FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
borca če upravo loš početak i poraz na koševu koštati lošeg plasmana na kraju prvenstva
biče to uragan od prve min prema golu borca...vidječete
biče to uragan od prve min prema golu borca...vidječete
YES.WE.DID.
- SarajlijaTM
Ma to malo da zamaze oci sto su sarajevski klubovi u vrhu tabele,pored super jakih zenicana,prijedorcana i drugih sampionskih klubovaTHC je napisao/la:Što je komitet opleo po navijačima sarajevskih klubova, sramota!

@
ma pocjepacete vi borac,bezze su,bunker & co.
Pa zar nije već odradio jednu u Travniku, drugu će protiv Zrinjskog i to je to. Ili prvo igramo protiv Borca,pa onda revanš kupa? U tom slučaju igra u kupu.Jednu od te dvije važne utakmice će sigurno imati pravo nastupaEvolution87 je napisao/la:Sesaru 2 utakmice kazne, sto znaci da ne igra protiv borca
kup je mislim 24.10.a borac 20.10.Alen1987 je napisao/la:Pa zar nije već odradio jednu u Travniku, drugu će protiv Zrinjskog i to je to. Ili prvo igramo protiv Borca,pa onda revanš kupa? U tom slučaju igra u kupu.Jednu od te dvije važne utakmice će sigurno imati pravo nastupaEvolution87 je napisao/la:Sesaru 2 utakmice kazne, sto znaci da ne igra protiv borca
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
ako je tako , onda ce biti spreman za Zrinjski.gavran je napisao/la:kup je mislim 24.10.a borac 20.10.Alen1987 je napisao/la:Pa zar nije već odradio jednu u Travniku, drugu će protiv Zrinjskog i to je to. Ili prvo igramo protiv Borca,pa onda revanš kupa? U tom slučaju igra u kupu.Jednu od te dvije važne utakmice će sigurno imati pravo nastupaEvolution87 je napisao/la:Sesaru 2 utakmice kazne, sto znaci da ne igra protiv borca
Hoce 100%, samo da mi aBd uzmemo borac koji se je popravio pravo bice tesko ali hocemo i mozemo mi to.
I onda taj kup tu cemo vidjeti sta cemo uraditi ali 2-0 i idemo dalje.

I onda taj kup tu cemo vidjeti sta cemo uraditi ali 2-0 i idemo dalje.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne bih u neku raspravu da ulazim, i sl. ali mislim da osim mozda Dupovca, nema teoretske sanse da Tatomirovic ili Zlatkovic odu za 200.000 eura, to je smijesno velika cifre za te igrace, a i sam si rekao, nadoknadivi su, znaci i nisu nesto...samosarajvo je napisao/la: Kljucno je zadrzat Bandovica,Torlaka,Sesara,Suljica i Saida jer oni su ja mislim trenutno nenadoknadivi.
Imamo mi tu još dosta igraca koji se mogu prodati za solidne pare a da mi mozemo dovesti u najmanju ruku zamjenu iste kvalitete.Npr, mislim da se za Tatomirovica,Zlatkovica,Dupovca moze uzeti po 200 milja eura sigurno a nadoknadivi su 100%.Tu je i duga zimska pauza pa mislim da uigravanje ne bi trebalo biti problem.
RIP VOJO!

De nam više recite za sta nam dolaze racuni 400 ili 500k ? Vi znate a mi ne znamo za to?
Sta je to? Jesu to kazne ili nesto više što vi navijaci zeljeznicara znate a mi kao ne znamo???

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kvesic vrijedi mozda ne bas tolike pare, ali sigurno vrijedi pun, dok je cola puno slabiji i puno manje vrijedi, dok zlatkovic i tatomirovic, tatomirovic prelos u ofanzivi, ne prelazi svoju polovicu, a znamo sta je zadatak bekova, dok za zlatkovica ne znam sta reci, ali sigurno je da ne moze otici za 200 000 eura, dok bi se o tatomirovicu dalo diskutovati zbog duzine ugovora, kojeg je nedavno produzio.smijesna ti je prica poredjenja kvesica i zlatkovica bgm.samosarajvo je napisao/la:Zlatkovic i Tatomirovic ne vrijede 200.000 eura ali zato Colic i Kvesic vrijede 600.000 eura MINIMALNO?I oni su nadoknadivi, znaci nisu ni oni nesto?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ne bih u neku raspravu da ulazim, i sl. ali mislim da osim mozda Dupovca, nema teoretske sanse da Tatomirovic ili Zlatkovic odu za 200.000 eura, to je smijesno velika cifre za te igrace, a i sam si rekao, nadoknadivi su, znaci i nisu nesto...samosarajvo je napisao/la: Kljucno je zadrzat Bandovica,Torlaka,Sesara,Suljica i Saida jer oni su ja mislim trenutno nenadoknadivi.
Imamo mi tu još dosta igraca koji se mogu prodati za solidne pare a da mi mozemo dovesti u najmanju ruku zamjenu iste kvalitete.Npr, mislim da se za Tatomirovica,Zlatkovica,Dupovca moze uzeti po 200 milja eura sigurno a nadoknadivi su 100%.Tu je i duga zimska pauza pa mislim da uigravanje ne bi trebalo biti problem.
RIP VOJO!
![]()
De nam više recite za sta nam dolaze racuni 400 ili 500k ? Vi znate a mi ne znamo za to?
Sta je to? Jesu to kazne ili nesto više što vi navijaci zeljeznicara znate a mi kao ne znamo???
Za zivot cijeli!
kup je 17.10.gavran je napisao/la:kup je mislim 24.10.a borac 20.10.Alen1987 je napisao/la:Pa zar nije već odradio jednu u Travniku, drugu će protiv Zrinjskog i to je to. Ili prvo igramo protiv Borca,pa onda revanš kupa? U tom slučaju igra u kupu.Jednu od te dvije važne utakmice će sigurno imati pravo nastupaEvolution87 je napisao/la:Sesaru 2 utakmice kazne, sto znaci da ne igra protiv borca
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Kup je 24. oktobra, na rođendan našeg kluba. 16. igra reprezentacija, pa je pomjereno...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Evolution87
- Kontakt:
@nidi kup je 24.10. Znaci jednu je vec odradio u Travnik jos mu ostaje jedna protiv Borca na Kosevu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
UMRO JE NAŠ KEMAL MOMNTENO R.I.P. KEMICA http://youtu.be/QUY9CiI8b6wIPAQK NIJE PROVJERENO JOŠ SAD MI KOKE JAVIO DA JE LAŽ JAVIT ČU AKO ŠTA VIŠE SAZNAM IZVINJAVAM SE NA DEZINFO ALI SKINUO SAM SA ****.BA
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 okt 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ziv je jarane, dezinformacija meni se cinisekac je napisao/la:UMRO JE NAŠ KEMAL MOMNTENO R.I.P. KEMICA http://youtu.be/QUY9CiI8b6w
Za zivot cijeli!
Naravno da je ziv,istina bolestan je bilo mu je stanje nedavno bas kriticno ali i to se popravlja i sada je sasvim okThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ziv je jarane, dezinformacija meni se cinisekac je napisao/la:UMRO JE NAŠ KEMAL MOMNTENO R.I.P. KEMICA http://youtu.be/QUY9CiI8b6w
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
ma ziv je Monteno nego ga ovi ubili statusima po fb-u 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Kemal Monteno nije preminuo
Jedan od najpoznatijih muzičara iz Sarajeva, Kemal Monteno je živ, rekao je njegov menadžer.
Kemal Monteno prije tri mjeseca u Sarajevu
Neki sarajevski mediji su objavili da je Monteno preminuo, ali je menadžer takvu informaciju demantovao.
Kemo, kako ga publika zove, ne krije da je teško bolestan.
On je početkom godine stavio bajpas, bubrezi su prestali da rade i na hemodijalizi je.
"Čekam da mi presade bubreg i onda sam opet kao nov“, rekao je Monteno prije tri mjeseca za naš portal.
Jedan od najpoznatijih muzičara iz Sarajeva, Kemal Monteno je živ, rekao je njegov menadžer.
Kemal Monteno prije tri mjeseca u Sarajevu
Neki sarajevski mediji su objavili da je Monteno preminuo, ali je menadžer takvu informaciju demantovao.
Kemo, kako ga publika zove, ne krije da je teško bolestan.
On je početkom godine stavio bajpas, bubrezi su prestali da rade i na hemodijalizi je.
"Čekam da mi presade bubreg i onda sam opet kao nov“, rekao je Monteno prije tri mjeseca za naš portal.
Sarajevo ljubavi moja!
OBJAVLJENO U 17 SATI NA JEDNOM PORTALU
"Odlično se osjećam"
Monteno: Uvijek je bilo puno kad sam pjevao, bit će i u Sava centru
Popularni pjevač i kantautor Kemal Monteno održat će krajem mjeseca, tačnije 29. oktobra, koncent u beogradskom Sava centru. Koncert je simbolično nazvan "Vratio sam se, živote" po njegovom velikom hitu. U krakom razgovoru za ??? Monteno kaže da se odlično osjeća i da očekuje da će Sava centar biti dupke pun.
"Odlično se osjećam"
Monteno: Uvijek je bilo puno kad sam pjevao, bit će i u Sava centru
Popularni pjevač i kantautor Kemal Monteno održat će krajem mjeseca, tačnije 29. oktobra, koncent u beogradskom Sava centru. Koncert je simbolično nazvan "Vratio sam se, živote" po njegovom velikom hitu. U krakom razgovoru za ??? Monteno kaže da se odlično osjeća i da očekuje da će Sava centar biti dupke pun.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma izjavio za sax danas, to jest 10 10 2012 da se dobro osjeca, a izvor poletio da prvi objavi, ukopase covjeka bezveze cccmiky_hz je napisao/la:Naravno da je ziv,istina bolestan je bilo mu je stanje nedavno bas kriticno ali i to se popravlja i sada je sasvim okThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ziv je jarane, dezinformacija meni se cinisekac je napisao/la:UMRO JE NAŠ KEMAL MOMNTENO R.I.P. KEMICA http://youtu.be/QUY9CiI8b6w
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, HariTz, Napapijri, nedimmmm1337 i 46 gostiju.