:Tvojoj mami je bliži eto kome, ako nećeš pisat normalne postove onda nemoj ih molim te ni pisati...M4kaveli je napisao/la:Ne odugovlaci nego odgovori.
Neki dan ste me napadali i tjerali na nekakve opklade a sta je sad ?
Krivo vam sto nece doci. Sto ce Liverpool dovesti jos jednog prosjecnog igraca.
Postali ste bolesnici .. koliko vas boli to sta je LFC danas.
Ti si stvarno bezobrazan,jedini koji ovde moze dobiti ban si ti tako da jezik za zube i furaj odavde !M4kaveli je napisao/la:Molio bi ban za ovo.EBSCO je napisao/la:Tvojoj mami je bliži eto kome, ako nećeš pisat normalne postove onda nemoj ih molim te ni pisati...M4kaveli je napisao/la:Ne odugovlaci nego odgovori.
Neki dan ste me napadali i tjerali na nekakve opklade a sta je sad ?
Krivo vam sto nece doci. Sto ce Liverpool dovesti jos jednog prosjecnog igraca.
Postali ste bolesnici .. koliko vas boli to sta je LFC danas.
Ne mogu da vjerujem koliko vas pogadja danasnji Liverpool.
Nema se smisla raspravljati sa bolesnicima.
Nadam se da ce moderator kazniti onog gore.
pusti ih ba , nije im lahko ...nemoj se raspravljat i tackaM4kaveli je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko vas pogadja danasnji Liverpool.
Pa zašto onda stalno dolaziš u temu? To si već rekao i opet se konstantno vraćaš, jel zaslužuješ bolji odgovor od onoga kada neprestano nekome skačeš po živcima? Shvati da si naporan većini foruma sa svojim glupostima i spamom.M4kaveli je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliko vas pogadja danasnji Liverpool.
Pitao sam one koji su me neku noc napadali o Sahinu a oni ne znaju normalno odgovorit.
Nisam mislio vrijedjat.
Nisam mislio vrijedjat.
Pa kako te neće napadat kad samo provociraš i ideš na živce ljudima....M4kaveli je napisao/la:Pitao sam one koji su me neku noc napadali o Sahinu a oni ne znaju normalno odgovorit.
Nisam mislio vrijedjat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.