I Piatti iz Valencije bi nam dobro dosao nije prvotimac....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
MARCA in English @MARCAinENGLISH
Liverpool pushes for Sahin loan .
Zadnja nada....Srijandeep Das @jeremy_LFC
Marca reporting Liverpool putting in a last gasp effort to lure Sahin. Can't see it doing any good.
Pola tweetova o tome kako Sahin ide u LFC, a pola da ide u Arsenal.EBSCO je napisao/la:MARCA in English @MARCAinENGLISH
Liverpool pushes for Sahin loan .Zadnja nada....Srijandeep Das @jeremy_LFC
Marca reporting Liverpool putting in a last gasp effort to lure Sahin. Can't see it doing any good.
Ovo dok ne bude zvanično ja nikome ne vjerujem!TheVerminator je napisao/la:Pola tweetova o tome kako Sahin ide u LFC, a pola da ide u Arsenal.
Admir_Sa je napisao/la:ja ne znam jel klub fakat toliko zapeo za ovog turcina, al to je liverpulu totalno u ovom trenutku nebitna pozicija na kojoj igra, tj najmanje tu škripi. umjesto da ocajnicki traže još krila ili napadaca ono se zapelo za sahina, šta da daje davningu lopte koji meda ne može![]()
imam ideju, ako je citiju otpao aguero za sezonu treba ih navuci da uzmu kerola pošto zašto
I Joe Cola, a obojica su se kod nas proveli kao mi protiv WBA.nedim1993 je napisao/la:BBC objavio za Sahina da ide u Arsenal vjerovatno
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19312810" onclick="window.open(this.href);return false;
A nemojte vi da pričate o krađi igrača. Vi ste nama Babela isto maznuli
šta je pisac htjeo da kaže?Henderson je napisao/la:I Joe Cola, a obojica su se kod nas proveli kao mi protiv WBA.nedim1993 je napisao/la:BBC objavio za Sahina da ide u Arsenal vjerovatno
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19312810" onclick="window.open(this.href);return false;
A nemojte vi da pričate o krađi igrača. Vi ste nama Babela isto maznuli
Zamolio bih te da ne uaziš tako brzo i drsko na našu temu, zatreseš čitav Premiership. Pazi da ne ispadnemo u Championship.
Brian Durand @BrianDurand56
The Times headline has been amended
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 5 gostiju.