FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 okt 2012, 12:53

Objasnio sam jednom forumasu navijacu Sarajeva pa neka on prvo to provjeri pa ce vam javiti. Da ne bude mahalska.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 okt 2012, 13:34

samosarajvo je napisao/la: Kljucno je zadrzat Bandovica,Torlaka,Sesara,Suljica i Saida jer oni su ja mislim trenutno nenadoknadivi.
Imamo mi tu još dosta igraca koji se mogu prodati za solidne pare a da mi mozemo dovesti u najmanju ruku zamjenu iste kvalitete.Npr, mislim da se za Tatomirovica,Zlatkovica,Dupovca moze uzeti po 200 milja eura sigurno a nadoknadivi su 100%.Tu je i duga zimska pauza pa mislim da uigravanje ne bi trebalo biti problem.

RIP VOJO!
Ne bih u neku raspravu da ulazim, i sl. ali mislim da osim mozda Dupovca, nema teoretske sanse da Tatomirovic ili Zlatkovic odu za 200.000 eura, to je smijesno velika cifre za te igrace, a i sam si rekao, nadoknadivi su, znaci i nisu nesto...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 10 okt 2012, 13:36

High je napisao/la:Počivaj u miru. Vojislav Galin Vojo!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 10 okt 2012, 14:07

daj ba ljudi malo spustite se, cuj za dupovca uzeti 200 000 eura, ja bi ga sad pustio, a vjerujem svi iz uprave za 100 000 km, mislim da je i to puno, al eto
jesam ja dobro skonto ovog PLBIH, dolazi nam na racun 400 000 ili moramo platiti toliko? ne kontam
RIP Vojo :(

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 okt 2012, 14:16

High je napisao/la:Počivaj u miru. Vojislav Galin Vojo!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 okt 2012, 15:55

Samo da vam prenesem da je želja našeg VOJE da se ukopa u Bordo starkama i u dresu najdražeg kluba FC Sarajeva...RESPECT počivaj u miru brate Vojo R.I.P.Ovo je sa druge stranice info nije moj!
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 okt 2012, 16:05

R.I.P. Vojo! :(
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 okt 2012, 16:07

theprodigy je napisao/la:daj ba ljudi malo spustite se, cuj za dupovca uzeti 200 000 eura, ja bi ga sad pustio, a vjerujem svi iz uprave za 100 000 km, mislim da je i to puno, al eto
jesam ja dobro skonto ovog PLBIH, dolazi nam na racun 400 000 ili moramo platiti toliko? ne kontam
RIP Vojo :(
Dobro si skontao buraz, nije 400 000 vec 500 000 +/-

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 okt 2012, 16:23

Kao što znate naš brat Vojo se ubio zbog teške ekonomske situacije. Mi iz Sarajeva ćemo se dogovoriti i organizovati da se prikupe neka novčana sredstva i uruče Vojinoj ženi i djeci. Za sve vas koji živite vani naša Brankica Rudan je otvorila devizni žiro račun na koji možete uplatiti koliko 'ko može da bi se i ta sredstva mogla uručiti Vojinoj obitelji.

broj racuna za dijasporu, racun je u eurima : brankica rudan, uni credit bank broj racuna : 00151868101eur
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 okt 2012, 16:31

sekac je napisao/la:Kao što znate naš brat Vojo se ubio zbog teške ekonomske situacije. Mi iz Sarajeva ćemo se dogovoriti i organizovati da se prikupe neka novčana sredstva i uruče Vojinoj ženi i djeci. Za sve vas koji živite vani naša Brankica Rudan je otvorila devizni žiro račun na koji možete uplatiti koliko 'ko može da bi se i ta sredstva mogla uručiti Vojinoj obitelji.

broj racuna za dijasporu, racun je u eurima : brankica rudan, uni credit bank broj racuna : 00151868101eur
Prvi sam na listi tako da braco/brate nije problem kad su ovakve situacije upitanju, samo kad budete htjeli vi mi recite ovdje kad cemo se naci meni odgovora poslije podne. ;) :(

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 10 okt 2012, 16:50

DISCIPLINSKA KOMISIJA ODLUČILA
FK Sarajevo mora platiti 6.500 KM, a Željezničar 3.000 KM

Na današnjem zasjedanju Disciplinske komisije Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine donesene su odluke o sankcionisanju klubova zbog propusta u 7., 8. i 9. kolu Premijer lige BiH, kao i prvim utakmicama osmine finala Kupa BiH.

Fudbalski klubovi Leotar i Sarajevo kažnjeni su sa po 1.500 KM za propuste u utakmici 7. kola, Sarajevo zbog upotrebe pirotehničkih sredstava i njihovog ubacivanja u ograđeni dio terena za igru, a Leotar zbog isticanja uvredljivog transparenta sa političkom porukom.

Mostarski Velež kažnjen je sa 2.000 KM zbog loše organizacije utakmice protiv GOŠK-a iz Gabele, kada su domaći navijači ubacivali tvrde predmete na teren.

U 7. kolu Premijer lige propuste su napravili i Široki Brijeg, čiji su navijači u utakmici protiv Olimpica upotrebljavali baklje i petarde i skandirali nacionalističke parole. Kazna njihovom klubu iznosi 2.500 KM.

FK Borac i FK Rudar Prijedor također će morati platiti novčane kazne. Borac 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike, a Rudar 3.500 KM zbog uvredljivog transparenta i skandiranja u kojem je omalovažavan predsjednik Saveza.

U 8. kolu kažnjeni su ovi klubovi: HŠK Zrinjski - 1.000 KM zbog pirotehnike u meču protiv GOŠK-a, FK Radnik - 1.000 KM zbog kašnjenja sa početkom utakmice protiv Slavije i neprovođenja odluka nadležnih organa, FK Čelik - 1.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice i uvredljivog navijanja Robijaša protiv Željezničara, te FK Željezničar - 3.000 KM zbog baklji i petardi, te njihovog ubacivanja u teren.

Pokrenut je i disciplinski postupak protiv FK Sarajevo za utakmicu protiv Širokog Brijega, a traži se očitovanje uz suspenziju svih službenih lica do okončanja postupka, zbog propusta u u obavljanju dužnosti na utakmici.

Disciplinska komisija je u 9. kolu zabilježila propuste Širokog Brijega, Veleža, Sarajeva i Borca. Široki mora platiti 1.000 KM, Velež 2.000 KM, Borac 1.000 KM, a Sarajevo zbog pirotehnike i njenog ubacivanja u teren, uslijed čega je povrijeđen igrač Travnika, te je susret prekinut na tri minute. Navijači Sarajeva na Piroti su također lomili plastične stolice po završetku meča, te je kazna za FK Sarajevo za te prekršaje 5.000 KM.

Igrač Slavije Zoran Kokot u meču protiv Čelika dobio je crveni karton, za šta je kažnjen neigranjem tri utakmice.

Za susret osmine finala Kupa BiH, koji je odigran između Zrinjskog i Sarajeva, domaćin je kažnjen sa 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike, a igrač Sarajeva Ivan Sesar pauzirat će dvije utakmice nakon dobijanja crvenog kartona, objavljeno je iz Nogometnog saveza BiH. Izvor:Klix.ba mozda vec znate ali za one koji ne znaju.. :)

payton

Post Postao/la payton » 10 okt 2012, 17:16

fakat treba prestati sa bakljama i ostalom pirotehnikom...to je za klub u ovakvoj fin situaciji fakat neizdrzivo
znaci kad je i klub apelovao i zamolio..treba prestati sa tim stvarima
YES.WE.DID.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 10 okt 2012, 17:17

Sesaru 2 utakmice kazne, sto znaci da ne igra protiv borca :(
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

payton

Post Postao/la payton » 10 okt 2012, 18:44

jbg..sve dobro što je do sada uradio Ivan je uprsko sa ovim crvenim. Srednji red sa njim i bez njega nije isti a to se najbolje vidjelo u Travniku. Nadam se da će Jović nači dobitnu kombinaciju za srednji red na tekmi protiv Borca ..??
YES.WE.DID.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 10 okt 2012, 19:02

stvarno sramota vise tih baklji od strane svakok navijaca
ebiga ja sam u americi a vi koji ste u bosni dobro razmislite da pokrenete biznis jer koliko ja vidim uopste ne bi bilo lose da se bacite na prodaju pirotehnickih srestava mogla bi se tu dobra lova uzeti
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2012, 19:05

IVICA OSIM je napisao/la:stvarno sramota vise tih baklji od strane svakok navijaca
ebiga ja sam u americi a vi koji ste u bosni dobro razmislite da pokrenete biznis jer koliko ja vidim uopste ne bi bilo lose da se bacite na prodaju pirotehnickih srestava mogla bi se tu dobra lova uzeti
brate potpis ti je prejak,svaka cast..a i komentar ti gori..sav goris djecem... :roll:
moj Vojo brate.. :(
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 okt 2012, 19:13

Borac je značajno digao formu i vrlo dobra su ekipa. Na Koševu će tražiti bodove sa kojima će se potpuno vratiti u šampionsku trku, dok smo mi pod velikim imperativom i nemamo pravo na kiks.

Prave zamjene za Sesara nema, Radan je jedini pravi veznjak. Gujić ne može odgovorit tom zadatku, čak je upitan i na desnom beku. :roll:

Možda je rješenje Saida staviti kao kreatora, obzirom da se i onako često vraća po loptu na centar, ali izgubili bi dosta čvrstine time, jer trebat će nam i mnogo trke i borbe da bi dobili kvalitetni Borac.

Jović će morati baš nešto dobro smisliti, iako mi adekvatne zamjene na sredini nemamo. Sad želimo za Čomorom :mrgreen:, a ja stvarno ne vidim ko bi tu mogao uskočiti :roll:

R.I.P. VOJO!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 10 okt 2012, 19:22

Sarajevo1946 je napisao/la:Borac je značajno digao formu i vrlo dobra su ekipa. Na Koševu će tražiti bodove sa kojima će se potpuno vratiti u šampionsku trku, dok smo mi pod velikim imperativom i nemamo pravo na kiks.

Prave zamjene za Sesara nema, Radan je jedini pravi veznjak. Gujić ne može odgovorit tom zadatku, čak je upitan i na desnom beku. :roll:

Možda je rješenje Saida staviti kao kreatora, obzirom da se i onako često vraća po loptu na centar, ali izgubili bi dosta čvrstine time, jer trebat će nam i mnogo trke i borbe da bi dobili kvalitetni Borac.

Jović će morati baš nešto dobro smisliti, iako mi adekvatne zamjene na sredini nemamo. Sad želimo za Čomorom :mrgreen:, a ja stvarno ne vidim ko bi tu mogao uskočiti :roll:

R.I.P. VOJO!
Daj ba @sarajlija ako je iko teska rinaka od ekipe onda je to Borac..... Uglavnom vidjet ce te kad budete igrali sa njima..... Ako njih ne mozete pobjediti onda se trebate zapitati zasluzujete li to 2. mjesto koje ganjate s obzirom da se vec zna ko ce 1. na kraju zavrsiti.....

Voju nisam licno poznavao al' sam od ljudi koji su ga poznavali cuo samo najbolje, - danas u Staklenom gradu u Bet- Liveu na licima par ljudi pojavila se nevjerica, ocaj i velika tuga kad su culi mene dok sam pricao sa jaranom o Voji i da je mrtav..... Nisu mogli povjerovati.... Stvarno tuga velika....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 10 okt 2012, 19:26

Što je komitet opleo po navijačima sarajevskih klubova, sramota!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 10 okt 2012, 19:31

Daj ba @sarajlija ako je iko teska rinaka od ekipe onda je to Borac..... Uglavnom vidjet ce te kad budete igrali sa njima..... Ako njih ne mozete pobjediti onda se trebate zapitati zasluzujete li to 2. mjesto koje ganjate s obzirom da se vec zna ko ce 1. na kraju zavrsiti.....

Voju nisam licno poznavao al' sam od ljudi koji su ga poznavali cuo samo najbolje, - danas u Staklenom gradu u Bet- Liveu na licima par ljudi pojavila se nevjerica, ocaj i velika tuga kad su culi mene dok sam pricao sa jaranom o Voji i da je mrtav..... Nisu mogli povjerovati.... Stvarno tuga velika...
Nisi ih gledao u posljednjih par kola onda. Slabi su bili na početku, ali digli su se značajno. Imaju beton odbranu, vezni red predvođen Krunićem i Grahovcem, a i napad sa Stokićem je odličan.

Borac će sigurno i ove sezone biti u vrhu, samo su imali loš početak. Inače, veoma jaka i kompaktna ekipa.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.